Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| buna tuturor,eu si sotul ne chinuim de vro 3 ani sa facem un bebita dar inca nu vrea sa vina (chiar daca am pierdut 3 sarcini pana acum :( ),atiu ca sunt vise care prevestesc o sarcina.luna asta am avut 4 vise in primul vis vedeam cum imi iese lapte din sani si in aceeasi noapte am visat si un sarpe mare,al 2-lea ma vedeam pe mine cu ditamai burtica,al 3-lea stateam de vb cu un mos si acela mi-a zis ca o sa am o fetita pe care o va chema ana-maria si al4-lea vis a fost putin mai ciudat :D am visat ca mergem cu sotul meu o strada intunecata si deodata a aparut o tiganca si in jurul ei erau vro 4 fetite si acea tiganca a intins degetul spre mine si zice "tu ai un copil in burta" si cam atat. i-am zis si mamei dar ea a zis ca o fi cum ma tot gandesc eu la bebe.am mai citit si eu pe aici si cica exista asemenea situatii in care inainte sa afli ca esti insarcinata ai asemenea vise.voi ce spuneti?A-ti mai auzit de asa cv?
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2013 Mesaje: 981
| nu stie nimeni nimic? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| In mare parte toate visele noastre sunt rezultatele creierului la anumite lucruri dorite de noi sau care ne framanta zilnic chiar si subconstient deci este normal la tine prin ce ai trecut sa ai asemenea visuri dar trebuie sa-ti spun ca asta nu ar insemna ca vei ramane insarcinata sau ca esti insarcinata .Mai degraba as explica visul ca o frica de a ramane insarcinata si ca un stress ptr tine fiindca multe visuri cu aceeasi subiect s-au repetat c-am de 4 ori,cum este si la mine o frica ca ma voi desparti de sotul meu cu care sunt foarte fericita si de aceea mai mereu visez ca divortez sau ca m-a parasit.Un exemplu personal |