Chestionar intrebare: Vestea ca sunteti insarcinata a fost ...
Alegere Voturi Statistici
O veste buna 50 87%
O veste neplacuta 1 1%
Mi-a fost indiferent 0 0%
Alte opinii 6 10%

Vestea ca sunteti insarcinata a fost ...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Thursday, May 14, 2009 6:49 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
O veste foarte buna din moment ce a fost planificat.dance
kali
Scris: Thursday, May 14, 2009 9:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ce sentiment minunat! M-am simtit cea mai importanta si norocoasa femeie din lume!
michi
Scris: Friday, June 5, 2009 2:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Cea mai minunata veste.M-am simtit cu adevarat femeie
bereea
Scris: Sunday, September 6, 2009 3:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cand mi-am dat seama ca sunt insarcinata am inceput sa topai si sa cant si sa ma invart...a fost o veste extraordinaracool
isabella
Scris: Friday, December 31, 2010 5:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2010
A fost ca si cum m-a mangaiat Dumnezeu , am simtit o bucurie imensa .
denisa_rachid
Scris: Saturday, January 1, 2011 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Cea mai minunata veste!hearts topai
anca_eu
Scris: Wednesday, January 5, 2011 12:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/26/2010
Eu am plans. Eram singura acasa cand al doilea test a iesit pozitiv si am inceput sa plang in hohote. Era un amestec de bucurie cu griji. Am plans din nou cand i-am spus sotului. Sper sa nu iasa un mare plangacios ras
petronela_gav
Scris: Wednesday, January 5, 2011 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
a fost soc la amandoua sarciniwhat . am plans la amandoua, la fata eram singura, si aflasem de cateva zile ca nu o sa mai am serviciuThumb down Thumb down dupa ce mi-am tras putin sufletul am realizat ca e cel mai bun lucru care mi se putea intamplacheers
delfinasa
Scris: Thursday, January 6, 2011 6:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Prima data nu cred ca m-a prins cu zambetul pe buze, ca nici prin cap nu-mi trecea ca pot fi insarcinata, cu ciclul la zi (mi-a venit peste prima luna). Mi-a luat cateva ore sa ma dezmeticesc si apoi a fost cea mai fericita perioada din viata mea de pana atuncicoeur. Toata sarcina am plutit de fericire si eram sigura de la bun inceput c-o sa am fetita, atat de mult mi-am dorit-o ca asa a si fost.
Acum am asteptat 7 luni sa se intample si cand am vazut testul pozitiv la 4 zile dupa negativ, imi venea sa tip de bucurie si sa topai, dar m-am abtinut ca nu eram singura casa si trebuia sa pregatesc surpriza pentru toti. Acum am cam aceeasi siguranta ca va fi baietel...am avut de curand si-un vis in care mi-a aparut numele Cosmin, asa ca daca va fi baiat, ma gandesc la numele asta, sau daca va fi fetita, la Cosmina coeur.
danab
Scris: Friday, January 7, 2011 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
delfinasa wrote:
Prima data nu cred ca m-a prins cu zambetul pe buze, ca nici prin cap nu-mi trecea ca pot fi insarcinata, cu ciclul la zi (mi-a venit peste prima luna). Mi-a luat cateva ore sa ma dezmeticesc si apoi a fost cea mai fericita perioada din viata mea de pana atuncicoeur. Toata sarcina am plutit de fericire si eram sigura de la bun inceput c-o sa am fetita, atat de mult mi-am dorit-o ca asa a si fost.
Acum am asteptat 7 luni sa se intample si cand am vazut testul pozitiv la 4 zile dupa negativ, imi venea sa tip de bucurie si sa topai, dar m-am abtinut ca nu eram singura casa si trebuia sa pregatesc surpriza pentru toti. Acum am cam aceeasi siguranta ca va fi baietel...am avut de curand si-un vis in care mi-a aparut numele Cosmin, asa ca daca va fi baiat, ma gandesc la numele asta, sau daca va fi fetita, la Cosmina coeur.
hearts
Fluturas
Scris: Friday, January 7, 2011 9:43 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
danab wrote:
hearts

cand am vazut ca ultima postare e a ta,credeam ca vine bb si la voi si ne povestesti cum a fost cand ai aflat
Alyna
Scris: Friday, January 7, 2011 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
La prima si a doua sarcina am fost nebuna de fericire....la ultima sarcina am fost nebuna de griji...Stiind prin ce am trecut,mi-a fost mereu teama sa nu se intample din nou.Dar in viata,de ce ti-e frica de aia nu scapibanghead banghead
shirel
Scris: Friday, January 7, 2011 1:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
La prima sarcina cu Eden am fost foarte surprinsa eram proaspet casatorita si eram si sigura ca nu voi ramane insarcinata asa de repede ,pe urma la celelalte sarcini am plutit de fericire chiar daca au fost sarcinii programate!
danab
Scris: Friday, January 7, 2011 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fluturas wrote:

cand am vazut ca ultima postare e a ta,credeam ca vine bb si la voi si ne povestesti cum a fost cand ai aflat

hohot Inca nu, iubita!hearts

La noi a fost cu emotii, desi e stiam ca trebuie sa fie, imi tremurau mainile si picioarele si mi-au trebuit cateva minute sa-mi revin. Sotul a fost mut vreo ora, cred ca stia fiecare crapatura din tavan ras
nikmiki
Scris: Friday, January 7, 2011 3:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
La prima sarcina am inceput sa topai si sa dansez.M-am bucurat mult si la a doua sarcina,dar sotul nu prea,pana s-a obisnuit cu gandul. Acum e topit dupa Mika,spune ca e cel mai frumos lucru care ni se putea intampla.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.