Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Noi papam absolut orice ( ba ieri mi-a papt pamant de la flori si vad ca si la furnici se cam intinde ) Alimentele cu risc i le dau foarte putin o lingurita doua dar ii dau.Ciupeci a mancat parca doua odata dinalea mici dar vad ca nu prea ii plac, vinete tot asa in cantitati mici, fasolea boabe ii pun pe tavita si le culege, astea ii plac la nebunie, daca se umfla nu-i nimic da mama Ovol picaturi si se desumfla la loc In mare eu nu prea o feresc,ce stiu ca e greu ii dau mai putin si am si norocul ca nu se irita de la nimic Pofta buna la pitici. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si K papa de toate moderat...mancarici cu mazare si fasole boabe papa ba cu mana bobita cu bobita, ba ia cu lingurita si-si umple gura ...broccoli ii place foarte mult, oparit sau fiert si cu smantana sau ketch-up si mustar , iar conopida nu prea fac, o data/an sa zic si nu am avut ocazia sa-i dau pana acum dupa ce-a facut 1 an...am incercat salata de vinete cu ceapa si ulei, ba cu maioneza si putin usturoi si n-a fost incantata...ciuperci mananca in supa/ciorba, ca uneori mai pun tocate fasii, am incercat si la cuptor cu unt, sunca si cascaval si nu i-au placut...varza mai papa din salata si mai rar calita cu smantana, dar sarmalele-i plac mult pasate cu painica si smantana . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mazare am papat si noi de la 9 luni, congelata si din meniurile pt bebelusi Nestle si Hipp, parca. Conopida si brocoli a mancat inabusite in abur sau la cuptor alaturi de cartofi , morcovi, telina si praz. Fasole verde a mancat dupa 1 an. Varza, fasole uscata si vinete doar a gustat ca prea se uita in gura noastra, insa imi este frica sa-i dau desi nu am avut probleme digestive. Poate ca-s putin paranoica. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Din toate astea Alexia nu a papat vinete, fasole uscata si varza; ciupercile nu-i plac. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Mersi de idei, fetelor. Cu ocazia asta am mai gasit noutati de servit bebele mofturos. In afara de conopida, mazare verde si broccoli, nu i-am dat altele din cele enumerate de voi. O sa incerc fasolea boabe, asta trebuie sa-i placa daca e barbat adevarat. Ca nu o sa ii dau direct iahnie... asta e, sper sa mearga si intr-o forma mai light de gatire. In fond ce poate sa pateasca? O sa ne "afume" un pic si gata . |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Anca wrote:Mersi de idei, fetelor. Cu ocazia asta am mai gasit noutati de servit bebele mofturos. In afara de conopida, mazare verde si broccoli, nu i-am dat altele din cele enumerate de voi. O sa incerc fasolea boabe, asta trebuie sa-i placa daca e barbat adevarat. Ca nu o sa ii dau direct iahnie... asta e, sper sa mearga si intr-o forma mai light de gatire. In fond ce poate sa pateasca? O sa ne "afume" un pic si gata .
"afumatul" e ok insa ar putea avea crampe abdominale de la fasole. uite, eu de ex., uneori cand mananc varza sau fasole boabe am niste dureri de nasoale. nu inteleg exact de la ce dar asa patesc si de aia am evitat sa ii dau lui Andrei pana acum toate astea.
i-am dat ieri vinete in musaca si a papat, i=au placut si nu a avut nimic. o sa incercam si noi varza curand. |
|
| am uitat sa va spun ca avem vreo 3 luni de cand papam si linte si ne place fff mult. Pofta buna tuturor! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| apropo de linte... eu am o "repulsie" fata de ea dar nu stiu de ce...cred ca am mancat si eu cand eram copil si nu mi-a placut cum era facuta... sunt ani muuuulti de cand nu am mai pus asa ceva in gura dar m-ar tenta parca sa incerc din nou. pentru copii este ok? si cum o prepari Mariuta? |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Chiar asa, Mariuta, cum o prepari? |
|
| http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri_cu_legume_si_zarzavaturi/musaca_de_cartofi_cu_linte-518/
sau la fel ca pe mazare. Fierbe foarte repede, in circa 20 min. Sa aveti pofta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ieri am facut varza calita cu ciuperci si i-am dat si Cristinei. I-a placut foarte mult si a mancat tot ce i-am pus in farfurie. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu nu i-am dat vinete dar conopida a mancat de la 6 luni fiarta si amestecata cu peste sau cu iaurt sau cu alte legume |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Si noi papam de toate si fasole verde si varza si conopida brocoli mazare si binenteles lintea care ii place foarte mult inca nu i-am dat ciuperci...am auzit ca sunt un pic cam grele dar nu stiu exact cum e. Cert e ca mie nu-mi plac de nici o culoare asa ca sigur vom intarzia cu ele a si fasole uscata a mancat de vreo 2 ori cu carnita de la jambon si nu a avut nici o problema . Deci pofta buna copii in continuare la delicatesele ce le prepara mami! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si noi ne-am invatat sa mancam orice,vinetele chiar ne plac mult,am mancat si conopida,si varza calita,si ciorba de varza,si de fasole.Bravo piticilor care papa orice si tot din farfurie! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Si ingerasi mei mananca orice.Mai ales mancare gatita |
|
|