Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Taki,superbe fotografii
din pacate noi am mers cam cu fuga si cu un copil mofturos,asa ca n-am vizitat nici jumatate din ce am vrut sa vdedem.Poate data viitoare. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2009 Mesaje: 62
| Foarte frumoasa Venetia , din pacate nu am nici o poza cu calatoria noastra am filmat doar . Am fost in 2007 , in Iulie. Eram insarcinata in 7 luni asa ca prea mult nu ne-am plimbat , dar oricum a fost superb. Noi ne-am parcat masina in tr-o parcare f mare aproape de statia de vaporeto. Am plecat cu prima cursa de la ora 7 . Acolo e celmai bine sa pleci de dimineata devreme pt ca sunt atatea turisti mai pe dupaamiaza ca nu au loc in Vaporeto. A fost superb , am fost si noi bineninteles la Piata San Marco Basilico=Piata . Am vazut si puntea suspinelor. F frumos orasul ce-i pacat e ca incet incet nivelul marii urca si canalul se ridica si el , f multi localnici ai venetiei plutitoare au plecat lasand casele in paragina. Sunt vechi si pline de ape, dar sunt superbe. Mi-a placut ca totul era adus cu vaporul , gunoiul , mancarea , chiar si cand trebuie sa mergi la munca tot cau vaporul sau barca. Am vazut gondolierii , gondolele erau asa afundate in apa ca imi dadeau impresia ca se scufunda barcile. A fost superb , de neuitat. Cand printesa mea o sa mai creasca o sa mergem impreuna. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superb!As vrea sa merg acolo bereea,taki,superbe fotografii! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TAKI,BEREEA,frumoase pozele cu Venetia.Este superba,... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| venim si noi cu poze de la venetia, sweet angel attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ce poze frumoase!! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Wow, fetelor! Nici n-am stiut de topic-ul acesta. Sunt superbe pozele voastre! Cred ca o pun pe lista, ca a doua destinatie. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Superbe foto... Superba Venetia!!!

|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| cris nu ti-a fost frica cu porumbelul pe cap,daca iti facea o surpriza in par? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce se mai aude cu inundatiile din Venetia? Stiu ca in primavara era apa de 1 m. Care e perioada din an cea mai potrivita pentru vizitat? Cum se ajunge din Roma la Venetia? ( am inteles ca se fac vreo 5 ore cu trenul dar... care tren si de unde se ia? ).
Ma tenteaza si as bifa-o ca viitoare destinatie pentru vacanta in 2 ( daca nu ma razgandesc sau nu se iveste alta ocazie ). La modul: home - avion - Roma - tren - Venetia - avion - home. E posibil asa ceva? Sau visez eu cai verzi pe pereti? |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| wow, amintiri -tati mai avea inca ceva par!!!
Sweet, nu; erau educati porumbeii!!
Oana, suna frumos ce vrei tu... Eu nu stiu, si oricum de acum 100 de ani... noi am fost cu auto, un mic circuit; ne-am cazat o noapte in Viena, apoi sejur in Lido di Jesolo (o zi la Venetia), apoi ne-am intors prin Germania, etc... ce vremuri!!!! Mai vreau...
|
|

| kali wrote:Ce se mai aude cu inundatiile din Venetia? Stiu ca in primavara era apa de 1 m. Care e perioada din an cea mai potrivita pentru vizitat? Cum se ajunge din Roma la Venetia? ( am inteles ca se fac vreo 5 ore cu trenul dar... care tren si de unde se ia? ). Ma tenteaza si as bifa-o ca viitoare destinatie pentru vacanta in 2 ( daca nu ma razgandesc sau nu se iveste alta ocazie  ). La modul: home - avion - Roma - tren - Venetia - avion - home. E posibil asa ceva? Sau visez eu cai verzi pe pereti?
Nu, nu visezi cai verzi pe pereti.Din Roma, din gara Termini poti lua trenul pentru Venezia.Faci intre 3 si 5 ore depinde ce tren este, iar din Venezia sunt zboruri pentru Romania.
Edit: perioada cea mai potrivita , dupa mine, ar fi mai sau septembrie.Vara e o umiditate uriasa, te topesti pur si simpli, iarna e foarte rece. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:wow, amintiri -tati mai avea inca ceva par!!! Sweet, nu; erau educati porumbeii!! Oana, suna frumos ce vrei tu... Eu nu stiu, si oricum de acum 100 de ani... noi am fost cu auto, un mic circuit; ne-am cazat o noapte in Viena, apoi sejur in Lido di Jesolo (o zi la Venetia), apoi ne-am intors prin Germania, etc... ce vremuri!!!! Mai vreau...
Esti totala!! Eh, tineretile astea...!!
Edit: Bereea, acum am vazut, merci! |
|

| Cu placere |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Sunt zboruri catre Venezia,din Otopeni.Un bilet dus intors,luat de pe acum pt septembrie,ajunge in jur de 70 euro!Un pret super!Tare mi doresc sa merg la Venezia si sigur la anul voi face tot posibilul sa ajung.
|
|
|