Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| spiridusha wrote:se pot posta si haine de adulti sau doar de copii?
se pot posta si cele de adulti dar la topicul aferent .uite aici gasesti tricotaje pentru ea http://forum.7p.ro/Tricotaje-pentru-EA.aspx?g=topics&f=200 si aici pet el http://forum.7p.ro/Tricotaje-pentru-EL.aspx?g=topics&f=230 si poti posta la topicul aferent . scuze pentru off-topic |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| frumoase modele de vestute bune pentru inspiratii....si daca veni vorba poate va inspir si eu un pic ...
   dar nu numai poate aveti idee cum sa mai combin si eu pom-pom asta ca nu am idei...par atat de simple modele facute...parca lipseste ceva ..aveti idei???? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2010 Mesaje: 99
| superbe lucruri Lenuta Tare frumoase sunt firele pom-pom si eu as vrea sa cumpar sper sa se gaseasca si la noi
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| am facut si eu o vestuta, am postat-o si la concurs florymarry attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte draguta,Flori! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| Anabella wrote:Foarte draguta,Flori!
multumesc |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| pupici pentru toate mainile indemanatice avem numai vestute frumoase, una mai frumoasa ca cealalta si daca ar fi sa le cumparam stiti cat dam pe ele? ramaneti uimite. acum sunt si eu in cautare de modele ca vine frigul si tot stau acasa, asa ca ma mai relaxez si eu seara. astept sugestii de la voi. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| lenuta...flori.....felicitari...f frumoase vestutele deci...o dat bunul dumnezeu si mi-am reformatat pc-ul si am instalat alt windows....si acu reusesc si eu sa postez ceva poze.....pfoai....acu o sa intru mai des sa postez.....ca am cu ce ma lauda slava domnului vestuta asta initial a fost gandita bluzita....dar deh..nu-mi ajungea firul (ca n-am avut ce face si am crosetat o caciuliata)....asa ca am regandito si am ajuns la concluzia=vesta.... sper sa va placa....si chiar daca nu va place nu-i bai ...bine ca-i place lu fie-mea......ca tre sa o ascund de ea ...ca numai imbracata cu ea ar sta pfoai ce mari sunt pozele...tre sa le ridimensionez dar habar n-am cum....vad ca noul program de redimensionat imi da batai de cap si-mi prind urechile diana-andreea attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Diana-Andreea! Ti-a iesit foarte frumoasa! Stie ea fetita ce stie! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| diana foarte frumoasa vestuta ,are de ce sa-i fie draga printesei |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Diana te pricepi nu gluma.E draguta vestuta tare.Imi foarte mult modelul cu trandafirii.Bravo!!! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Diana vestuta ta este foarte reusita |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc mult fetelor....daca ma mai laudati asa tare zau ca rosesc.....puuup la toate |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| paula1975 wrote:
dupa vesta asta am facuto eu;cea lila e facuta de Valentina,cea roz e originalul.
cine imi spune si mie cum se fac romburile pe margine ??va roggggggg!am crezut ca e mai simplu dar m-am incurcat !:018: e la pagina 16 ,vestuta mov a valentinei! |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Diana Andreea, e reusita vestuta! Ma bucur ca-i place atat de mult Sarei! Vad ca ti-au iesit foarte bine zimtisorii, asa-i ca nu a fost greu? :018: Si modelul e exact ca-n revista! |
|
|
|