Veste tricotate pentru copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madanuta
Scris: Wednesday, February 24, 2010 8:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Georgyana, acum am vazut frumusetile lucrate de tine!newclap newclap
Crinutza, frumoasa si vesta si fluturasul!newclap newclap newclap
alimami
Scris: Wednesday, February 24, 2010 8:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
crinutza77777 wrote:
Am terminat si eu vestuta pentru nepotica,nu e tocmai modelul pe care-l alesesem si pentru ca m-am inspirat din mai multe parti a iesit o combinatie.Marginea de sus as fi vrut sa fie ca in poza pe care am pus-o cu o pagina in urma dar pentru ca n-am mai lucrat cu croseta de anul trecut am uitat repede si n-am stiut s-o facbanghead Multumesc Tamarisc pentru explicatiile la fluturaspupici ,nu a iesit asa frumos ca al tau dar mergeras

E superrrrrrr!!Bravooooonewclap
crinutza77777
Scris: Wednesday, February 24, 2010 9:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/1/2009
Multumesc,multumescpupici sper sa-i placa si fetitei pentru care e la fel de mult:018:
crainiciuc
Scris: Thursday, February 25, 2010 2:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/13/2010
myha84 wrote:
sa vedem daca merge
va rog mult ajutati-ma si pe mine cu schema de lucru la hello kitty,vreau sa o tricotez si nu am modelul.multumesc
RuxandraS
Scris: Thursday, February 25, 2010 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2009
mariafelicia
Scris: Friday, February 26, 2010 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2010
Buna dragi mamici si dragi pitici!
Am si eu un Raducu de 10 luni si as vrea sa-i fac o vestuta pentru Pasti ca cea a Valentinei. As avea nevoie de model si de nr. de ochiuri (orientativ). As vrea sa stiu daca modelul iese gros. Mersi
valentina
Scris: Friday, February 26, 2010 8:55 AM
Nivel

Inregistrat: 9/8/2007
Mariafelicia, daca imi arati exact modelul (ca eu am postat cam multe), te ajut cu explicatiile.

mariafelicia
Scris: Friday, February 26, 2010 4:45 PM
Nivel

Mersi mult, Valentina. E vorba de vestuta bleumarin cu romburi de la pag.12.
valentina
Scris: Saturday, February 27, 2010 1:56 PM
Nivel

Acum inteleg despre ce model vorbesti.

Eu degeaba iti zic numarul de ochiuri cu care am inceput caci costumasul a iesit pentru varsta de 3-4 luni, asa ca nu s-ar potrivi pentru Raducu. Eu zic sa pui pe andrele vreo 15 ochiuri si sa lucrezi cateva randuri. Masori bucatica asta si in functie de ea vei incepe pe cati cm iti trebuie.

Modelul nu iese gros, asta depinde foarte mult de firul folosit. Modelul cu romburi il atasez imediat.

valentina attached the following image(s):
151982989.jpg

mariafelicia
Scris: Saturday, February 27, 2010 4:03 PM
Nivel

Mersi mult, Valentina.
Am inteles modelul pt romburi, e simplu, dar as vrea sa stiu si pt fond ce model ai facut. In poza cu vestuta parca nu e acelasi cu cel din imaginea cu modelul, sau poate mi se pare mie. Oricum imi place mai mult cel facut de tine. Si tu ce fire ai folosit?
valentina
Scris: Sunday, February 28, 2010 10:52 AM
Nivel

Mariafelicia, eu am lucrat exact cum arata in imaginea cu modelul, dar pentru ca ochii pe dos ii rasucesc (nici eu nu stiu cum), iese diferit. Firul e acril subtire, am lucrat cu andrele nr 2.
mariafelicia
Scris: Monday, March 1, 2010 11:52 AM
Nivel

Am inteles, mersi mult Valentina.
Voi incerca si eu.
valentina
Scris: Monday, March 1, 2010 2:26 PM
Nivel

Sa ai mult spor! Abia astept sa vad cum iti iese.
Arriadna27
Scris: Wednesday, March 3, 2010 12:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Salut!
Tricotez o vestuta pt. baietelul meu si am nevoie de putin ajutor.Am terminat spatele, iar acum am trecut la fata. As vrea ca rascroiala de la gat sa fie in V (en-coeur), dar nu am lucrat niciodata asa ceva (sunt incepatoare). Sa zicem ca ma descurc cu acel V (probabil, se scade cate un ochi la un anumit nr. de randuri, pe fiecare latura a V-ului). De unde incep cu montarea ochiurilor pt. bentita? As vrea ca una din marginile bentitei sa fie petrecuta....la baza V-ului.
Inca ceva: m-am uitat pe aici, la modelele lucrate de voi (Bravo! Sunt foarte frumoase.)si, la modelul de vesta pe care vreau eu sa-l realizez, pare ca nu se rascroieste deloc la gat (la spate). Asa e?
Multumesc anticipat.
cristinapatrascu66
Scris: Friday, March 5, 2010 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 12/1/2008
Arriadna27 wrote:
Salut!
Tricotez o vestuta pt. baietelul meu si am nevoie de putin ajutor.Am terminat spatele, iar acum am trecut la fata. As vrea ca rascroiala de la gat sa fie in V (en-coeur), dar nu am lucrat niciodata asa ceva (sunt incepatoare). Sa zicem ca ma descurc cu acel V (probabil, se scade cate un ochi la un anumit nr. de randuri, pe fiecare latura a V-ului). De unde incep cu montarea ochiurilor pt. bentita? As vrea ca una din marginile bentitei sa fie petrecuta....la baza V-ului.
Inca ceva: m-am uitat pe aici, la modelele lucrate de voi (Bravo! Sunt foarte frumoase.)si, la modelul de vesta pe care vreau eu sa-l realizez, pare ca nu se rascroieste deloc la gat (la spate). Asa e?
Multumesc anticipat.

ai intuit bine pe fiecare margine a v-ului se scade cate un ochi la fiecare rand pe fata
la spate nu se face rascruitura, se scad intii pentru umeri apoi restul oc se scad toate odata
bentita de la gat o poti face in 2 feluri :ori scuti oc si faci bentita ori faci bentita separat si apoi o cosi ,a doua varianta e mai usoara ,incepi sa montezi bentita din v ca sa poti petrece acolo sa-ti iasa v-ul frumos
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.