Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 259
| crinutza77777 wrote:Inainte de Craciun am terminat si eu o vestuta pentru Robert.Sunt nemultumita de 2 lucruri:gulerul care mi-a iesit,ca de obicei,ca naiba si ata.Am lucrat cu fir Rosa pe care l-am cumparat de la un magazin care nu vindea la bucata deci am fost nevoita sa iau 5 bobine albastre si 5 degrade.Din toate am facut caciulita cu omuletii de zapada,puloverul cu om de zapada, vestuta asta si o jacheta careia mai am sa-i pun fermoar.Mai am doar o bobina in degrade.Nemultumirea mea e ca toate hainutele s-au scamosat asa de rau ca a trebuit sa tai scamele cu foarfeca de pe ele si arata toate dupa numai o purtare de parca le-ar avea de 3 ani  La fel au aratat si cele lucrate anul trecut cu fir lisa.Acum am vazut un fir frumos cu 30%lana(golden wool)Sper sa nu fie la fel de prost.Un sfat..ceva....de la cineva?
in primul rand la multi ani tuturor, ca nu am intrat cam demult. crinutza eu am facut multe lucrusoare din golden wool si se comporta foarte bine la spalat, la purtat, sotul meu are un pulover din acest fir de vreo 5 ani si inca se mentine destul de bine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| eu cu read heart,cel turcesc si unul bulgaresc le spal la masina si nu s-a lasat deloc,si nici scamosat.plus ca le-am spalat impreuna cu alte haine si fara un tratament mai special. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am tricotat o vesta pentru fata mea de 14 ani. Mi-a ramas putin material si am facut o caciulita. Cristiana attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte frumoasa Cristina... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| CRISTINA frumos sa le poarte sanatoasa domnisoara ta |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cristina |
|
| JustUs, cred ca intrebi de rascroitura, nu? Am scazut intai 3 ochi, apoi 2 ,apoi 1 si am lucrat drept pana am incheiat. La sfarsit am luat ochiuri de pe margini si am lucrat cateva randuri elastic. [/quote]
imi cer scz ca nu am avut timp sa-ti multumesc mai demult....ma tot bate sotul la cap sa-i fac si lui una dar eu sunt abia la inceput si nu ma prea pricem asa bn d aia intreb p toata lumea tot felul d nimicuri din astea p care ar fitrebuit sa l stiu pt ca sunt usoare... inca odata multumesc :921: |
|
| crinutza77777 wrote:Inainte de Craciun am terminat si eu o vestuta pentru Robert.Sunt nemultumita de 2 lucruri:gulerul care mi-a iesit,ca de obicei,ca naiba si ata.Am lucrat cu fir Rosa pe care l-am cumparat de la un magazin care nu vindea la bucata deci am fost nevoita sa iau 5 bobine albastre si 5 degrade.Din toate am facut caciulita cu omuletii de zapada,puloverul cu om de zapada, vestuta asta si o jacheta careia mai am sa-i pun fermoar.Mai am doar o bobina in degrade.Nemultumirea mea e ca toate hainutele s-au scamosat asa de rau ca a trebuit sa tai scamele cu foarfeca de pe ele si arata toate dupa numai o purtare de parca le-ar avea de 3 ani  La fel au aratat si cele lucrate anul trecut cu fir lisa.Acum am vazut un fir frumos cu 30%lana(golden wool)Sper sa nu fie la fel de prost.Un sfat..ceva....de la cineva?
decate ori ti se mai scamoseaza o haina indiferent d material da usor p deasupra materialului scamosat cu un big folosit eu asa fac mai ales la pijamalele plusate... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Multumesc de sfat JustUs parca si Carla spunea ca face asa dar mi-a fost un pic teama sa nu-l stric de tot de aia am facut usor cu foarfeca.Cred ca o sa incerc si cu bigul pe spate ca n-am facut decat fata. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| si eu tot aparat de ras folosesc sau peria de scanduri (nu radeti)se aduna scamele si pulovarul devine ier pufos.am incercat si aparat de indepartat scamele dar nu prea sunt multumita de el |
|
| crinutza77777 wrote:Multumesc de sfat JustUs parca si Carla spunea ca face asa dar mi-a fost un pic teama sa nu-l stric de tot de aia am facut usor cu foarfeca.Cred ca o sa incerc si cu bigul pe spate ca n-am facut decat fata.
dar sa fii atenta sa nu apesi prea tare ca iti poate sectiona firele... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ada, superba vesta ! Cristiana ,s-o poarte sanatoasa fetita .Un model interesant . |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Am facut o vestuta si am folosit fir degrade nu am facut un model anume. Acest tip de fir face singur model. Am optat pentru genul de vestuta cu nasturei in fata pentru ca mi se pare mai usor de imbracat / dezbracat. AlinaC attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| AlinaC wrote:Am facut o vestuta si am folosit fir degrade nu am facut un model anume. Acest tip de fir face singur model. Am optat pentru genul de vestuta cu nasturei in fata pentru ca mi se pare mai usor de imbracat / dezbracat. super firul,dar mai super e vestuta si tot setul,darcireasae de tort de mogaldeatza care o poarta. vreau si eu denumirea completa a firului te rog. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| alina c foarte frumos si ordonat lucrezi |
|
|
|