Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| mirela74chris wrote:Ce vestute frumoase ati facut fetelor A mea este simpla...sper sa va placa
Simpla, dar frumoasa si asa pufoasa, e foarte sic |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Mirela e superrr! Imi place la nebunie
Ce fir ai folosit? |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Anamaria ,Raluca ,Mimiadi,Mirela ,harnicutelor ,a-ti facut veste foarte frumoase ,toate ,sincer ,toate i-mi plac |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Mirela e foarte frumoasa,am facut si eu cacuilita din firul acesta cand era bebe nepotelul cel mare,e tare moale si pufos... Flori |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2013 Mesaje: 33
| am terminat vestuta raluca.AC attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/22/2011 Mesaje: 86
| foarte frumoasa Raluca, felicitari! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/2/2010 Mesaje: 179
| Reusita, Raluca |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/4/2011 Mesaje: 554
| Raluca e foarte frumoasa. |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Raluca ce frumoasa este! |
|
Inregistrat: 2/7/2012 Mesaje: 15
| Foarte frumoasa vesta. Arata bine si si culoarea este placuta.
Imi zici si mie te rog pe cate ochiuri ai inceput vesta si cum ai impartit? Cunosc aceasta metoda dar nu stiu exact cum trebuie sa impart |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| raluca.AC wrote:am terminat vestuta
Ce frumoasa e!!! Imi aminteste de vara... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ce dulcica |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Raluca ,e foarte frumosa vestuta! |
|

| va multumesc frumos pt aprecieri.sa-mi aduc aminte putin cum am facut-o,ca am inceput-o mai demult si am tot lucrat seara cate putin si revin cu detalii |
|

| Am revenit cu detalii.Am inceput pe 84 ochi si am lucrat cu ace nr 4.Am gasit aici pe forum o metoda de raglan cu care m-am obisnuit f usor si iese f bine pt fetita mea.Adica impart asa: spatele primeste 33% din nr total de ochi, apoi umarul 25% din spate,fata se calculeaza apoi scazand din nr total de ochi spatele si cei 2 umeri.Eu apoi in functie de model mai rotunjesc sumele.Crde ca mai conteaza si ce folosesti sa inchei vestuta,nasturi fiermoar.eu am pus capse sa nu ma mai gandesc si la gaici.Vestuta a iesit putin larguta dar e perfect cat sa-i vina mai mult ca tare repede creste si ma trezesc ca le fac acum si peste 1-2 luni nu-i mai vin. Daca n-am fost prea explicita mai intreaba-ma. |
|
|
|