|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Cute pentru depistarea oxiurozei este necesara amprenta anala luata pe banda adeziva, iar pentru excluderea acestui diagnostic sunt necesare 7 examene efectuate la interval de 2 zile. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lenus , din ce mai stiu eu 1. daca au iesit testele negative nu e recomandat administrarea niciunui medicament . 2. Daca ii dai lui , trebuie sa ia toata lumea din casa , ca sa fie sigur ca nu reapare. 3. Inapetenta poate avea mai multe cauze . Noi servim cu drag si cu super rezultate Vi-Sol - pentru stari de inapetenta.
Multa sanatate va dorim !!!!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Vanina, Oana, perfect de acord!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Andi are niste simptome care pe mine ma duc cu gandul la paraziti. Are doar 14 kg, e atat de slab, cumplit... De mancat mananca in salturi, dar si in perioadele cele mai bune apetitul nu e grozav. Rar imi cere de mancare, in rest cum putem. Cearcane, dureri de burtica, pofta de lapte - prezente. Si acum vad, ca zice Moni, ca si cu atentia e la pamant. Am facut la copro, zeci, pe cont propriu, la cel mai bun laborator. Nu iese nimic, niciodata, desi un medic zicea ca toti copiii intrati in colectivitate au la un moment dat, si el nimic. Deja am o fata asa de dezamagita cand imi zic cei de la laborator rezultatul, as vrea sa gasesc si eu o solutie la ce se intampla cu puiul meu. La analize de sange au iesit eozinofilele marite hat, si pediatra mi-a zis sa ii dau Zentel, ca sigur sunt paraziti. Medicul de familie mi-a deturnat intentiile, n-a fost de acord, si nu i-am dat. Am incercat cu Helmiflores, Giardinophyt, amare rau, nu mai chinui copilul, dar acum m-am hotarat sa-i dau totusi Zentel, si Liv52. Pediatra (om cu experienta) zicea ca nu ii face rau, mai ales ca are ficatul "odihnit", ca nu a luat niciodata. Mai trebuie vazut cum fac eu cu deparazitarea, ca inca alaptez. Ma gandesc la samburi de dovleac, dimineata pe stomacul gol, cu miere de albine. Sper, Cute, sa-i vedem cu un pic de carnita pe ei pana la vara. Multa sanatate!
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anca, off topic: ce ma bucur sa te vad, si mai ales ca ne arati la avatar si puisorii tai scumpi! Vezu ca esti datoare pe aici cu muuulte poze si impresii! In alta ordine de idei, cam nasol... Imi pare rau ca va confruntati si voi cu asa ceva. Sper sa-i dati de capat acestei perioade si sa vii cu vesti bune! Cat despre tine, cam aiurea ca nu ai voie sa iei tratament. Vezi tu cum o rezovi, cu de-asta naturiste! Pupici la mamica si la frumusei! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| La Victor au reiesit de la prima analiza semnele de infestare cu oxiuri si a luat zentel cu rapel la 10 zile parca si apoi au iesit si analizele ok. Aceleasi semne le avea, dar mai ales inapetenta si cearcanele imi pareau relevante. Ma necajesc si acum si insist mereu ca la gradi sa se spele pe maini cu sapun inainte de masa...dar pot sa stiu? Am inteles ca greful e hepatoprotector si ii dadeam din plin in perioada respectiva si dupa aceea. In rest, i-am mai dat giardinophyt...sau asa ceva, pe baza de mai multe plante, cateva picaturi dimineata, pe stomacul gol. Acest tratament sureaza 7 zile, apoi pauza 7 zile si iarasi tratament sapte zile.
Multa sanatate la puiuti |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Si eu cred ca m-am potcovit cu nesuferitii de oxiuri...din nou...am avut cand eram mica, nu vreau sa-mi amintesc noptile nesfarsite de nesomn si mancarimile groaznice, nu stiu prin ce minune am scapat de ei, ca nu avea efect nciun sirop...apoi cand avea Ioan 8 luni am avut iar, motiv pentru care l-am intarcat (pastilele pe care le-am luat erau foarte toxice si nu permiteau alaptarea)...si acum vad ca iar... |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| a venit si "vremea noastra" sa facem paraziti intestinali,limbrici cred eu.florinel se trezeste de cateva nopti si spune ca are bubu la burtica iar ziua imi arata ca are bubu la fundulet si este destul de agitat. cearcane nu are, dar probabil ca ar fi urmat... dupamasa mergem la doctorita noastra sa vedem. am citit ce a-ti scris voi pe aici, deci cred ca maine la analize cu noi . sa vedem ce tratament vom primi, de aici am tras concluzia ca cel alopat ataca ficatul, as incerca de azi chiar cu cartofi cu usturoi si ceai de cimbru. sanatate multa tuturor !!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Miriam sanatate multa lui Florinel |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multa sanatate, Florinel! Alexandra, cum mai esti? |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Liz wrote:Multa sanatate, Florinel! Alexandra, cum mai esti?
Am scapat Cu usturoi si seminte crude de dovleac. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bravo! Multa sanatate, burtico! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anabella, Liz multumim saptamana viitoare mergem la analize sa vedem sigur ce este |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Si lui Mihnea i-a iesit giardia si limbrici masiv. Am facut tratament cu Helmiflores, i-am facut si Denisei preventiv (desi ei nu-i iesise nimic la analize). Acum cand le-am repetat, Mihnea era curat, si avea Denisa giardia, asa ca din nou le voi da Helmiflores. Tratamentul asta le-a facut si pofta de mancare, dupa ce il terminam va trebui sa caut un sirop pentru apetit care sa aiba componenta asemanatoare. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dragi mei,nu stiti cate lume ssufera de asa ceva.Nu trebuie sa va inpacientati pentru viermisori, cu putina perseverenta si cu "tratamentul" potrivit ii puteti da gata intr-un timo destul de scurt.Sunt diverse tratamente ce sunt folosite de sute de ani care sunt foarte bune.Personal am intalnit o colectie variata la aceastra adresa : http://leacuri-babesti.info/
Sanatate |
|
|