|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor noi o dam din lac in putz! De vreo 2ziel pe Stefan il mananca tare la fundulet dupa ce a facut diaree -eu una zic ca s-a iritat ca e rosu in zona unde face Kaka . L-am dat cu Bephanten si cu crema de galbenele ,dar problema persista . Nu m-am dus cu gandul la viermisori intestinali ca in afara de mancarimea de la fundulet nu mai are niciun simptom . Sa sun la dr sa vedem ce zice! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu e rau sa-i faci niste analize. Ai mei nu aveau absolut niciun simptom... noroc de Emma, ca a mancat un pumn de creioane cerate si se pare ca nu le-a priit regimul alimentar de au iesit singuri. Asa ne-am tratat toti. Oricum, cica de cum intra in colectivitate e foarte probabil sa ia de la ceilalti copii. |
| Mi-a zis ca mancarimea la fundulet inseamna ca are oxiori si sa-i dau Hemoflores si sa-i fac niste micro clisme cu apa de usturoi . Astia se vad in fecale ca eu pana acum nu am vazut nimic si parca m-a apucat si pe mine mancarimea asa timid ? E de-a rasul -plansul -asta-mi trebuie mie acum . O sa mearga Sorin cu el la un examen copro ca tot suntem in Buc.si sa-l duca repede la Medlife. De saptamana viitoare o sa ne tratam cu totii,sper sa nu o afecteze si pe bebelusa nici nu stiu ce sa zic ,nu ma pot concentra la problemele asta acum -gandul im sta la altceva . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| oanamaria wrote:Mi-a zis ca mancarimea la fundulet inseamna ca are oxiori si sa-i dau Hemoflores si sa-i fac niste micro clisme cu apa de usturoi . Astia se vad in fecale ca eu pana acum nu am vazut nimic si parca m-a apucat si pe mine mancarimea asa timid ? E de-a rasul -plansul -asta-mi trebuie mie acum . O sa mearga Sorin cu el la un examen copro ca tot suntem in Buc.si sa-l duca repede la Medlife. De saptamana viitoare o sa ne tratam cu totii,sper sa nu o afecteze si pe bebelusa nici nu stiu ce sa zic ,nu ma pot concentra la problemele asta acum -gandul im sta la altceva .
OANA tu nu stiu dc te poti trata. eventual cu helmiflores si u dar cred ca ii slabut. noi nu suntem in colectivitate si ne-am tratat de 3 ori pana acuma. de asta nu scapi mai ceva ca de raie |
| Daca n-am citit astazi la articole despre oxiuri de am albit . Cert este ca o lauza si un bebe mai mic de 3luni nu se pot trata decat prin igiena stricta. Stefan incepe de maine Helmiflores si seminte de dovleac pe stomacul gol . Sorin o sa ia Zentel si sper sa fie ok. Eu pentru ca vreau sa alaptez nu ma pot trata . O sa le zic maine inainte de cezariana ca sunt suspecta de a avea oxiuri sa vedem ce zice dr. Stefan e atat de marait -ma scoate din minti nu stiu ce sa-i mai fac .Nu sunt relaxata deloc cu copilul asta .
Ana voi cum v-ati tratat cand ati avut?V-a trecut cu Hemiflores?L-ai luat si tu? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana - cand eram mica mama mi-a dat un leac babesc - un fel de mujdei de usturoi numai ca in loc de apa pui lapte si se bea pe stomacul gol. Poate iti este de ajutor! Multa sanatate|! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| oanamaria wrote:Daca n-am citit astazi la articole despre oxiuri de am albit . Cert este ca o lauza si un bebe mai mic de 3luni nu se pot trata decat prin igiena stricta. Stefan incepe de maine Helmiflores si seminte de dovleac pe stomacul gol . Sorin o sa ia Zentel si sper sa fie ok. Eu pentru ca vreau sa alaptez nu ma pot trata . O sa le zic maine inainte de cezariana ca sunt suspecta de a avea oxiuri sa vedem ce zice dr. Stefan e atat de marait -ma scoate din minti nu stiu ce sa-i mai fac .Nu sunt relaxata deloc cu copilul asta . Ana voi cum v-ati tratat cand ati avut?V-a trecut cu Hemiflores?L-ai luat si tu?
maine e ziua cea mare???????? wauuuuuuuu ce trece timpul |
| Roxi multumesc am citit si eu despre el ,am zis sa incepem cu seminte de dovleac pe stomacul gol si usturoi in timpul zilei la masa . Pentru seara am citit ca e super un catel de usturoi pisat amestecat cu smantana se unge la fundulet si se pun chilotei curati ca sa nu mai iasa nemernicii sa depuna oua .Dimineata se spala funduletul si se schimba chiloteii. Pe mine nu ma sperie viermisorii ,ci momentul in care s-au gandit sa apara . Face si un examen copro sa vedem daca ies si acolo . |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana acuma am vazut ca mi-ai scris,atunci am scapat,pentru o perioada ca acuma vad ca l-a apucat pe Riki iar dar mai rau simt si eu ca ceva nu e bine cu mine,asa ca am vorbit acasa sa-mi trimita ulei de dovleac iar de cateva zile am inceput sa papam seminte de dovleac,cate incap.Acuma am citit de usturoi pisat la fundulet si o sa incerc si eu,numai sa scapam cat mai natural. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/27/2014 Mesaje: 1
| Dragi mamici, va rog sa imi spuneti daca ati auzit vreodata de viermisori la fetite in pasarica??? ...si cat de grav poate fi?...sau cat de grav este? Eu nu mai stiu ce sa ma fac. Sunt in Anglia si nenorocitii asita nu stiu nimic. De 1 an de zile ma chinui cu fetita mea cu viermisorii astia si nu stiu ce sa ma mai fac. Aici astia nu au pomenit niciodata de testul acela la treaba mare...iar pastilele chiar nu isi fac efect. Ii dispare 2 saptamani si reapare iar acum mai nou fetita imi spune ca o mananca si la pasarica .. Va rog sa ma ajutati daca stiti ceva. Orice sfat mi-ar putea fi de folos. Va multumesc!
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Migreaza de la popou. Da, am auzit de la medic ca e posibil. Daca nu se trateaza toata lumea cu care intra in contact fetita, reinfestarea se face rapid. Mai citeste pe aici, sigur s-a discutat de tratamente naturiste - cu seminte de dovleac, usturoi, etc... - si poate dupa terminarea tratamentului medicamentos - pe care trebuie sa-l ia toaaaata casa - poate ca ar trebui continuat naturist pe termen lung.
Nu e grav dar e neplacut. Oricum, nu trebuie lasat asa. |
Inregistrat: 1/30/2014 Mesaje: 1
| Buna seara mamici,sunt noua pe acest forum ,si la fel ca si voi si eu am aceleasi probleme cu parazitii astia nenorociti,baietelul meu pe nume Daniel este in varsta de 3 ani si 6 luni si am facut analize la kaka si au iesit giardia ,asa ca am dat si luat tratament cu totii ,el zentel 5 zile si noi tinizol 4 comprimate odata,ce vreau sa va zic ca el a facut in scaun niste mici firicele ca niste ate de papiota de 1 cm lungime si aveau culoare rosiatica inchis ,dar multi de vreo 4 ori .au trecut cam 2 saptamani de la tratament si azi am observat in scaun ca niste viermi de vreo 7 -8 cm bejulii la culoare dar nu miscau ,oare sa fi fost limbrici ? Ps:pt Mary 15 ,eu cand eram mica mama mea imi punea vata la fundulet ca nenorocitii astia sa nu migreze spre pasarica ,poti incerca si tu asa ei se incalcesc in vata si raman blocati acolo.va pup si va doresc sa scapati de paraziti la fel de repede cum imi doresc si eu |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| In plus...lenjeria de pat si cea personala se spala la temperatura mare si se calca pe toata durata tratamentului, pana la a doua tura de tratament si inca ceva dupa. Victor a avut pe perioada gradinitei si oxiuri si limbrici si toata lumea (exceptie Patri ca era bebe) a luat tratamentul si am respectat masurile de igiena. Succes. |
|
Inregistrat: 10/3/2012 Mesaje: 77
| Dragi mamici, i-am facut copro baietelului meu si i-a iesit giardia. Facem tratament cu Helmiflores, dar am o mare dilema. Trebuie sa anunt la gradi ca are giardia, il mai pot duce in comunitate cat timp fac tratamentul? Doctorita lui nu ne-a interzis sa mearga in comunitate. Cred ca daca s-ar respecta regulile de igiena si i-ar spala mai des pe maini nu ar fi o problema. Deci ce ma fac? Il duc maine la gradi? Si daca il duc anunt doamnele ca i-am gasit viermisori? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| In colectivitate copilul se poate infecta oricand. Transmiterea giardiei se face pe cale digestiva, prin consum de apa sau alimente contaminate, precum si prin maini murdare. Cauta prin celelalte topicuri, sigur este unul si despre giardioza. Important e ca tratamentul trebuie facut de catre toti cei din casa. |
|
|