Violenta in scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sandokan08ionut
Scris: Tuesday, September 29, 2015 10:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/26/2010
Nu ?tiu ce are tableta mea nu scrie litera t mereu scuze pentru scris
aurishta
Scris: Tuesday, September 29, 2015 11:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
uff pale Din pacate, copiii nu spun ca sa nu fie etichetati drept "paraciosi", "sifoane"! Asa se creaza platforma necesara pentru bullying.Eu te-as sfatui sa faci iures mare, sa te duci la director, sa ii spui doamnei, sa cauti copiii in cauza sau, mai bine, sa-i caute sotul tau! SI musai sa pui accentul in educatia copilului acasa, pe modalitatile de a infrunta astfel de situatii, pe a fi in stare sa le infrunte, sa le gestioneze, sa ceara ajutorul, la nevoie!
sandokan08ionut
Scris: Tuesday, September 29, 2015 1:49 PM
Nivel

Ce crede?i a intrat so?ul la directoare a povestit ce sa întâmplat la pus pe so?ul sa scrie totul pe o foaie ?i mâine va merge cu baiatul din clasa în clasa sai gaseasca, când a ie?it de la directoare sa întâlnit cu mamica ?i cu colegul care la ajutat ?i so?ul la întrebat pe baiat ce sa întâmplat la care mama lui a spus"lasa-I sa se înve?e ca a?a e la scoala" ce zice?i de asta ?i doamna invatatoare sa suparat ca ne-am dus la directoare NU POT SA CRED A?A CEVA mia certat copilul de ce nu ia spus pai altadata daca nu-mi va spune ?i mie CREDETI-MA PE CUVÂNT ÎMI ESTE FRICA DACA SE ÎNTÂMPLA MAI RAU.ce sa fac cum sa reacționez tot noi suntem vinovați ca am ajuns la directoare,trebuia sa fii tăcut? CUM SA ÎMI FERESC COPILUL ȘTIȚI AZI A VENIT FOARTE TRIST DE LA SCOALA NICI NU A VRUT SA IA MASA,EU AM BĂIATUL MAI SENSIBIL
Tzepii
Scris: Tuesday, September 29, 2015 9:04 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
aurishta
Scris: Tuesday, September 29, 2015 9:08 PM
Nivel

Mai bine muta-l la alta scoala....este prea mic sa fie lasat sa faca fata la asa ceva! Parerea mea!
Profesorii minimalizeaza suferinta copiilor...nu toti, bineinteles, dar in general se merge pe musamalizare! La liceu la fiica mea, ieri a fost un eveniment teribil...o fata de a IX-a a incercat sa se sinucida ...acum se ancheteaza ce anume a adus-o intr-o astfel de stare!pale
HOPE
Scris: Tuesday, September 29, 2015 9:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
aurishta wrote:
Mai bine muta-l la alta scoala....este prea mic sa fie lasat sa faca fata la asa ceva! Parerea mea!
Profesorii minimalizeaza suferinta copiilor...nu toti, bineinteles, dar in general se merge pe musamalizare! La liceu la fiica mea, ieri a fost un eveniment teribil...o fata de a IX-a a incercat sa se sinucida ...acum se ancheteaza ce anume a adus-o intr-o astfel de stare!pale

Nu sunt de acord cu mutatul la alta scoala. Daca il va muta si va pati din nou ceva... Nu e bine sa plimbam copiii de la o scoala la alta, mai ales ca e asa mic. La varsta asta se adaptaza mai greu schimbarilor. Problema trebuie rezolvata de invatatoare ....
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar prea repede se alearga la director cu plangeri... In primul rand, cel care trebuie sa rezolve problemele este educatorul/invatatorul/dirigintele/consilierul...iar in cazul in care acestia nu reusesc sa medieze conflictele, atunci da, se apeleaza la director.

sandokan08ionut
Scris: Wednesday, September 30, 2015 9:12 AM
Nivel

Nu îl voi muta ?i am apelat la directoare pentru ca doamna nu a facut nimic,trebuia sa las sa treaca, daca se repeta,doamna a spus ca se mai întâmpla ?i a?a ceva în scoli,nu ?tiu trebuia sa tac?dar mi-a fost frica
sousourel
Scris: Wednesday, September 30, 2015 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Se intampla deoarece le este permis. Toti se tem sa ia atitudine sau le e lehamite deoarece implica prea multe. Nu mai exista sistem disciplinar.
Tu ca parinte esti fortat sa iei toate masurile, sa amintesti mereu si mereu in toate sedintele, ori de cate ori se lauda cu realizarile clasei, sa tragi mereu semnalul de alarma si impreuna cu parintii sa coalizati pentru a avea o putere mai mare de actiune.
Sub nicio forma nu accepta argumentele de genul..."asa se intampla la scoala". Este felul in care se platesc datoriile mai vechi suferite de proprii lor copii...dar nu trebuie permis.

Anelise
Scris: Wednesday, September 30, 2015 9:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mie mi se pare ca ai procedat foarte bine! Sper din suflet sa aiba si rezultate!
As innebuni sa-mi vina copilul acasa speriat de la scoala ca nu stiu ce golani se cred smecheri! bataus Sub nicio forma nu trebuie tolerat un astfel de comportament!!! closedtopic
Iar replica dnei "asa se intampla la scoala" e de toata jena... puker
aurishta
Scris: Wednesday, September 30, 2015 10:25 AM
Nivel

Sa bagi un copil in WC nu este (sau nu ar trebui sa fie) un eveniment obisnuit, o joaca de copii! Mie mi se pare ceva foarte grav....ce sa asteptam, sa fie manjiti cu rahat, filmati si pusi pe net? Abia atunci va fi grav? Bullying-ul trebuie starpit din fasa!
Da, de acord, in toate scolile este prezent fenomenul, insa daca parintii fac galagie, conducerea trebuie sa ia masuri! Victimele tac, parintii tac, cadrele didactice minimalizeaza, conducerea musamalizeaza....toti mergem in cadenta tot inainte!
Macar au fost luati la intrebari elevii care au comis aceasta fapta? Sau fac pe eroii prin curtea scolii, batjocorind alti micuti?
Simona, fiica mea de clasa a 12-a, mi-a povestit ca in prima saptamana de scoala, elevii mai mari se "distrau" terorizandu-i pe cei de cl a 9-a asa, ca sa "stie cine sunt sefii"!
Si totul pe fondul lipsei de ocupatie a elevilor...clasele au o locatie incerta, orarul este inca in schimbare, profesorii ii cam lasa pe copii de capul lor...uff , iar adolescentii isi cauta de lucru duel boxing bataus box2
sandokan08ionut
Scris: Wednesday, September 30, 2015 12:49 PM
Nivel

Directoarea l-a luat pe baiat prin clase sa îi recunoasca urmeaza sa ne întâlnim cu parin?ii copiilor ?i vom vedea ce va fi
Anelise
Scris: Wednesday, September 30, 2015 2:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sa ne spui si noua cum s-a rezolvat! pupici
aurishta
Scris: Wednesday, September 30, 2015 6:12 PM
Nivel

Da, ar fi bine sa se ia masuri!
sousourel
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Chiar si cu riscul sa pari acel parinte care mereu are de comentat...doar asa se poate schimba ceva. Tacand mereu, ajung cei din scoala/ societate sa considere ca e ok si asa. Si nu e. Curaj...hai ca te asteptam cu rezultatulpupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.