Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Salutari tuturor fetelor! Multumesc ninetem si ana maria Abia am terminat de tricotat o vesta pentru Alessia
Iata poza si va urez numai bine la pitici si la mamici!
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Felicitari foarte frumoasa, sa o poarte sanatoasa Alessia. Imi place foarte mult firul, acel degrade. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| este foarte frumoasa |
|

| Multumesc mult pentru aprecieri, inger si ana maria! Am folosit firul acesta degrade ca sa poata fi purtata cu pantalonasi / fustite roz, albastri, bej... |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Vai, ce de-a vestute frumoase!
Adriana, imi place mult cea portocalie, am un fir care s-ar potrivi la asa ceva. Multumesc de idee!
Astea sunt ultimele 2 vestute terminate:

Si asa se descheie ca sa poata fi imbracate usor.
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| valentina,felicitari,arata foarte bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Valentina
Mie chiar imi era dor de lucrusoarele facute de tine
Eu nu stiu sa fac ciorapi si mi se pare cel mai greu , mai bine fac un pulover decat o pereche de ciorapi. |
|

| Foarte frumoase vestutele asortate cu sosetute...felicitari Valentina! Nici pe mine nu ma incinta ideea de facut sosete...am facut pe cind eram la scoala, la "atelier", nici nu-mi mai aduc aminte cum se fac... Spor la mamici ! |
|

Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Valentina lucrezi foarte frumos |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Valentina ff frumos imi place mult!! |
|

Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Buna!In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru modelele postate si pentru explicatii, dar mai ales Adrianei.Datorita ei Robert are acum o vestuta care nu se compara cu cele facute de voi dar de care eu sunt foarte mandra fiind primul meu tricotaj.Initial s-a vrut a fi pulover la fel ca al Adrianei dar a ramas vestuta pentru ca atunci n-am stiut sa-i fac maneci.Acum ca am capatat un pic de experienta i-am facut si un pulover pe care o sa-l postez la topiculcu pulovere(asta daca reusesc sa pun pozele) crinutza77777 attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| IMI SPUNE CINEVA CUM SA ATASEZ SI EU O POZA? |
|

Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Si eu m-am chinuit un pic.Dupa ce dai salvare la mesaj o sa-ti apara in dreapta sus 3 casute. In prima scrie attach parca. apesi pe ea si incarci poza succes |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ok mersi am sa incerc |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Crinutza felicitari este foarte frumoasa vestuta |
|
|