Verdeata in mancarea bebelusului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Wednesday, June 7, 2006 8:46 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, voi puneti verdeata in mancarea bebelusului?
De care? De la ce varsta?

Eu personal cred ca verdeata i-ar mai da gust mancarii...

Mararul e cam amar...dar altceva?
miraa
Scris: Wednesday, June 7, 2006 8:48 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
eu nu am pus
dar stiu ca poti pune verdeturi de orice fel...nu stiu nici unul nerecomandat...trebuie sa fie tocat bine martunt sa nu se-necepupici
mararul nu cred ca e mai amar ca grepfruitul...pe care multi bebei il adorasic
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, June 7, 2006 9:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki, eu i-am pus putin patrunjel frunza. Nu pot sa spun ca i-a placut tare mult; de fapt, de atunci nu i-am mai pus!
De la ce varsta poate fi introdus spanacul?
Miri
Scris: Wednesday, June 7, 2006 10:04 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Kiki, eu i-am pus putin patrunjel frunza. Nu pot sa spun ca i-a placut tare mult; de fapt, de atunci nu i-am mai pus!

Eu i-am dat deja spanac piure de la borcanel,dar nu pot sa spun ca a fost foarte incintataplans

Frunze de patrunejel am folosit si eu, in supe,le-am mixat cu amestecul de zarzavat.
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, June 7, 2006 10:11 AM
Nivel

Parintii mei au o gradina cu zarzavaturi si eu stiu ca cel mai aromat, din grupa verdeturi, e hatmatuchiul. E extraordinar de dulce si de bun... Dar cred ca se gaseste doar primavara. Seamana putin la frunze cu patrunjelul, dar in miniatura!
mama_Sonyei
Scris: Wednesday, June 7, 2006 10:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/24/2006
Eu i-am pus de la primele supe cateva fire de patrunjel verde tocate bine, si de pe la 1 an, cand am inceput sa-i dau si mancare de-a noastra (deci si ciorbe de perisoare sau altfel) leustean. Mararul nu l-a agreat, poate unde nici mie nu-mi place in mod deosebit - singurele mancaruri in care folosesc marar sunt mancarea de mazare si branza de vaci frecata cu unt si cu sare...
Ely
Scris: Wednesday, June 7, 2006 11:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Dupa o saptamana de crema de ceapa ,morcov si cartof,asistenta mi-a zis sa-i adaug si o frunza de salata si Karina a mancat cu placere si a facut si caca mai usor ca se cam constipase facea foarte greu cecea ce ea nu a avut probleme cu constipatiapupici
sousourel
Scris: Thursday, June 15, 2006 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Victor papa fara probleme papa cu putin marar sau patrunjel, salata si spanac in cantitati generoase, broccoli si alte verzituri. Sper sa se invete cu gusturile si sa nu-mi aleaga mai tarziu legumele din supa .. asa cum facea o anumita mofturoasa ce am fost eu ras
AdrianaC
Scris: Sunday, June 18, 2006 7:26 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
cute_baby_of_mine wrote:

Mie mi-a recomandat spanacul de la 6 luni.

kiki wrote:
Fetelor, voi puneti verdeata in mancarea bebelusului?
De care? De la ce varsta?

Kiki, eu am incercat sa ii pun o data putin patrunjel, dar nici la mixer nu am reusit sa il toc suficient de bine si nu i-a placut. Facea ca si cum ii venea sa vomite. La fel face si la orez, pentru ca mai raman bobite intregi uff , de aceea evit sa ii dau.
Ely
Scris: Monday, June 19, 2006 1:16 AM
Nivel

Eu frunzele de patrunjel le fierb cu celelalte legume ,dar le pun un pic mai tarziu cand morcovul este aproape fiert ,nu stiu ,e bine?
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 19, 2006 7:59 PM
Nivel

Da, Ely, e bine, ca asa nu isi pierde total vitaminele pe care le contine si care prin fierbere sunt distruse. Pofta mare!
Ely
Scris: Tuesday, June 20, 2006 1:03 AM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Da, Ely, e bine, ca asa nu isi pierde total vitaminele pe care le contine si care prin fierbere sunt distruse. Pofta mare!

Cute multumesc multpupici pupici
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 20, 2006 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu i-am dat lui Matei inca de la 8 luni tot felul de verzituri:patrunjel, marar (mai rar si foarte putin, ca e prea aromat), leusteam mai mult ca ii place, frunze de telina iar ii plac foarte mult, spanac, broccoli, fasole verde, numai varza verde dinc ea micuta (de bruxelle nu i-am dat inca, si ma tot tin sa cumpar).

Dar la Matei nu am observat sa manance mai bine mancarea daca pun verdeata.O mananca cu aceeasi pofta.Acum as putea sa pun si mama verdeturilor, ca tot mofturos ar fi....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.