Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Foarte frumoasa vestuta! Incearca sa o calci un pic cu fierul.Pune o carpa umeda,apoi calca usor. |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Sau poti sa folosesti doar abur, cred ca depinde de tipul de fir din care e facuta. De la 2-3 cm distanta treci cu fierul de calcat pe deasupra vestei pe care ai aranjat-o in prealabil in forma in care vrei sa stea, si fara sa o atingi, dai cu abur cu presiune mare peste toata suprafata. Foarte faina vesta, Eileen! O vesta facuta saptamana trecuta:
 |
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Roxi imi place tare mult vesta ta!Si floarea e deosebita |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Multumesc fetele ! Daca o calc ,la urmatoarea spalare oare se indoaie inapoi ? Eu am prins-o cu agrafe aseara in pozitie dreapta si am pus-o in dulap sub alte haine,m-am gandit si eu sa o spal si sa o pun pe o patura si sa o las sa se usuce jos , dreapta. E cam groasa si ma gandesc sa nu miroase daca se usuca greu si de aia am renuntat la ideea asta momentan Am sa incerc cu calcaltul.
Roxie , e f frumoasa vestuta |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Nu inteleg de ce se rasuceste. Eu cred ca ai marit din neatentie nr de ociuri. Ti-as sugera sa strici 3-4 rinduri si sa faci pc orb (nu iai pe croseta) si aceste rinduri sa le faci cu o croseta cu un nr mai mic. In rest e ok |
|

| Nu am inmultit , cred ca se rasucesc ca sunt facute in sens invers . Ultimul rand l-am facut cu picioruse scurte ( fara sa iau ata pe croset ). Am sa revin cu rezultatul la purtator cand va fi ok . |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Numara ochiurile din fiecare rind....cred ca la capete adaugi unul....parerea mea.... |
|

| S-a remediat problema vestutei , la purtator deja ... Eileen attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 8/8/2011 Mesaje: 653
| ce culori frumoase!!!!! |
|

Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Eileen, iti sta super vesta, si are niste culori dementiale! M-a prins crosetatul bine de tot. Doua veste

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Stiu e topical de veste pentru doamne dar parca nici la copii nu ma prea incadrez cu modelul pe care vreau sa-l fac pentru fi-mea. Am cumparat niste Alize Diva - un degrade in multe culori - nu mai pot de el ce frumos eeee si vreau sa ii fac o vestutza gauroasa in punct secret. Sa vedem ce-o iesi
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sa ai spor Roxy!!! Alize diva este superb! |
|
|
|