Viroza la orizont...cum il tratam pe cel mic?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Elia
Scris: Thursday, May 4, 2006 8:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Azi, de ziua sotului meu, dupa ce planuisem in detaliu cum sa iesim in oras toata noaptea (pompat lapte, facut proba in noaptea dinainte daca papa din bibe, etc), nu va mai zic cat astetam noaptea asta, ca nu mai iesisem in oras la distractie de aproape un an...ei bine fata mea a facut febra, asa ca am ajuns intr-adevar acasa la 2 naptea, dar nu de la club, ci de la spital plans plans plans Au si intepat-o sa ii ia sange, daca nu am imbracat-o si dezbracat-o de 10 ori...dar e bine, are un virus, dar nu e nevoie de antibiotice, mi-a prescris un antitermic,dar numai daca face febra peste 38. Era asa amarata saracuta, scancea de mama focului...Acum stau si astept sa se trezeasca sa pape, dar vad ca e prea molesita si mie mi se inchid ochii...
AdrianaC
Scris: Thursday, May 4, 2006 8:44 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Maria & mami wrote:
Am fost la farmacie si mi-au spus ca e alergie de primavara , de la polen si ca tre sa mergem la pediatra noastra sa o vada. Pediatra , dupa control in gat , temperatura , tot ... etc..., ca nu are nimik ( desi in curg mucishorii si pe fata ) si ca sa o las asa. E nebuna. II dau Calpol la 6 ore sa vedem maine cum i-o fi. De marait e maraita de la dintzuci , deci Calpol e bun si pentru o eventuala febra, sau durere , neliniste. Sper sa doarma mai linistita la noapte. Si stranuta , mitittica mea.... hohot Cu mucishori pe fata....hohot Offff !

Sigur are ceva daca ii curge nasucul si stranuta. Daca nu face febra insa, nu e viroza, poate fi o banala raceala care ii trece de la sine. Calpol poti sa ii dai pentru dintisori, dar la 8 ore, dupa parerea mea si nu mai mult de 3 zile (parca asa scrie si in prospect).

Daca nu are febra nu ii da antitermice pentru ca se va invata organismul cu ele si cand o sa ai cu adevarat nevoie de ele nu isi vor mai face efectul.

Sanatate multa !
oana_nicole
Scris: Thursday, May 4, 2006 10:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
freedelia wrote:
Azi, de ziua sotului meu, dupa ce planuisem in detaliu cum sa iesim in oras toata noaptea (pompat lapte, facut proba in noaptea dinainte daca papa din bibe, etc), nu va mai zic cat astetam noaptea asta, ca nu mai iesisem in oras la distractie de aproape un an...ei bine fata mea a facut febra, asa ca am ajuns intr-adevar acasa la 2 naptea, dar nu de la club, ci de la spital plans plans plans Au si intepat-o sa ii ia sange, daca nu am imbracat-o si dezbracat-o de 10 ori...dar e bine, are un virus, dar nu e nevoie de antibiotice, mi-a prescris un antitermic,dar numai daca face febra peste 38. Era asa amarata saracuta, scancea de mama focului...Acum stau si astept sa se trezeasca sa pape, dar vad ca e prea molesita si mie mi se inchid ochii...

Mititica de ea... Sper ca o sa se refaca repede. pupici pupici pupici
Elia
Scris: Friday, May 5, 2006 4:01 PM
Nivel: Guest

Dupa ce am venit acasa de la spital azi noapte, am alaptata fata la 3 si apoi am zis sa o duc la mama ca si asa aveam laptele meu in bibe, sa dorm si io 6-7 ore, ca eram moarta. Si cand o duc pe ea, dau sa il iau pe john (care adormise la ei in camera, noi fiind la spital) si ARDEA saracul. S-a trezit si a inceput sa planga, iar in drum spr camera mea a si vomitat (prima oara in viata, in afara decand era bebe mic de tot) si s-a speriat, a plans si mai rau... dormit proat tpata noaptea si la 8 am lecat la clinica unde mergem de obicei ( ca noaptea fusesem la un spital chinezesc, clinica fiind inchisa) cu amandoi copiii. Vai de noi plans Dar din fericire, Jodie Kate e bine, ne-a dat Tylenol infant si ceva pt guturai, dar a zis sa nu ii dam nimic decat daca face iar febra si nu a mai facut yes Lui JOhn i-a dat Motrine (care e o forma de ibuprofen) si ceva pt tuse si deja e mai bine, numai ca siropul de tuse il face somnoros, asa ca dormit tota ziua (si noi pe langa el).

Speram sa avem o noapte linistita si o zi mai buna maine.

Aaaa, unde nu va spun ca la 7 seara m-am trezit cu toate simptomele unei infectii urinare, asa caam dat fuga inapoi la clinica...si chiar asa era, si din cauza alaptatului nu a putut sa imi dea cel mai eficient medicament, asa iau amoxicilina, care cica o sa isi faca efectul abia intr-o zi doua plans plans Ce zi am avut, frate...
Kiki
Scris: Friday, May 5, 2006 8:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

freedelia wrote:
Ce zi am avut, frate...

Lasa mami, ca vor trece toate! pupici Pupici la bebei si pentru mami Delia!
taki
Scris: Sunday, May 14, 2006 5:39 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Sasha mi-a racit plans !

Febra deocamdata nu are ( 36.6 C ), nasucul nu-i curge, dar cateodata tuseste si stranuta. Si ori din gat, ori de la nas, prezinta un zgomot, ca de sforait.

Pastile pentru bebe in afara de cele pentru colici nu am...i-am dat totusi sa bea putin ceai Baby Drink, dar i l-am dat mai mult sa faca kk, ca asta mi-ar mai trebui sa se si constipe banghead .

De papat, papa bine, pp asa si asa...sa vedem oare .

Am citit ca bblusii cand racesc nu trebuie neaparat sa prezinte febra si asta ma cam pune pe ganduri...urechea nu o doare, pentru ca nu duce manuta la ea.

Sper sa se faca bine repejor! angel

Kiki
Scris: Sunday, May 14, 2006 10:04 AM
Nivel

Taki, baby drink are menta si menta constipa uff
taki
Scris: Sunday, May 14, 2006 10:09 AM
Nivel

Kiki wrote:
Taki, baby drink are menta si menta constipa uff

Kiki, pana acum Sasha a baut numai Baby Drink impotriva constipatiei si tin sa spun ca in maxim o ora de la adimistrare face kklica. yes

Acum, eu stiu, poate daca il administrezi mereu, nu si-o mai face efectul.

Pe langa menta mai contine si alte plante, nu degeaba se recomanda si impotriva constipatiei sic .

Anyway, altceva impotriva constipatiei nu am uff , asa ca mergem in continuare pe Baby Drink ca ne priesteras .
Kiki
Scris: Sunday, May 14, 2006 10:10 AM
Nivel

taki wrote:

Kiki, pana cum Sasha a baut numai Baby Drink impotriva constipatiei si tin sa spun ca in maxim o ora de la adimistrare face kklica. yes

Acum, eu stiu, poate daca il administrezi mereu, nu si-o mai face efectul.

Pe langa menta mai contine si alte plante, nu degeaba nu-l recomanda si impotriva constipatiei sic .

Anyway, altceva impotriva constipatiei nu am uff , asa ca mergem in continuare pe Baby Drink ca ne priesteras .

Daca la voi merge, e ok...la mine nu a mers, caci nu mai facea kk decat cu supozitor...Acum ii dau para daca vad ca nu face si in 10 min e treaba rezolvata...
taki
Scris: Sunday, May 14, 2006 4:53 PM
Nivel

Kiki wrote:

Daca la voi merge, e ok...la mine nu a mers, caci nu mai facea kk decat cu supozitor...Acum ii dau para daca vad ca nu face si in 10 min e treaba rezolvata...

Ce bine de voi ca puteti sa mancati para ras ...dar va ajungem noi din urma ras !

Aici, incepand cu varsta de 2 luni, poti sa dai copilului suc de prune, special pentru 2 luni si impotriva constipatiei.

O sa incerc sa vadem daca merge, dar mai avem de asteptat cateva zile sic !
miraa
Scris: Saturday, May 20, 2006 6:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
milan aseara a respirat tare greu pe nas..si scotea saracutul niste zgomoteplans plans cred ca a racit un pic..nu tuseste,dar transpira si se simte in general bineuff ca se joaca la fel ca inainte
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.