Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am ramas si eu tampita urmarind un show cu tema "Fata mea vrea sa faca bebe" in care parinti disperati apelau la emisiune sa ii ajute in aducerea pe calea cea buna a fetelor lor care la nici 14 ani isi doreau cu disperare bebei si se culcau cu cine apucau in speranta de a ramane insarcinate...parintii nu mai aveau nici un fel de autoritate asupra lor, plangeau in fata lor si ele isi bateau joc de ei in fata intregii tari, le vorbeau urat, nu va spun ca unele aveau si apucaturi violente......Fetitele astea, ca nu le pot spune altfel, povesteau cu nonsalanta cum si-au inceput viata sexuala inainte de a deveni domnisoare:cyclops: :monkey: :silent: si ca schimbasera nu stiu cati parteneri, se culcau cu cine apucau, ba unele chiar se prostituau...nu mi-a venit a crede ca este cu putinta asa ceva...in fine, ca sa le aduca cu picioarele pe pamant, realizatorul emisiunii a chemat un psihiatru care le-a tinut un speach pe care ele nu au dat 2 bani, apoi un consilier de la o fundatie care le-a luat 2 saptamani la un orfelinat si le-a dat fiecareia cate un bebelus, avand asigurat tot ce le trebuie, ele numai sa aiba grija, sa hraneasca, sa se joace, sa schimbe bebelusii, sa stea non-stop cu ei in timpul asta...ei bine, dupa cateva zile deja erau disperate, vroiau sa plece acasa, plangeau ca ele nu se descurca , ca nu se pot odihni, ca nu fac fata si pana la urma dupa o saptamana de chin pentru ele le-a dat drumul acasa si toate erau smerite si si-au cerut scuze parintilor pt comportamentul avut...nu stiu daca a tinut ceva timp sau nu terapia asta de soc, insa ma gandesc cat de vinovati mi-au parut parintii lor si cum au putut permite copiilor lor sa ajunga in halul asta...faptul ca au ajuns in situatia de neputinta de a mai face ceva mi-a ridicat multe semne de intrebare ce fel de parinti sunt si cat de mult ii intereseaza educatia si soarta copiilor lor. :monkey: |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Da, si eu cred ca nu se ajunge aici asa deodata.Au fost neglijati de mici si acuma se mira parintii ca ce-i cu plodul.Ce sa fie?A crescut singur si si-a construit singur sistemul de valori care, bineinteles ca e prost. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| cred ca o educatie buna in casa (si un exemplu bun daca e posibil) face enorm. Anturajul n-are nici o influenta daca tu crezi cu tarie in felul tau de-a fi, de-a gandi... Eu mi-am inceput viata sexuala la 18 ani si o zi, fara voia mea si au urmat cativa ani sa imi doresc sa mai vad cum e. Nu m-a tentat in mod exagerat si nici acum nu-s obsedata... Mama s-a straduit sa ne creasca cum a putut mai bine, dandu-ne exemple din viata ei, dar si lasandu-ne destul de libere sa decidem singure. Asa mi-as creste si eu fetele...ca ea. |