Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Maine il execut pe pui. |
|
| A iesit delicios si a avut mare suuces servit cu salata de varza murata. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor am carne de porc si vreau sa o fac in oala de lut la cuptor,aveti poate o reteta buna?ma ajutati? am musafiri diseara... |
|
| http://savalaura.blogspot.com/2007/12/cateva-poze-cu-masa-si-cu-felurile.html Este o reteta absolut delicioasa pe care eu am facut-o de 2 ori pana cum si suntem innebuniti dupa ea .Varza aia acra devine delicioasa sa pui mai multa daca ai. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| oanamaria wrote:http://savalaura.blogspot.com/2007/12/cateva-poze-cu-masa-si-cu-felurile.html Este o reteta absolut delicioasa pe care eu am facut-o de 2 ori pana cum si suntem innebuniti dupa ea .Varza aia acra devine delicioasa sa pui mai multa daca ai.
as avea o intrebare.....de la zahar nu iese acel sos si pe urma si carnea prea dulce???? |
|
| Eu nu pun zahar ! |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Chiar ca mi se pare delicioasa friptura Laurei.Oare trebuie obligatoriu facuta in acel vas? (pe care eu nu-l posed) Oana ce fel de varza acra folosesti? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc Oana,abia acuma am vazut ce mi-ai scris,dar pana la urma am taiat tot cubulete adica carnea si cartofii.dupa care am pus 2 ardei rosii ceapapa verde usturoi,morvoz patrunjel am amestecat bine am mai adaugat condimente ca rozmarine,origano,piper,sare am bagat tot in oala dupa care la cuptor si vai a iesit o bunatate,au fost foarte incantati musafirii au zis ca e pentru prima data cand mananca asa ceva,ca parca la mine nu e la fel |
|
| Nu trebuie facuta in vasul de pamant ,dar am postat-o aici ca vroia Ana o fripturica de porc . O pui in orice cratita vrei dar in folie de aluminiu .Eu folosesc varza acra pusa de casa ,iau foaie una cate una si o rulez iese un deliciu.Respect intocmai reteta ,dar nu pun zahar . Ana ce bunatate ai facut !Bravo! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| varza o rulezi pe carne sau o pui intre cartofi ? si de ce trebuie neaparat folia de aluminiu ? |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Scuze daca intrebarea mea e prosteasca dar si daca faci fripturica in vasul de lut se pune folie de staniol???
Oana, tu ai facut cu pui in loc de porc si fara zahar, da??? |
|
| Eu am facut-o de porc intr-o cratita oarecare cu staniol/ Varza o rulez si o pun pe carnita sau langa carnita . In vasul de lut nu se pune folie de aluminiu.Eu am pus aici reteta ca a cerut Ana nu are legatura cu titlul topicului. |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mai, am facut si eu reteta azi...Delicoasa... Am facut-o in vas de lut, exact asa cum a fost postata (fara zahar, totusi)
Multumesc de retea!
|
|
| Ma bucur ca v-a placut sa va fie de bine! |
|
| Am pus un pui cu cartofi in vas la cuptor si cu multe mirodenii!Yamy! |
|
|