|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| O veste foarte buna din moment ce a fost planificat. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Ce sentiment minunat! M-am simtit cea mai importanta si norocoasa femeie din lume! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Cea mai minunata veste.M-am simtit cu adevarat femeie |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Cand mi-am dat seama ca sunt insarcinata am inceput sa topai si sa cant si sa ma invart...a fost o veste extraordinara |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| A fost ca si cum m-a mangaiat Dumnezeu , am simtit o bucurie imensa . |

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Cea mai minunata veste! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Eu am plans. Eram singura acasa cand al doilea test a iesit pozitiv si am inceput sa plang in hohote. Era un amestec de bucurie cu griji. Am plans din nou cand i-am spus sotului. Sper sa nu iasa un mare plangacios |

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| a fost soc la amandoua sarcini . am plans la amandoua, la fata eram singura, si aflasem de cateva zile ca nu o sa mai am serviciu dupa ce mi-am tras putin sufletul am realizat ca e cel mai bun lucru care mi se putea intampla |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Prima data nu cred ca m-a prins cu zambetul pe buze, ca nici prin cap nu-mi trecea ca pot fi insarcinata, cu ciclul la zi (mi-a venit peste prima luna). Mi-a luat cateva ore sa ma dezmeticesc si apoi a fost cea mai fericita perioada din viata mea de pana atunci . Toata sarcina am plutit de fericire si eram sigura de la bun inceput c-o sa am fetita, atat de mult mi-am dorit-o ca asa a si fost. Acum am asteptat 7 luni sa se intample si cand am vazut testul pozitiv la 4 zile dupa negativ, imi venea sa tip de bucurie si sa topai, dar m-am abtinut ca nu eram singura casa si trebuia sa pregatesc surpriza pentru toti. Acum am cam aceeasi siguranta ca va fi baietel...am avut de curand si-un vis in care mi-a aparut numele Cosmin, asa ca daca va fi baiat, ma gandesc la numele asta, sau daca va fi fetita, la Cosmina . |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| delfinasa wrote:Prima data nu cred ca m-a prins cu zambetul pe buze, ca nici prin cap nu-mi trecea ca pot fi insarcinata, cu ciclul la zi (mi-a venit peste prima luna). Mi-a luat cateva ore sa ma dezmeticesc si apoi a fost cea mai fericita perioada din viata mea de pana atunci  . Toata sarcina am plutit de fericire si eram sigura de la bun inceput c-o sa am fetita, atat de mult mi-am dorit-o ca asa a si fost. Acum am asteptat 7 luni sa se intample si cand am vazut testul pozitiv la 4 zile dupa negativ, imi venea sa tip de bucurie si sa topai, dar m-am abtinut ca nu eram singura casa si trebuia sa pregatesc surpriza pentru toti. Acum am cam aceeasi siguranta ca va fi baietel...am avut de curand si-un vis in care mi-a aparut numele Cosmin, asa ca daca va fi baiat, ma gandesc la numele asta, sau daca va fi fetita, la Cosmina  . |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cand am vazut ca ultima postare e a ta,credeam ca vine bb si la voi si ne povestesti cum a fost cand ai aflat |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| La prima si a doua sarcina am fost nebuna de fericire....la ultima sarcina am fost nebuna de griji...Stiind prin ce am trecut,mi-a fost mereu teama sa nu se intample din nou.Dar in viata,de ce ti-e frica de aia nu scapi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| La prima sarcina cu Eden am fost foarte surprinsa eram proaspet casatorita si eram si sigura ca nu voi ramane insarcinata asa de repede ,pe urma la celelalte sarcini am plutit de fericire chiar daca au fost sarcinii programate! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Fluturas wrote: cand am vazut ca ultima postare e a ta,credeam ca vine bb si la voi si ne povestesti cum a fost cand ai aflat
Inca nu, iubita!
La noi a fost cu emotii, desi e stiam ca trebuie sa fie, imi tremurau mainile si picioarele si mi-au trebuit cateva minute sa-mi revin. Sotul a fost mut vreo ora, cred ca stia fiecare crapatura din tavan
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| La prima sarcina am inceput sa topai si sa dansez.M-am bucurat mult si la a doua sarcina,dar sotul nu prea,pana s-a obisnuit cu gandul. Acum e topit dupa Mika,spune ca e cel mai frumos lucru care ni se putea intampla. |
|
|