Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Superba vestuta Vlentina! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Multumesc, Iuli! Vreau sa mai fac una, de data asta cu culori pentru fetite.
Nu-i greu, doar ca se cam incurca atele.
 |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| valentina frumoasa vestuta ca de obicei |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| valentina foarte frumos....dar am si eu o intrebare: cum ai scazut la git sa iasa in "V" cite ochiuri ai scazut la inceput si apoi din cite in cite rinduri ai mai scazut? sper k ai inteles ce vreau. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/30/2009 Mesaje: 126
| paula1975 wrote:Vesta asta am mai postat-o ,dar acum o pun unde-i locul  Deja v-ati obisnuit cu modelul care-mi serveste la pozat,nu?  in picior,una bucata soseta de care sunt tare,tare mandra
Va rog si eu sa-mi dati modelul vestutei asteia......plssssss |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| valentina wrote:Multumesc, Iuli! Vreau sa mai fac una, de data asta cu culori pentru fetite. Nu-i greu, doar ca se cam incurca atele. 
dar la maneci cum ai inchis-o??? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/28/2009 Mesaje: 90
| larisuka wrote:
Va rog si eu sa-mi dati modelul vestutei asteia......plssssss
dupa vesta asta am facuto eu;cea lila e facuta de Valentina,cea roz e originalul. paula1975 attached the following image(s):

|
|
| De unde ai inceput-o? O schema mai amanuntita se poate te roggggg |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/28/2009 Mesaje: 90
| larisuka wrote:De unde ai inceput-o? O schema mai amanuntita se poate te roggggg Larisa,am inceput-o de jos si la meneci am respectat tehnica de la raglan...in topicul asta explica pe undeva Valentina cum a facut-o.O schema din pacate nu am...cand am inceput-o nu stiam sa fac nici torsade ,apoi am invatat de pe youtube,iar romburile alea nu mi-au iesit de nicio culoare cum ar fi trebuit.Poate Valentina te poate ajuta cu o schema hai,ca daca mie mi-a iesit ,trebuie sa-ti iasa si tie,ideea e sa o incepi |
|
| Multumesc mult Paula...am sa caut tehnica raglan,am vazut undeva pe site asta...vreau sa fac asta pentru mine si pentru fetita mea |
|
| Am facut si eu o bluzita pentru fetita mea....nu stiu sigur daca aici trebuie postat!
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Larisuka, ce puloverase frumoase! Imi plac mult! Sigur e incantata printesa ta de ele.
Flori, Sweety, multumesc!
sweety wrote:valentina foarte frumos....dar am si eu o intrebare: cum ai scazut la git sa iasa in " V" cite ochiuri ai scazut la inceput si apoi din cite in cite rinduri ai mai scazut? sper k ai inteles ce vreau. Ca sa fac v-ul la vestuta am despartit lucrul in doua bucati si am scazut cate un ochi pe fiecare parte la 2 randuri.
JustUs wrote:
dar la maneci cum ai inchis-o???
JustUs, cred ca intrebi de rascroitura, nu? Am scazut intai 3 ochi, apoi 2 ,apoi 1 si am lucrat drept pana am incheiat. La sfarsit am luat ochiuri de pe margini si am lucrat cateva randuri elastic. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| larisuka tare frumoasa bluzita ta ,lucrata ingrijit,felicitari |
|

Inregistrat: 12/4/2008 Mesaje: 144
| superba bluzita larisuka! nu pui diagrama?poate ii fac si eu lui ficamea ca e inebunita dupa cai.te rog!!!!!!!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| dariaoana wrote:superba bluzita larisuka! nu pui diagrama?poate ii fac si eu lui ficamea ca e inebunita dupa cai.te rog!!!!!!!!!! Sunt diagrame cu cai postate aici |
|
|
|