Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nico, atat la Mederma for kids, cat si la Mederma regular gel, termenul de valabilitate la ceea ce-am gasit in counter la farmacie era 2010...pretul era 15$ la tub de 20gr. la ambele...poti sa cumperi linistita, are termen lung de valabilitate. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu va recomand Scagel. Este un gel cicatrizant pe baza de extracte din plante- extracte de ceapa, centella asiatica, aloe vera, floare de dud,tamarin. Pentru rezultate mai rapide se aplica imediat dupa inchiderea ranii. Cicatricile noi se vor vindeca mai rapid, in timp ce cele vechi vor avea nevoie de o mai mare perioada de timp pentru vindecare. Rezultatele incep sa se vada dupa 7 zile de tratament. Scagel vindeca si cicatricile cauzate de acnee, arsuri, accidente, dermabaziune, hiperpigmentare.
Exista varianta de Scagel si pentru copii, Scagel Kids. Scagel Kids este recomandat pentru copii cu varsta intre 2-12 ani. Scagel Kids vindeca cicatricile cauzate de: arsuri, intepaturi de tantari si alte insecte, taieturi si zgarieturi, cicatrici post-operatorii, vanatai, dermatite atopice.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul distribuitorului mesaj editat de moderator si pe mesaj editat de moderator |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| EPITELIN crema, la 8 RON tubul. poate pare banal dar la mine a functionat foarte bine. spalat locul cu apa si sapun, uscat foarte bine si dat un strat gros cu crema in fiecare seara. se vad rezultatele in maxim 2 saptamani. e facut din plante si nu are reactii adverse. eu, in general, am optat pt tot ce e natural si pt mine si pt copil in urma sfatului doctorului meu homeopat. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| cicatricea mea nu se vede...e doar o linie cu intreruperi, o linie foarte fina...mai subtire decat ar fi, sa zicem, un semn de vergetura. nu am folosit crema sau altceva...sper sa fie ok si de data asta! daca nu, am notat ceea ce ati folosit voi si imi procur. |