Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Cine poate sa ma ajute cu niste idei cum se creaza astfel de lucruri...
sau
desi colegele mele au ceva mai in v. Cu model elastic de la mijloc in jos. Sut extrem de elegante si pot purta camasa dedesupt. Va rog ajutati-ma !!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| fdianamaria wrote:Cine poate sa ma ajute cu niste idei cum se creaza astfel de lucruri... sau desi colegele mele au ceva mai in v. Cu model elastic de la mijloc in jos. Sut extrem de elegante si pot purta camasa dedesupt. Va rog ajutati-ma !!!!
Cea mai buna varianta ar fi cu masina de tricotat,mama se ocupa cu asa ceva si face o gramada de chestii de astea,dar cred ca poti face si cu andrele sau crosetat,doar sa iti dea cineva o idee despre "reteta" ca sa zic asa si sa faci cu un material nu foarte gros. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| la mana modelul asta nu iese uniform si ca sa- l lucrezi pe andrele mici ia f mult timp , tot masina de tricotat..., sau cineva care are mult timp pt asa ceva si ar costa de 2 ori cit e in magazin |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Da, si sfatul meu e acelasi, sa gasesti pe cineva cu masina de tricotat sau sa iei direct din magazin produsul pentru ca lucrat manual costa scump. Orice lucru manual e unicat si e scump.
Chiar daca iti lucrezi tu, o sa iti intre destul material si o sa avansezi destul de greu. |
|
|
Asta am terminat-o ieri. E o vestuta cum se poarta acum, pana sub sani. E bine sa fiu nervoasa si stresata ca vad ca imi prieste si am viteza mare |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu am viteza la stres si nervi,poate nestiind altceva ce sa fac!Frumoasa vesta,indrazneata. E comoda? |
|
| carla wrote:Si eu am viteza la stres si nervi,poate nestiind altceva ce sa fac!Frumoasa vesta,indrazneata. E comoda?
Foarte comoda. Se ia pe deasupra la o bluza, vesta, camasa.
Eu am lucrat-o din fir de la Coats, Damaris. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| AdrianaC wrote:Asta am terminat-o ieri. E o vestuta cum se poarta acum, pana sub sani. E bine sa fiu nervoasa si stresata ca vad ca imi prieste si am viteza mare
Arata super si culoarea imi place la nebunie.La mine nu functioneaza lucratul pe stres,rup ata si andrelele |
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Ce frumoasa e vestuta! Si culoarea imi place. |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| In sfarsit am terminat si eu o vesta pentru mine. Eu incep mai multe lucruri si nu-i mai venea randul s-o termin, mai ales cand e vorba de ceva pentru mine...
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| madanuta este foarte frumoasa! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Bravo madanuta,e superba vseta |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| madanuta felicitari ce frumoasa este....asi vrea sa fac si eu poate imi explici putin...pup!!! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
|
vesta asta mi se pare super! Am mai vazut genul asta de lucratura, dar habar nu am cum se face.
Cine stie, help! Poate ma hotarasc sa fac ceva si pentru mine. |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Madanut, acum am vazut vestuta ta! Foarte frumoasa! Sa o porti sanatoasa! |
|
|