Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| modele noi de veste carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe carla! am si eu un model,il caut. ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| WAW ce frumoase veste am numai doua maini si nu pot face tot ce ami place |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2010 Mesaje: 78
| Bine v-am gasit! Un model superb, dar nu inainte de a va felicita pt. mainile voastre de aur! Eu nu sunt asa de priceputa ca voi, desi pot sa spun ca am invatat foarte multe de pe acest forum, dar iubesc mult tricotajele. http://www.unicornbooks.com/pattern_Bshawlcollar-SQL3.asp are si explicatii pentru cine se pricepe...incepusem sa-l inteleg pana la partea cu diagramele A, C....dar m-am impotmolit
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumoasa e vestuta Ingeras |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Waw imi plac toate Carla,Ingeras,Merryl pentru modele,le-as face pe toate dar deocamdata ma lupt sa-nvat torsadele pentru o vestuta pe care am desfacut-o pana acum de 3 ori |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| inger7 wrote:Superbe carla!  am si eu un model,il caut.
crezi ca ai putea explica modelul ?:D (dak nu altcineva?) |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Vin si eu cu o vesta facuta. mariana71 attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mai vin cu una superba carla attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mariana frumoasa vesta |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| ingerash wrote:Superbe carla!  am si eu un model,il caut. nu stiu sigur daca am inteles bine modelul,dar eu cred ca se lucreaza asa-jos bordura punct lenes,apoi jerseu (cred ca este scazut pe margini sa fie putin cambrata),la maneca eu cred ca este lucrat drept si apoi indoit in exterior si asa s-a format acea bordura cu jerseu pe dos si in acelasi timp rascroiala pt maini.In fata cred ca sunt cusuti nasturi imbracati in material ca vesta si in cealalta parte facute cu crosetul gaicile . |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| merryl wrote:Bine v-am gasit!  Un model superb, dar nu inainte de a va felicita pt. mainile voastre de aur! Eu nu sunt asa de priceputa ca voi, desi pot sa spun ca am invatat foarte multe de pe acest forum, dar iubesc mult tricotajele. http://www.unicornbooks.com/pattern_Bshawlcollar-SQL3.aspare si explicatii pentru cine se pricepe...incepusem sa-l inteleg pana la partea cu diagramele A, C....dar m-am impotmolit diagramele iti arata cum sa lucrezi dreptunghiul cu model,adica incepi cu 7 ochi din diagrama A apoi repeti de 4 ori diagrama A,dupa aceea lucrezi diagrama B,de 4 ori diagrama C si inchei cu primele 4 oc din diagrama C-asta este un rand pe orizontala,pe verticala repeti diagramele pana ai lungimea dorita si apoi faci bordura cu model elastic pe care o cosi cum iti arata in desen |
|
Inregistrat: 3/16/2010 Mesaje: 22
| carla wrote:modele noi de veste buna carla.sunt noua pe forum,imi place foarte mult prima vesta postata de tine ieri.As vrea sa imi explici si mie daca poti modelul.stiu cat de cat sa tricotez dar la unele modele mai am nevoie de ajutor.multumesc anticipat
|
|
Inregistrat: 3/16/2010 Mesaje: 22
| carla wrote:modele noi de veste scuze pozele sunt postate pe 23 ianuarie |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| buna fetelor...am inceput si eu o vesta pt sora mea, ieri am finalizat prima parte, aiz ma apuc de spate sper sa termin cat mai repede..sa va pot arata vestuta intraga... ati pus niste modele superbe, unele chiar imi fac cu ochiul, cum se spune dar toate isi au vremea lor... florymarry attached the following image(s):

|
|
|