|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Azi, de ziua sotului meu, dupa ce planuisem in detaliu cum sa iesim in oras toata noaptea (pompat lapte, facut proba in noaptea dinainte daca papa din bibe, etc), nu va mai zic cat astetam noaptea asta, ca nu mai iesisem in oras la distractie de aproape un an...ei bine fata mea a facut febra, asa ca am ajuns intr-adevar acasa la 2 naptea, dar nu de la club, ci de la spital Au si intepat-o sa ii ia sange, daca nu am imbracat-o si dezbracat-o de 10 ori...dar e bine, are un virus, dar nu e nevoie de antibiotice, mi-a prescris un antitermic,dar numai daca face febra peste 38. Era asa amarata saracuta, scancea de mama focului...Acum stau si astept sa se trezeasca sa pape, dar vad ca e prea molesita si mie mi se inchid ochii... |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Maria & mami wrote:Am fost la farmacie si mi-au spus ca e alergie de primavara , de la polen si ca tre sa mergem la pediatra noastra sa o vada. Pediatra , dupa control in gat , temperatura , tot ... etc..., ca nu are nimik ( desi in curg mucishorii si pe fata ) si ca sa o las asa. E nebuna. II dau Calpol la 6 ore sa vedem maine cum i-o fi. De marait e maraita de la dintzuci , deci Calpol e bun si pentru o eventuala febra, sau durere , neliniste. Sper sa doarma mai linistita la noapte. Si stranuta , mitittica mea....  Cu mucishori pe fata....  Offff !
Sigur are ceva daca ii curge nasucul si stranuta. Daca nu face febra insa, nu e viroza, poate fi o banala raceala care ii trece de la sine. Calpol poti sa ii dai pentru dintisori, dar la 8 ore, dupa parerea mea si nu mai mult de 3 zile (parca asa scrie si in prospect).
Daca nu are febra nu ii da antitermice pentru ca se va invata organismul cu ele si cand o sa ai cu adevarat nevoie de ele nu isi vor mai face efectul.
Sanatate multa ! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| freedelia wrote:Azi, de ziua sotului meu, dupa ce planuisem in detaliu cum sa iesim in oras toata noaptea (pompat lapte, facut proba in noaptea dinainte daca papa din bibe, etc), nu va mai zic cat astetam noaptea asta, ca nu mai iesisem in oras la distractie de aproape un an...ei bine fata mea a facut febra, asa ca am ajuns intr-adevar acasa la 2 naptea, dar nu de la club, ci de la spital  Au si intepat-o sa ii ia sange, daca nu am imbracat-o si dezbracat-o de 10 ori...dar e bine, are un virus, dar nu e nevoie de antibiotice, mi-a prescris un antitermic,dar numai daca face febra peste 38. Era asa amarata saracuta, scancea de mama focului...Acum stau si astept sa se trezeasca sa pape, dar vad ca e prea molesita si mie mi se inchid ochii...
Mititica de ea... Sper ca o sa se refaca repede. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dupa ce am venit acasa de la spital azi noapte, am alaptata fata la 3 si apoi am zis sa o duc la mama ca si asa aveam laptele meu in bibe, sa dorm si io 6-7 ore, ca eram moarta. Si cand o duc pe ea, dau sa il iau pe john (care adormise la ei in camera, noi fiind la spital) si ARDEA saracul. S-a trezit si a inceput sa planga, iar in drum spr camera mea a si vomitat (prima oara in viata, in afara decand era bebe mic de tot) si s-a speriat, a plans si mai rau... dormit proat tpata noaptea si la 8 am lecat la clinica unde mergem de obicei ( ca noaptea fusesem la un spital chinezesc, clinica fiind inchisa) cu amandoi copiii. Vai de noi Dar din fericire, Jodie Kate e bine, ne-a dat Tylenol infant si ceva pt guturai, dar a zis sa nu ii dam nimic decat daca face iar febra si nu a mai facut Lui JOhn i-a dat Motrine (care e o forma de ibuprofen) si ceva pt tuse si deja e mai bine, numai ca siropul de tuse il face somnoros, asa ca dormit tota ziua (si noi pe langa el).
Speram sa avem o noapte linistita si o zi mai buna maine.
Aaaa, unde nu va spun ca la 7 seara m-am trezit cu toate simptomele unei infectii urinare, asa caam dat fuga inapoi la clinica...si chiar asa era, si din cauza alaptatului nu a putut sa imi dea cel mai eficient medicament, asa iau amoxicilina, care cica o sa isi faca efectul abia intr-o zi doua Ce zi am avut, frate... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| freedelia wrote: Ce zi am avut, frate...
Lasa mami, ca vor trece toate! Pupici la bebei si pentru mami Delia! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha mi-a racit !
Febra deocamdata nu are ( 36.6 C ), nasucul nu-i curge, dar cateodata tuseste si stranuta. Si ori din gat, ori de la nas, prezinta un zgomot, ca de sforait.
Pastile pentru bebe in afara de cele pentru colici nu am...i-am dat totusi sa bea putin ceai Baby Drink, dar i l-am dat mai mult sa faca kk, ca asta mi-ar mai trebui sa se si constipe .
De papat, papa bine, pp asa si asa...sa vedem .
Am citit ca bblusii cand racesc nu trebuie neaparat sa prezinte febra si asta ma cam pune pe ganduri...urechea nu o doare, pentru ca nu duce manuta la ea.
Sper sa se faca bine repejor!
|

| Taki, baby drink are menta si menta constipa |

| Kiki wrote:Taki, baby drink are menta si menta constipa
Kiki, pana acum Sasha a baut numai Baby Drink impotriva constipatiei si tin sa spun ca in maxim o ora de la adimistrare face kklica.
Acum, eu stiu, poate daca il administrezi mereu, nu si-o mai face efectul.
Pe langa menta mai contine si alte plante, nu degeaba se recomanda si impotriva constipatiei .
Anyway, altceva impotriva constipatiei nu am , asa ca mergem in continuare pe Baby Drink ca ne prieste . |

| taki wrote:Kiki, pana cum Sasha a baut numai Baby Drink impotriva constipatiei si tin sa spun ca in maxim o ora de la adimistrare face kklica. Acum, eu stiu, poate daca il administrezi mereu, nu si-o mai face efectul. Pe langa menta mai contine si alte plante, nu degeaba nu-l recomanda si impotriva constipatiei  . Anyway, altceva impotriva constipatiei nu am  , asa ca mergem in continuare pe Baby Drink ca ne prieste  .
Daca la voi merge, e ok...la mine nu a mers, caci nu mai facea kk decat cu supozitor...Acum ii dau para daca vad ca nu face si in 10 min e treaba rezolvata... |

| Kiki wrote:
Daca la voi merge, e ok...la mine nu a mers, caci nu mai facea kk decat cu supozitor...Acum ii dau para daca vad ca nu face si in 10 min e treaba rezolvata...
Ce bine de voi ca puteti sa mancati para ...dar va ajungem noi din urma !
Aici, incepand cu varsta de 2 luni, poti sa dai copilului suc de prune, special pentru 2 luni si impotriva constipatiei.
O sa incerc sa vadem daca merge, dar mai avem de asteptat cateva zile ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| milan aseara a respirat tare greu pe nas..si scotea saracutul niste zgomote cred ca a racit un pic..nu tuseste,dar transpira si se simte in general bine ca se joaca la fel ca inainte |
|
|