Lili Eu wrote: Sa va traiasca printisoru si sa fiti sanatosi sa va bucurati de el...e un scumpel Merci mult, sa dea Dzeu. Si voua la fel! Pupici
|
Andreea06 wrote:Ce baby scuuump!! Super ca te-ai recuperat repede! Alaptarea merge bine, nu dor sanii? Burtica s-a retras? Da, s a retras bini?or. Mi a mai ramas doar un mic colacel de grasime care era dinainte sa ramân însarcinata. Practic acum la 6 sapt de la na?tere mai am vreo 5 kg in plus fata de greutatea la care am ramas gravi, insa eu mai aveam cam 5kg in plus fata de cum as fi vrut eu sa fiu....
|
Andreea06 wrote:Ce baby scuuump!! Super ca te-ai recuperat repede! Alaptarea merge bine, nu dor sanii? Burtica s-a retras? Merci! Merge alaptarea, a fost greu la început câteva zile, dar face minuni crema Multi mam. Sa face?i tot posibilul sa trage?i de voi , sa treceti peste dureri, disconfort, orice piedica ati avea si încerca?i sa alapta?i! Dupa ce trece perioada grea, la mine asta a însemnat sa zicem maxim o sapt, e atât de frumos!!! Se creaza o legatura minunata cu bebe, dormim amândoi aproape îmbra?i?a?i , noaptea îl alaptez întinsa pe o parte, e mult mai u?or decât sa tot fugi la Bucatarie sa faci biberonul.... plus ca nu mai vb de beneficiile din pct de vedere al nutrientilor, anticorpi etc...
|
Dana_ wrote:Vai ce dulceata mica ai tu acolo Esti norocoasa ca doarme bustean , pai de ce il trezesti...ca doar iti da el alarma daca ii e foame nu? Ma bucur ca te-ai refacut rapid dupa cezariana Da vroiam eu sa te intreb ,stiu ca ai fetita mai mare..prima nastere a fost naturala ? Sunt curioasa de diferente asa care cum ti s-a parut mai ok..parca acum a fost ceza la cald nu? Ma pregatesc si eu ca poate cine stie ajung acolo desi nu vreau dar avand in vedere si varsta ..nu stiu cum rezist la un travaliu mai lung , sau poate n-are rabdare dr.. Merci, îl trezesc pt ca in primele săptămâni cei alăptați exclusiv si la cerere, dacă cererea e la intervale prea mari trebuie treziți pt ca se deshidratează ușor când sunt foarte mici. Maxim 3 ore ziua si 4 noaptea, iar am meu dormea si de la 1 noaptea de ex pana la 7 dimi... Prima naștere a fost tot cezariana pt ca mi s a rupt apa acasă, dar după o noapte de travaliu la spital, aveam dilatație doar 2.... Nu stiu ce sa ti recomand, suntem atât de diferite, eu m am recuperat bine, insa unele mamici se plâng de cezariana. Eu a doua zi am făcut dus... acum la 6 sapr operația abia se vede o linie roz... Cumnata mea a nascut natural, au tăiat o si a avut nu stiu cate ate, n a stat pe fund câteva săptămâni....altele sunt ca noi in secunda doi după naștere....
|
Buna fetelor, nu am prea avut timp sa intru pe forum, insa suntem bine, eu m am refacut super repede dupa cezariana, iar bebe Aryan Nicolas creste frumos. Este un baietel cuminte tare, plânge doar dupa tzitzi si doarme noapte bu?tean, îl trezesc eu sa ii dau sa pape... Va ata?ez câteva poze. Daca vre?i sa ma întreba?i ceva despre na?tere sau via?a de dupa, va raspund cu drag!
|
Intrebare pt cele care ati cumparat si testat deja , ce sistem de monitorizare bebe recomandati?
|
laura513 wrote:Ancaaa felicitari si sanatate multa sa aveti! Chiar azi ma gandeam oare cine a mai nascut intre timp AleC , draguta burtica Mai are destul de crescut Andreea faine body-uri, asta mic al tau e deja badass N-ai treaba Sa vezi cand ai sa iesi cu el la plimbare ce-or sa intoarca gagicile capul dupa el Fetele peste 30s si care ati nascut deja, voi ati facut cumva vaccin antitetanos la medicul de familie? Eu am fost ieri la masurat si mi-a facut si buba daca tot m-a prins pe acolo (mi-a pus si plasture din ala colorat pentru copii, mai aveau un pic si imi dadeau si diploma cu printese ). Abia ce primisera vaccinul si a zis ca ne protejeaza si pe mine si pe bebe in caz ca ma tai/ zgarii in ceva dubios. Dar nu stiam ca se face vaccin in sarcina, am sunat-o pe mama si a zis ca e ok, eu habar n-aveam . Eu nu am facut!
|
Anca_27 wrote:Hello fete . Eu am nascut luni la 10.55 o bebelina gogo?ica de 3100 ?i 51 cm. Imediat merg la ea sa ne iubim. Încerc sa pun poza Felicitari mamico! Iata ne si cu puii in bra?e! Cum te simti?
|
Victory wrote:Uitati cum era burtica mea cu o noapte înainte sa vina bebe, se tot împingea , se ghemuia, nu mai avea loc mititelul :))) Ufff nu se vede bine, când deschid poza se pierde efectul.... ideea e ca era foarte tuguiata pe o parte
|
Uitati cum era burtica mea cu o noapte înainte sa vina bebe, se tot împingea , se ghemuia, nu mai avea loc mititelul :)))
|