|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/4/2008 Mesaje: 144
| carla wrote:Sunt diagrame cu cai postate aici MULTUMESC CARLA "para malaiata...in gura la natafleata(eu)" |
Inregistrat: 3/30/2009 Mesaje: 126
| Exact de pe site-ul asta am luat si eu calutul..... Trebuie sa spun ca accolo este o singura bluzita,doar ca in spate i-am scris numele si pe fata i-am facut calutul! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| pentru ce varsta?si te indrum eu daca vrei. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ce frumoasa vesta .Din pacate pentru Cristian nu pot face nimic ,nu vrea sa poarte tricotate |
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
|
|
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| ada, dar te-ai muncit, nu gluma! |
| nu chiar modelul e simplu doi ochi impreuna 2 ochi fata 1 jeteu 2 ochi fata si tot asa pana la capatul randului rd urmator pe dos mai faci asa de 3 ori, in total patru gauri spre dreapta apoi 2 ochi fata 1 jeteu 2 ochi fata 2 ochi impreuna si tot asa rd urmator pe dos mai faci asa de 3 ori, in total patru gauri spre stanga nu e greu |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ada |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Inainte de Craciun am terminat si eu o vestuta pentru Robert.Sunt nemultumita de 2 lucruri:gulerul care mi-a iesit,ca de obicei,ca naiba si ata.Am lucrat cu fir Rosa pe care l-am cumparat de la un magazin care nu vindea la bucata deci am fost nevoita sa iau 5 bobine albastre si 5 degrade.Din toate am facut caciulita cu omuletii de zapada,puloverul cu om de zapada, vestuta asta si o jacheta careia mai am sa-i pun fermoar.Mai am doar o bobina in degrade.Nemultumirea mea e ca toate hainutele s-au scamosat asa de rau ca a trebuit sa tai scamele cu foarfeca de pe ele si arata toate dupa numai o purtare de parca le-ar avea de 3 ani La fel au aratat si cele lucrate anul trecut cu fir lisa.Acum am vazut un fir frumos cu 30%lana(golden wool)Sper sa nu fie la fel de prost.Un sfat..ceva....de la cineva? |
| crinutza77777 wrote:Inainte de Craciun am terminat si eu o vestuta pentru Robert.Sunt nemultumita de 2 lucruri:gulerul care mi-a iesit,ca de obicei,ca naiba si ata.Am lucrat cu fir Rosa pe care l-am cumparat de la un magazin care nu vindea la bucata deci am fost nevoita sa iau 5 bobine albastre si 5 degrade.Din toate am facut caciulita cu omuletii de zapada,puloverul cu om de zapada, vestuta asta si o jacheta careia mai am sa-i pun fermoar.Mai am doar o bobina in degrade.Nemultumirea mea e ca toate hainutele s-au scamosat asa de rau ca a trebuit sa tai scamele cu foarfeca de pe ele si arata toate dupa numai o purtare de parca le-ar avea de 3 ani La fel au aratat si cele lucrate anul trecut cu fir lisa.Acum am vazut un fir frumos cu 30%lana(golden wool)Sper sa nu fie la fel de prost.Un sfat..ceva....de la cineva? firele de la red heart mie nu m-i s-au scamosat.rosa nu am lucrat.eu pt fata mea folosesc fir turcesc tratat pt bebei. |
| Multumesc de raspuns Ruxandra Firele de la red heart pe care le-am vazut mi s-au parut subtiri dar cred ca o sa le incerc |
| Dar cum ii zice la firul acela tratat pentru bebei? |
| crinutza77777 wrote:Dar cum ii zice la firul acela tratat pentru bebei? KARTOPU Benekli bebe, si mai sunt si altele |
|
| cu rosa am lucrat eu. nu se scamoseaza, cel putin nu repede, daca ai grija cum il speli. Adica spalat de mana, lasat la scurs pe un gratar si apoi intins, ca sa nu se lase. |
|
| Eu l-am spalat la masina poate de aia s-a scamosat asa repede(si s-a si lasat).Multumesc Ruxandra o sa caut si eu fir Kartopu sper sa si gasesc |
|
|