violeta1

Profil: violeta1
Despre
Utilizator: violeta1
Nivel: Membru
Nume real:
Locatia bucuresti
Ocupatie:
Interese:
Sex: nu e disponibil
Statistici
A intrat: Friday, September 21, 2012
Ultima vizita: Tuesday, November 19, 2013 9:48 AM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Calificare invatatori
Postat: Friday, September 21, 2012 10:48 AM
As vrea sa va clarific ceva . Ati interpretat GRESIT faptul ca unii invatatori au absolvit UNIVERSITATEA DE PSIHOLOGIE SI STIINTE ALE EDUCATIEI sau ma-rog ce denumiri pompoase au aceste institutii!

Verificati daca ,,doamna" are LICEU PEDAGOGIC sau nu . Cele care nu, au facut licee industriale si apoi o Universitate pentru invatatori. Astfel de sectii pentru invatatori (Psihologie, psiho-pedagogie, Colegiu de invatatori....) au si unele facultati ca Spiru Haret, Artifex... ras
Intrebati:
-ce liceu a terminat doamna?
-unde si-a continuat studiile?
-ce vechime are in invatamant?- multe au 20 de ani de munca dar nu in invatamant
-ce vechime are doamana ca si invatator?-e o moda acum sa se mute la scoala domnisoare care au lucrat ca educatoare necalificate si au terminat ,,Spiru Haret" la sectia hohot ,,Stiinte ale educatiei"

Si acum :
invatator= Liceu Pedagogic
institutor= Liceu pedagogic + o facultate dar nu in specialitate(drept, ecologie, Politehnica)
profesor pentru invatamantul primar= Studii Universitare in domeniul educatiei sau in alte domenii dar care au absolvit modulele pedagogice

Ultima categorie e cea mai periculoasa pt ca aici sunt si cele mai bune si cele mai,,rapid construite " invatatoare. Daca doamna este Prof. inv. primar si are si LICEUL PEDAGOGIC atunci ati tras lozul castigator dar nu va feriti nici de bunicutele ,,invatatoare" sau de ,,institutori"

Chestia cu gradele e pur subiectiva!Multi nu-si mai dau gradele pt ca nu inseamna nimic in plus la salariu dar implica cheltuieli maaari .