Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| gata si vestuta mea impreuna cu botoseii si caciulita!! georgyana attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ::MARIANA,GEORGYANA ce minunatii ati mai |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Mariana ,Georgyana |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Georgyana superbe ! Va multumesc fetele ! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Georgyana vestutza este o frumusete! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mariana,Georgyana!!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| Buna seara Sunt noua pe aici. Cautam pe net modele de tricotaje si asa am dat de voi. Sunteti nemaipomenite, aveti maini de aur. Tot ratacind pe net am dat de o foto cu o vesta spun eu dar poate fi luata si ca rochie?Nu stiu unde am gasit-o, am salvat-o, am cautat-o si aici pe forum dar poate am orbul gainii, nu am gasit-o. Va rog sa ma ajutati. Mie mi se parea, vazuta de la departare ca e inceputa de sus de la gat, cand m-am uitat mai bine parca nu mai sunt asa sigura. As vrea sa o fac fetitei mele. Va multumesc DianaP attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| diana bine ai venit in clubul nostru vestuta care ai ales-o poti intradevar sa o faci si rochita. poti sao incepide unde vrei ori de sus ori de jos dupa tehnica raglan ca tot la fel iti iese .pentru mai multe informatii intra la concurs" maini indemanatice 9"ca gasesti o gramada de explicatii pentru tehnica raglan si de sus si de jos .spor la lucru si asteptam sa ne arati ce ai lucrat |
|
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| Multumesc cristinapatrascu66 pentru raspuns. Cand eram mai tanara adica eleva am tricotat si eu dupa tehnica raglan. Acum trebuia sa stau sa imi storc creirii si sa tot incerc si sa socotesc daca nu imi spuneai unde gasesc explicatii . Am tot cautat dar nu l-am vazut. Drept ca a mers rau netul si a tot cazut. Maine nu voi reusi sa incep dar de luni sunt calare pe ea. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| spor la treaba |
|

Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| buna.am inceput si eu o vestuta gazei mele, am terminatspatele si sunt la o laterala, dar sper sa o termin repede sa va arat. |
|

Inregistrat: 10/16/2009 Mesaje: 112
| DianaP abia astept sa faci rochita sa ma indrumi si pe mine ca ti-ai ales un model super frumos, spor la treaba |
|

| PATRICIA wrote:buna.am inceput si eu o vestuta gazei mele, am terminatspatele si sunt la o laterala, dar sper sa o termin repede sa va arat.
mult spor iar noi stam cuminti si asteptam rezultatul |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Am terminat si eu vestuta pentru nepotica,nu e tocmai modelul pe care-l alesesem si pentru ca m-am inspirat din mai multe parti a iesit o combinatie.Marginea de sus as fi vrut sa fie ca in poza pe care am pus-o cu o pagina in urma dar pentru ca n-am mai lucrat cu croseta de anul trecut am uitat repede si n-am stiut s-o fac Multumesc Tamarisc pentru explicatiile la fluturas ,nu a iesit asa frumos ca al tau dar merge crinutza77777 attached the following image(s):

|
|

| crinutza77777 wrote:Am terminat si eu vestuta pentru nepotica,nu e tocmai modelul pe care-l alesesem si pentru ca m-am inspirat din mai multe parti a iesit o combinatie.Marginea de sus as fi vrut sa fie ca in poza pe care am pus-o cu o pagina in urma dar pentru ca n-am mai lucrat cu croseta de anul trecut am uitat repede si n-am stiut s-o fac
arata foarte bine ,bravoo |
|
|
|