Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Ale noastre asa arata: stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Stele, superbe. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Chryssrusu wrote:Stele, superbe.
Multumesc ! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ale noastre sunt simple, le-am facut la comanda, ca pe aici se gasesc multe turcisme, de proasta calitate. Sunt rotunde, usor bombate pe centru si ne plac mult. Am vrut sa le facem cu model, dar nu avea cine 
danab attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Si ale noastre sunt extrem de simple. Sunt din aur galben, usor bombate si nu foarte late.
_
Mie mi-au placut asa simple, mi-ar fi placut si ceva mai late, dar ma deranja pe mine la deget, asa ca am ramas la dimensiunea asta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor ce verighete frumoase aveti toate!
Adriana ale noastre sint exact ca ale voastre, poate putin mai late, dar ideea e aia Si mie imi plac cele cu modele sofisticate, dar pe mina altora! Noi am ales cele mai simple, pentru ca simbolul e important... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa va aduca numai noroc verighetele voastre...
Am incercat sa fac si eu foto verighetei mele, dar nu stiu de ce, nu-i clara... Ale noastre sunt din aur galben, concave, iar in mijloc e un inelus mai ingust din aur alb, care se misca cum vrea el. Sunt maaari dar frumoase, zic eu, desi m-am cam plictisit de ele. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kali, aparatul tau nu are o optiune pentru MACRO? Obiectele mici, pozate de aproape, ies neclare. De aceea se foloseste optiunea MACRO. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| cute_baby_of_mine wrote:Kali, aparatul tau nu are o optiune pentru MACRO? Obiectele mici, pozate de aproape, ies neclare. De aceea se foloseste optiunea MACRO.
Nu stiu... ma duc sa vad... dar oricum nu prea stiu ce optiuni are. Merci de lamuriri. Daca nu ma descurc, il astept pe Cata. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Ale noastre sunt tot din aur galben , si sunt destul de simple.
 |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Am reusit!!!
 |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si mie mi-a placut combinatia de aur alb cu galben si imi place si acum, n-as schimba modelul pt nimic in lume.Nu-mi iese poza clara dar asa ca idee...pe mijloc sunt niste incrustatii ,mie-mi place
mihaela75 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Si ale noastre sunt finute, 4MM latime, sunt din aur galben combinat cu aur alb. O s afac poza si o sa postez si eu. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Si pe ea am inscris numele zotului si data casatoriei religioase! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| monachris05 wrote:Si pe ea am inscris numele zotului si data casatoriei religioase!
Si noi, avem la fel, numele sotului pe verigheta mea si invers! |
|
|