Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| ale noastre arata cam asa: adynanemona attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Fetelor am si eu o intrebare legata de veregiete bineinteles... ne trecuse prin cap sa ne schimbam veregietele cu altele care nea-u placut mult de tot... ce trebuie sa acem in aceste conditii? Ar trebui sa mergem cu ele la biserica si sa ne citeasca ceva din nou? |
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taty wrote:Fetelor am si eu o intrebare legata de veregiete bineinteles... ne trecuse prin cap sa ne schimbam veregietele cu altele care nea-u placut mult de tot... ce trebuie sa acem in aceste conditii? Ar trebui sa mergem cu ele la biserica si sa ne citeasca ceva din nou?
Asa ar trebui. Niste prieteni si-au schimbat verighetele si au fost la preot si le-a citit ceva |
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| si noi le-am schimbat, deoarece una din ele s-a rupt,le-am dus la preot si le-a sfintit |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu stiam ca trebuie lasate la preot, sa le tina in altar nu stiu cat (habar n-am daca le mai si citeste ceva), dar cred ca si la asta difera obiceiurile in functie de zona. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Multumesc pentru lamuriri
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| frumoase modelele .. insa eu imi doresc ceva clasic, insa finut fara diamante si alte chesti, deasemenea m-ar surade ideea si acelor verichete antistres cu aur alb la mijloc.. dar stiti ce vreau sa va intreb . Va fost greu sa va obisnuiti cu vergiheta pe deget. eu nu prea port inele si de aceea va ntreb ...??? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Nici eu nu port adica nu purtam inele pe deget dar stiind ca acel inel ( verigheta) este un simbol al dragostei noastre parca nici nu am realizat ca-l aveam sau nu....mai bine zis parca era acolo de-o viatza. Acum mai am un inel care l-am primit in semn de felicitare pentru nasterea Cezarei chiar in ziua cind am nascut asa ca si pe asta il port cu foarte mare drag. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dya wrote:Nici eu nu port adica nu purtam inele pe deget dar stiind ca acel inel ( verigheta) este un simbol al dragostei noastre parca nici nu am realizat ca-l aveam sau nu....mai bine zis parca era acolo de-o viatza. Cam asa am simtit si eu si abia am asteptat sa pot purta verigheta. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17917
| De ce purtam verigheta pe al patrulea deget? Chinezii au o explicatie foarte frumoasa
Se crede ca fiecare deget al mainii reprezinta persoanele din viata ta. Degetul mare reprezinta parintii, aratatorul - fratii, mijlociul - pe tine insuti, inelarul reprezinta sufletul pereche si degetul mic - copiii.
Acum aseaza-ti degetele ca in poza de mai jos:
Pune-ti mainile fata in fata, indoaie degetele mijlocii si lipeste-le, apoi apropie varfurile celorlalte degete: - Incearca sa desparti degetele mari, care reprezinta parintii. Vei putea pentru ca destinul parintilor nu este sa traiasca cu tine pentru tot restul vietii. Te vor parasi mai devreme sau mai tarziu. - Apropie din nou toate degetele si acum incearca sa desparti degetele aratatoare, care reprezinta fratii. Vei putea pentru ca destinul fratilor este sa-si creeze propria familie si sa-si traiasca propriile vieti. - Apropie din nou toate degetele si acum incearca sa desparti degetele mici, care reprezinta copiii. Vei putea pentru ca copiii vor creste, se vor casatori si isi vor trai propria viata.
Apropie din nou toate degetele si acum incearca sa desparti inelarele, care reprezinta partenerul de viata. Nu vei putea pentru ca destinul sufletelor pereche este sa ramana impreuna pentru toata viata.... :)
AdrianaC attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Am incercat, asa e cum spui. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| si eu am incercat si asa este... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| CE FAIN,,ASA ESTE ,SI EU AM INCERCAT !!! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ne-am cumparat si noi verighetele de argint din Malta.Numai ca a sotului este simpla,simpla,.....asa a dorit el sa fie,pt.ca i se toceste rau la munca iar a mea este cu model,pt ca nu am gasit la fel,caci am degetul foarte mic,una iar a doua aceasta mi-a placut fpoarte mult.Atat ca nu am apucat sa le si gravam acolo,....Deja le purtam |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Asa arata verigheta mea,....a sotului este la el si este simpla,simpla....

Si este destul de grosuta,....
 |
|
|
|