Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:Aceasta e cea mai recenta creatie, o vestuta pentru Alice pentru scoala. Fir folosit: Becky Croseta nr 10 
superba!
ma ajuti cu indicatii, te rog? inceputa de jos? cum sa fac la anchior (lucrez pe o parte si apoi... nu prea imi dau seama)?
multumesc!
ps: esti talentata, am vazut cate creatii ai, felicitari, te cam invidiez :) !!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
|  O vestuta crosetata pentru Matei. I-am promis ca ii fac o masinuta. Cand am ajuns sa o fac, mi s-a parut greu, asa ca am inceput sa fac un cap de ursulet. Uite iti face mama ursulet, Dar puiul de 1 an si 2 luni tinuse minte ca va fi cu masinuta! Brum-brum! Asa ca nu i-am putut rezista. Am migalit la masinuta cat la un spate!
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| FELICITARI!!!!!!!!!!A meritat sa migalesti ca a iesit de belea ,iar puiul tau drag merita din plin o brum-brum. |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Bravo mami , hai ca a meritat osteneala sa-i faci si masinutza...tare e incintat frumuselul , o sa poarte vesta noua de dragul masinutzei... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| mamiemi  Se pare ca-i e tare draga lui Matei daca merge uitanduse la ea (cel putin asa pare in poza) |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Este tare frumoasa dar si manechinul este super |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mamiemi,ti-a iesit foarte frumos! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Multumesc, dragelor! A mertat efortul! Era tare incantat, nu isi mai lua ochi de la ea, cum venea cineva in casa, tragea de masinuta si ii arata! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
| mamiemi, foarte frumoasa. am incercat si eu sa fac o vestuta, dar nu mi-a iesit, si am desfacut-o, apoi din materialul acela am facut un costumas, tot crosetat. foarte frumos, iar manechinul e super. spor la lucru pe mai departe. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mamiemi...deosebit...felicitari!!!!!!1 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2009 Mesaje: 204
| foarte, foarte frumoase!! una mai frumoasa decat alta! |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Dupa proverbul "vara sanie si iarna car" am facut o vestutza si botosei crosetati (foto la topicul botosei) pentru un bebe care trebuie sa se nasca zilele astea. Masura este pentru 6/8 luni, numai buna pentru iarna/primavara. Este prima mea vesta crosetata, are mici greseli dar eu sunt foarte incintata...Mamici, spor la mama Alessiei attached the following image(s):

|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari!!!Imi place si o sa-i tina cald bebelusului! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891