victimele infractorilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
codruta
Scris: Monday, February 23, 2009 1:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Liz, te pup si eu, mergi la nani sa creasca burtica mare!computerlove

S.ELENA
Scris: Monday, February 23, 2009 1:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
pale pale pale
Codruta imi pare nespus de rau ca v-a fost dat sa treceti prin asa ceva!!!!uff uff
Si eu, cu 11 ani in urma, am patit ceva semanator: ne intorceam de la tara (din concediu) si ne-au sunat ca fusese spart apartamentul (al socrilor, caci acolo stateam atunci).......la fel ca tine: cand am deschis usa si am vazut toate lucrurile trase din sifoniere, dulapuri, etc, in mijllocul casei, mi s-au inmuiat picioarele si m-am asezat pe scara bloculul. Furasera decat 3 milioane, care atunci erau aproximativ trei salarii minime (n-au apucat sa ia si altceva, deoarece vecina de sub noi a auzit galagie si a crezut ca am venit noi de la tara; a urcat, a sunat, hotii erau in casa....apoi a coborat, crezand ca suntem plecati dupa manacare - cum veneam din concediu nu aveam mai nimic de-ale gurii).....nu au prins pe nimeni, dar mai am momente cand imi amintesc cu groaza acea zi...
Multa putere sa treci cat mai repede peste acest soc!!!!pupici pupici grup
codruta
Scris: Monday, February 23, 2009 1:13 AM
Nivel

elena, constat ca noi am fost norocosi:i-au prins in acea noapte si am ami recuperat din lucruri. e trist ca in situatiile voastre, a ta, a lui teosof, nu s-a rezolvat nimic.Din cate am inteles, dupa 10ani, fapta se prescrie.Hotul neprins negustor cinstit...
Eu am avut "bucuria" sa-i vad, sa-i cunosc si sa ma vada si sa ma cunoasca si ei pe mine.Iar de maine, de fapt de azi, s-ar putea sa fie liberi.Sa se-ntoarca,sa se razbune ca le-am "rapit" libertatea.
Ma gandesc la toate prostiile...offf
bulibuli
Scris: Monday, February 23, 2009 3:51 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Fetelor, dar cum e treaba cu firmele alea de paza si protectie? Ca am tot vazut reclame, vin ei, iti instaleaza sistemul de alarma, tot tacamul, si in caz de ceva primesc si ei un semnal si ajung in 5 minute si prind hotul... Oare merita?
ingerash
Scris: Monday, February 23, 2009 7:48 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
codrutapale pale pale m-am ingrozit.Fratele meu este unul dintre "mascati" si a vazut mii de jafuri si alte fapte oribile....mi-a povestit odata ca in proportie de 70% hotii actioneaza ziuauff uff uff
Imi pare rau ca ti sa intamplat asa ceva.Bine ca nu erai acasa cu Medeeaangel
Mult calm si putere sa treci peste aceasta oribila experientacomputerlove si sa-i inchida sa stai linistita,fara teama.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, February 23, 2009 8:07 AM
Nivel

Mai Codruta, shoc.... chiar vroiam sa te intreb pe unde-i topucul cu casa ta ca nu-l gaseam eram curioasa daca ati terminat de construit. Asta este si groaza mea cea mare cu ridicatul casutei la livada dar cred ca pe langa cei 4 caini care-i avem liberi o sa ne punem si alarma, macar atata sa invat din patania voastra.
Treaba cu minorul liberbanghead nu o prea inteleg, sora mea a fost furata candva de niste fete minore si totusi dand declaratii impotriva lor au ramas in arest si ne-au si despagubit, se intampla acum 9 ani asa ca pana acum cred ca le-au bagat alte drepturi la saracii infractori.
Saracii de voi, astat-i viata de om cinstit, cam amara si greu de inghitit.
Kiki
Scris: Monday, February 23, 2009 9:17 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Codruta, mama, imi pare tare rau de ce s-a intamplat. Eu le-as taia, vorba ta, mainile, sa nu mai puna mana pe nimic nemuncit de ei.
Eu ti-as recomanda o firma de protectie si paza, dai un ban, dar stai linistita. Te pup, sa treaca spaima repede! pupici
michi
Scris: Monday, February 23, 2009 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Codruta imi pare rau pentru ce ai patit.Cat despre cei doi faptasi sigur or sa plateasca .Sper ca V-ati constituit parte civila in proces , chiar daca v-ati recuperat lucrurile.Cat despre ce trebuie sa aiba procurorul in vedere cand ancheteaza lucrurile stau cam asa :daca fapta constituie un pericol social , gradul de periculozitate , daca a fost sau nu premedidat , recidiva , si mai sunt si altele in functie de specificul fiecarui tip de infractiune si de infractor.cat despre minor , acesta raspunde numai daca se dovedeste ca a actionat cu discernamant.si la 15 ani de regula (atat am inteles ca are faptasul)actionezi cu discernamant.Dar si aici intervin alti factori.inca odata imi pare rau ca ai fost nevoita sa treci prin asa ceva.Cred ca este groaznic
oanalaurisa
Scris: Monday, February 23, 2009 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Codruta,imi pare tare rau de ce vi s-a intamplat! Danamaria ar putea sa te lamureasca pe partea juridica a lucrurilor...sper sa treceti peste asta cat mai usor! Subscriu la ce a spus Kiki legat de firma de paza,asa e mai sigur.
codruta
Scris: Monday, February 23, 2009 10:28 AM
Nivel

Kiki wrote:
Codruta, mama, imi pare tare rau de ce s-a intamplat. Eu le-as taia, vorba ta, mainile, sa nu mai puna mana pe nimic nemuncit de ei.
Eu ti-as recomanda o firma de protectie si paza, dai un ban, dar stai linistita. Te pup, sa treaca spaima repede! pupici

kiki, azi iau decizia daca-mi pun sau nu firma de paza.M-am interesat, e in jur de 50 euro abonamentul lunar, daaaar....il platesc degeaba daca hotii sunt prinsi iar procurorul le da liber dupa 3 zile.
codruta
Scris: Monday, February 23, 2009 10:38 AM
Nivel

michi wrote:
Codruta imi pare rau pentru ce ai patit.Cat despre cei doi faptasi sigur or sa plateasca .Sper ca V-ati constituit parte civila in proces , chiar daca v-ati recuperat lucrurile.Cat despre ce trebuie sa aiba procurorul in vedere cand ancheteaza lucrurile stau cam asa :daca fapta constituie un pericol social , gradul de periculozitate , daca a fost sau nu premedidat , recidiva , si mai sunt si altele in functie de specificul fiecarui tip de infractiune si de infractor.cat despre minor , acesta raspunde numai daca se dovedeste ca a actionat cu discernamant.si la 15 ani de regula (atat am inteles ca are faptasul)actionezi cu discernamant.Dar si aici intervin alti factori.inca odata imi pare rau ca ai fost nevoita sa treci prin asa ceva.Cred ca este groaznic

michi, multam pt informatii, incep sa sper.
nu ma pricep de loc la proceduri, detalii tehnice dar chiar prosti n-au fost hotii astia. Recidivistul ar merge doar la complicitate la furt ca toata vina a pus-o in carca minorului, cu buna stiinta.Am inteles de la politisti ca daca s-a recuperat partial sau total pabuba sau daca pagubele sunt mici, procurorul nu dispune arestarea.Iar cand s-au facut declaratiile la politie si s-a intocmit dosarul penal inca nu stiam ce lucruri au fost furate.In fiecare zi mai descopar cate ceva de care nu stiam.
Mi-e frica sa nu se intoarca sa se razbune, sa dea foc la casa sau mai stiu eu ce.Pe fii-mea am dus-o in cluj, pana se linistesc apele dar cred ca voi sta cu griji mereu.Acum eu sunt singura acasa, nu mai pot dormi noaptea, fac tot felul de scenarii, ma tampesc la gandul ca nu pot sa-mi protejez familia si sa am o viata normala.

aissela
Scris: Monday, February 23, 2009 12:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2009
codruta, imi pare rau de ce ai patit

decat o firma de paza, mai bine iti instalezi sistem de securitate ( alarma si camere video) ... in momentul in care se declanseaza alarma, nu cred ca mai ramane picior de hot pe acolo...

si nu are rost sa te conectezi la dispecerat ( cu firma de protectie si paza), caci dureaza cateva minute pana ajung acolo de unde au primit alarma... si hotii au timp sa fuga... dai banii degeaba pe monitorizare
leut
Scris: Monday, February 23, 2009 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Of, Codruta...am citit cu sufletul la gura ce-ai patit. Idiotii, sunt niste idioti aia de fac asemenea lucruri. O sa faci curat, si o sa-ti revii dupa ce-i vezi inchisi pe nemernici. Aveti grija de voi! Asta-i nasol in ROmania...iti faci o casuta in schimbul unui apartament, sa stai linistit si cand colo se gasesc nicte...mama de-as prinde unul la locul faptei ce i-as face! Pe bune! Nu i-ar mai trebui nici puscarie!
boxing
danamaria
Scris: Monday, February 23, 2009 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
dati-mi voie sa fac citeva rectificari la ceea ce s-a prezentat pina acum.
1.parte civila de poti constitui si in fata instantei de judecata, pina la citirea actului de acuzare
2.nu procurorul cerceteaza fapta, ci organele de cercetare penala sub coordonarea si indrumarea procurorului.
3.organele de cercetare penala trebuie sa aiba in vedere toate aspectele savirsirii faptei, ceea ce spune michi, este cu totul altceva.
3.cu privire la discernamint...nu numai minorul nu raspunde daca se face dovada ca nu a avuit discernamint la momentul savirsirii faptei ci si majorul. singurele diferente majore intre minor si major, sunt cele cu privire la modul de detentie, cuantumul pedepsie care este la jumatate decit la un major si perioadele de arest preventiv si retinere care sunt tot la jumatate.

daca ne "infundam" in astfel de detalii si le postam si in ideea de a lamuri pe cineva, s-o facem cum trebuie. sorrysorry

codruta.... Doamne fereste de asa ceva!computerlove
kali
Scris: Monday, February 23, 2009 5:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Codruta, ce sa mai zic la asa veste? Pot sa ti-o trimit pe Nicoleta, barmanita din Suceava care bate hotii cu ranga, daca doresti.

Acum, lasand gluma la o parte, imi pare tare rau ca si-au batut aia joc de munca voastra si va doresc sa va reveniti cat mai repede din soc.computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.