Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Da, eu cred in teoria conspiratiei. Din pacate. Poate daca nu credeam imi era mai usor ...
Laura, nu exista absolut nicio problema de igiena la aceasta firma. Cu siguranta nu asta este problema. Eu lucrez la ei si crede-ma ca stiu ce spun. SI nici nu ar trebui inchisa. E cam greu de altfel asa ceva, atat timp cat este nr 1 sau 2 la nivel mondial si la noi in tara. Poiliticile sunt fff stricte, toate regulile sunt respectate, sunt verificari si audituri permanent si interne si externe. noi chiar avem obligativitatea in permanenta sa intrebam medicii daca exista evenimente adverse aparute in urma administrarii medicamentelor, si crede-ma ca rezultatele sunt aproape nule. Din punct de vedere al calitatii substantei active, al excipientilor si al rezultatelor obtinute in urma administrarii medicamentelor GSK, medicamentele pot obtine oricand nota 10 din 10. Apoi etica este cea mai mare valoare si o carte de vizita pentru aceasta firma. Cu toate astea, eu nu sunt de acord cu vaccinarea. Si habar nu am despre ceea ce s-a intamplat cu adevarat acolo vis a vis de subiect.
sa nu te superi, un pupic |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Exista o teorie a conspiratiei,cel putin asa am ajuns sa cred.Se pare ca suntem prea multi oameni pe planeta asta!Si culmea ca in tarile mai putin dezvoltate se incearca scaderea nr de persoane..Eu personal nu imi pot explica problemele pe care le au multe femei de la noi in a concepe un copil si a duce sarcina pana la capat.Ma gandesc cate probleme erau acum 20 ani,cand femeile nu aveau voie sa faca avort si ramaneau insarcinate imediat!Si multe altele... Si exista produse care se fabrica special pt est-Europa,altele si de alta calitate decat cele pt vest.Cat despre SUA,nu am cuvinte.Nu o sa ajunga la noi ceea ce au ei acolo.Spun asta,si cele care locuiesc acolo ma pot aproba,in cunostinta de cauza.Sotul meu merge destul de des pe acolo. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Da, eu cred in teoria conspiratiei. |