Irinka88 wrote:Noaptea mam sculat la viceu ?i am vazut pete cafenii am sunat pe dr diana ?i a spus ca se intimpla des sa ma culc ?i sa continui medicamentele la uzi totuna nu se vede. AM PLINS ?I A SPUS FARA SA MA DUC SA REPET ANALIZA CA NOAPTEA TOT O FAC A E?IT 217 ?I AM SUNAT ACUM ?I A ZIS CA E TARE BINE.AM ÎNCA ELIMINARI DAR A SPUS SA CONTINUI NUMAI CE AM ?I SA A?TEPT, A?I AVUT ASA CE A?I FACUT.? irinka calmeazate stai relaxata si in pat culcata ,mie de la 11 saptamini pina la 20 saptamini am avut scurgeri intense de singe apoi cu cafeniu,am asculat-o pe dm.diana si am facut in tocmai ce a spus ea...acuma am o fata de 9 luni care fuge prin casa,asa ca relazeazate si totul va fi bine!!!! Si ascult-o pe dm.Diana!!!
|
Luckyme wrote:Dragele mele,
De curand am ales si noi sa incepem investigatiile pentru fiv, si am ales repromed si dna dr Natalia Sorici la recomandarea unei prietene care este mamica datorita lor. Am citit mult inainte sa merg, si am vazut ca desi exista esecuri la ambele clinici, la nivel de atitudine si relatie cu pacientul pare sa fie mult mai bine la medpark decat la repromed. Am vzut si ca unele fete au spus ca nu au documente de la repromed, iar una dintre voi a spus ca nu a primit "istorie", sau ca "nu exista istorie". Ce inseamna acest lucru? As vrea sa stiu din timp, sa fiu atenta la toate detaliile. Va multumesc si le felicit pe mamicile victorioase, iar celorlalte fete le urez pitici in burtici cat mai curand!
Salut eu la dm.Sorici am umblat un an si jumatate am incercat tot ce e posibil stimulari inseminari chiar si fiv,nu sa primit ,ea nu prea se pricepe in fiv,nu o recomanda,mai bine dac vrei la repromed incearca o consultatie la dm.racila..dar numai nu la dm.sorici ea are prea putina experienta in fiv si plus se comporta foarte urit si agresiv cu pacientele...eu la jumate de procedura am ajuns sa-mi se spuna ca daca nu-ti place ea embrionii si termina la alt cineva procedura,doar am pierdut timp si bani umblind la ea la consultatii...mai analizeaza la cine ai dori sa faci procedura....o recomand din toata inima pe dm.Diana,acuma avem o fetita de 9 luni!! Si o cunostinta de a mea a facu fiv la dm.diana recent si are acuma gemeni. Asa ca analizeaza bine la cine ai vrea sa faci.la repromed nici contract nu dau se face totul cu ochii inchisi.
|
rodixon wrote: Buna Vichy- ma bucur ca esti prezenta! Nu am apucat sa citesc ce ai scris tu si aceeasi parere o am si eu despre DANCIK80- I-am scris deja - Repromedul pierde din ce in ce mai mult! Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea cum ma bucur eu de Miriam (care a inceput sa vorbeasca)- este minunata! Dna Diana este prezenta in rugaciunile mele din fiecare seara - ii multumesc pentru darul de pret pe care l-am primit cu ajutorul dansei si al echipei si cu voia Bunului Dzeu!
Salut Rodixon,noi deja avem 9 luni,suntem tare dulci,avem 6 dintisori,de la 6 luni ne tiriim prin casa ne ridicam in picioare si ne tinem dar inka nu merge...e o fetita taaaare energica,nu am idee de unde atita energie si putere ca ea seara inka zburda dar eu nu am puteri deja...mincam bine,dormim foarte bine,am un copil de aur,e tare smechera si iute!!! Se vede ca au ales-o din cei mai buni embrioni!!! cind ma scol dimineata nu-mi vine a crede ca e fata mea,care am asteptato atitea ani,nu inteleg cum am putut trai atit timp fara ea !! Sa fii mama e o minune!!!! Si acuma abea inteleg ca nu degeaba atita am suportat si am luptat sa am o dulceata care ma acuprinde si imi zimbeste zi de zi !!! Mereu ma gindesc si ii multumesc dm.Dianei echipei Medpark,ca mau facut asa de fericita si implinita !!!!
|
Diancik80 eu am impresia ca aceastea e o povestioara inventata ca sa faci antireclama la medpark,ca tare multi pacienti a pierdut repromedul din cauza ca multi vin la dm.Diana! Inainte sa scrii trebuia sa citesti pe forum sa vezi cite fete au venit de la repromed care au facut cite 3 4 fivuri la ei si cu rezultate negative si la medpark sa primit din prima !!! Eu sunt o fosta pacietna a repromedului am umblat 1 jumate zi de zi la usa lora eram am lasat o gramada de bani am facut peste 10 stimulari cu medicante scumpe,3 inseminari intrauterine 1 histeroscopie o multime de ecografii ca la urma sa-mi spuna ca doar prin fiv ao sa ramii insarcinata si fiv am facut la dinsii si rezultate 0 , medicii care lucreaza de zeci de ani si numai scurg banii din pacienti,care la urma tipau la mine si imi spunea ca daca nuti place ia-ti embrionii si dute la transfer la alt medic ,asta e medic ,asta e o clinica??? Asta e clinica unde fac transferul de embrioni in salon,oare dupa norme asa se face transferul???? Asa ca nu mai ponegri numele dm.Diana ca nici Repromedul nu are cu ce se lauda... Ei au pierdut foarte multe paciente,si acuma nu stiu ce sa mai spuna de rau despre Medpark. Darorita dm.Diana am acuma o fetita care doarme linga mine,care ma mingie ma saruta zi de zi,si ma inchin sii multumesc in fiecare zi Domnului pt ca me-a dat-o in cale pt dm.Diana si cu ajutorul ei am devenit si eu MAMA !!!!
|
Mersi mult si voua felicitari sa creasca sanatoasa Emilia si sa aveti doar bucurii de la fetita! Apropo nica sofy rodixon voi ati alaptat...noi stam cam rau la capitolul alaptatului si suntem nevoiti sa-i dam adaugator prafulet..tare mult am vrut sa alaptez dar nu prea avem laptic
|
Buna fetelor !!! Pe 10.09.2015 am devenit si noi parinti a unei printese pe nume Daria!!! Suntem cei mai fericiti nici nu am putut sa imi imaginez cita bucurie si fericire poate sa aduca un copil in casa!! Ma inchin in fata dm.Diana cu ajutorul ei am devenit parinti, ii multumesc ca in timpul nasterei nu ma lasat si ma incurajat,impreuna cu dm DIANA pot spune ca am avut o nastere usoara,numai vazind-o si avind-o aproape de mine la nastere imi era mult mai usor sa trec prin tot procesul nasterii !!!! Este un medic de la Dumnezeu care se dedica trup si suflet meseriei sale!!!! Va doresc la toate ca visul vostru de a deveni mama sa se realizeze cit mai curind. Un copil este o minune !!!! Suntem cei mai fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru fetita noastra si ca ne-a ajutat sa intilnim un medic cu inima mare !!!!
|
shurshunea wrote:Vicky tu ce mai faci ? Astept noutatea cea mare!
Buna Shurshunea,noi o asteptam cu nerabdare pe dm.Diana sa vina din concediu,suntem in 38 de saptamini si abia asteptam sa ne vedem printesa!!!
|
Stiam ca pachet nastere Fiv costa 11500 indiferent nastere naturala sau cezariana...saptamina aceasta am sa fac contractul si am sa scriu cit costa precis..
|
Buna fetelor!!! Imi pare rau pentru cele fete cu rezultate negative...va doresc multa putere si sanatate...sa nu lasati niciodata miinele jos!! Noi asteptam o fetita sunt in 33 saptamini de sarcina,nu pot sa va redau ce emotii am cita fericire poate sa aduca in familie un bebelus...poza mea la moment nu vreau sa o pun ca doar parintii stiu ce procedura am facut si stiu ca multa lume citeste acest topic si nu vreau sa merg pe strada si toti sa se uite lung la mine si la copilul meu,multa lume nu intelege aceasta procedura...dar cind am sa nasc numai decit am sa atasez o poza cu fetita...in timpul sarcinii am avut si unele complicatii in care 2 luni am stat doar numai in pat dar cu ajutorul Domnului si a dm.Diana totul este bine....ii multumesc mult dm.Diana pt tot ajutorul care mi la acordat!!! Acuma numaram saptaminile pina la nastere,am sa nasc tot la Medpark si speram fetita sa o astepte pe dm.Diana pina vine din concediu?! Va doresc la toate fetele multa sanatate si numai rezultate pozitive!!!
|
Zinaida eu tot am luat pina la 8 saptamini climara....e foarte important sa le eai...tot ce spune dm.diana trebuie sa faci..ai incredere in dumneaei...
|