Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cristina, multumesc frumos. O sa ridic ochiuri din lucru; daca as face bentita separat, mi-e teama ca n-o sa-i nimeresc lungimea. 1.Ridic ochiuri doar in jurul V-ului sau la baza se pun ceva ochiuri suplimentar pt. a iesi partea aceea petrecuta? 2.Pt. rascroiala de sub brat, la fata scad la fel ca la spate? Eu stiam ca se scade ceva mai mult in fata, dar, la toate vestele pe care le-am vazut aici, pare ca rascroielile sunt la fel.
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| Arriadna27 wrote:Cristina, multumesc frumos. O sa ridic ochiuri din lucru; daca as face bentita separat, mi-e teama ca n-o sa-i nimeresc lungimea. 1.Ridic ochiuri doar in jurul V-ului sau la baza se pun ceva ochiuri suplimentar pt. a iesi partea aceea petrecuta? 2.Pt. rascroiala de sub brat, la fata scad la fel ca la spate? Eu stiam ca se scade ceva mai mult in fata, dar, la toate vestele pe care le-am vazut aici, pare ca rascroielile sunt la fel.
ridici oc doar in jurul v-ului,nu pui nici un oc suplimentar ca ele se petrec singure vei vedea cand termini bentita ca se aseaza singura |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc inca o data. Am "simulat" V-ul folosindu-ma de bentita spatelui si mi-am dat seama ca nu e nevoie de ochiuri suplimentare. |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| Quote:DianaP abia astept sa faci rochita sa ma indrumi si pe mine ca ti-ai ales un model super frumos, spor la treaba
Patricia scuza-ma ca nu am raspuns dar am tot fost plecata din localitate si prinsa cu tricotatul nu am mai intrat pe forum. Aproape am terminat vesta pentru Elena, daca vrei sa astepti o zi doua pun si foto si iti spun si cum am facut-o. Mi-a dat putina bataie de cap . De 2 ori am desirat ce am lucrat, asta din cauza ca sunt putin aiurita si pentru ca fetita mea este ca o trestie inalta si subtirica. |
|

Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| buna. ma bucur sa vad ca nu ati stat degeaba, am terminat si eu vestuta fetei,dar am fotografiat-o imbracata cu ea si nu se vede prea bine, maine fac o poza mai buna, dar pana atunci... PATRICIA attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| [quote=PATRICIA]buna. ma bucur sa vad ca nu ati stat degeaba, am terminat si eu vestuta fetei,dar am fotografiat-o imbracata cu ea si nu se vede prea bine, maine fac o poza mai buna, dar pana atunci...[/quote Am mai inceput si un pulovaras, dar mai am manecutele la el si vi-l arat si pe acela. multi pupici si spor la treaba |
|
| Am terminat si eu vesta pentru Elena dupa multe lupte. Pun o foto . Scuzati de calitatea ei e facuta cu wb cam pentru ca inca nu posed camera foto. Patricia daca mai esti interesata iti stau la dispozitie.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoasa vestuta |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| PATRICIA wrote:buna. ma bucur sa vad ca nu ati stat degeaba, am terminat si eu vestuta fetei,dar am fotografiat-o imbracata cu ea si nu se vede prea bine, maine fac o poza mai buna, dar pana atunci... frumoasa si ingrijit lucrata vestuta!Sa o poarte sanatoasa fetita ta.Spor la lucru sa ai in continuare! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 259
| frumosa vestuta patricia.
diana pe ta nu pot sa o vad.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| alemar wrote:frumosa vestuta patricia.
diana pe ta nu pot sa o vad.
subscriu |
|
| Zapaceala bat-o vina. Sa vad ce pot face
DianaP attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| diana |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| DianaP wrote:Zapaceala bat-o vina. Sa vad ce pot face
foarte frumoasa , bravo |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 142
| ema75 wrote:foarte frumoasa , bravo am facut si eu o vesta pt. printzesa mea ema75 attached the following image(s):

|
|
|
|