|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| PENTRU BAIETI vestute si maieuri de vara http://www.liveinternet.ru/users/3748435/post204802904/ http://www.liveinternet.ru/users/3748435/post204344459/ |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 55
| am reusit si eu prima mea vestuta lumi71 attached the following image(s):

|
|
| lumi si aici o vestuta draguta pentru fetite http://www.liveinternet.ru/users/4515450/post205938044/ |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Felicitari, Lumi! Sa o poarte sanatos! Anamaria, ne dai de lucru! |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| O vestuta pentru fata mea. alinamm attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Lumi,Alinamm ce frumoase sunt!!!!!!Sa le poarte cu drag copii!!!
Pun si poze cu cate floricele am facut!!!
Fetelor,care stiti cum se prind florile astea va rog sa- ma ajutati si pe mine.Mi-e tare draga vestuta asta!!! Am schema dar nu prea inteleg unde incep si unde termin!!! Dianna attached the following image(s):

|
|
| diana vestuta asta cred ca a facuto miridia.scriei pe PM poate te ajuta ea
alina foarte frumoasa vestuta.si stiu ca ai muncit la ea pentru ca si eu am facut acest model de stea.e super dar merge greu(parerea mea) |
|

| Mersi Anamaria!O s-i scriu PM.Pupici! |
|

| Fetelor,nu-mi raspunde Miridia,cred ca e ocupata!!!!Va rog sa ma ajutati cu vestuta!! Cum leg florile astea?Ca le-am terminat de facut ,trebuie sa le imbin acum si nu ma descurc!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/20/2011 Mesaje: 182
| diana le prinzi cu lantisor.faci lantisorul la o floare si le prinzi din mers una de alta.ai 5 lant,1 piciorus dublu 7 ochiuri lant 1 piciorus dublu(se formeaza coltul}iar 5 oc lant piciorus scurt in urmatoarea petala,5 oc lant piciorus dublu 7 oc lant piciorus dublu(alt colt}.daca nu intelegi intreaba ma |
|
| dianna nu ai terminat schema.daca te uiti mai bine in schema vezi ca ai si ochiuri de lant.din floare rotunda devine un patrat.patratele le lipesti intre ele direct din mers facind lanturile procesul e ca cel descris de crisa35.spor mai departe ca e foarte frumoasa si culoarea si executia.si mie imi place aceasta vesta si eu o aveam in plan.acu sa vedem cind ii va veni rindul. daca mai ai nevoie de ajutor suntem pe aici. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Diana imi pare rau ca nu am fost pe faza ...ti-am trimes acu PM Tot aici ma incurcam si eu ....multumesc fetelor care ti-au sarit in ajutor ...Am vazut cum ai facut tu florile, trebuia sa faci o floare cu tot cu margine (cum a explicat crisa)si apoi separat faci urmatoarea floare si cand ajungi la margine unesti din mers cu cealalta floare.Ti-am scris si in PM ca nu prea ma pricep la explicatii ....ti-am lasat si id-ul meu de mess....ne descurcam noi pana la urma sa iasa....e superba jachetuta ..Diana mea deabia asteapta sa vina primavara sa o poarte
|
|

Inregistrat: 4/24/2011 Mesaje: 25
| O vesta mai lunga(mai degraba tunica)pentru fetita mea. Dara attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoasa Dara
Diana ai mai facut la vestuta?e firul de la mine? |
|

Inregistrat: 4/24/2011 Mesaje: 25
| Multumesc mult Ana! |
|
|