Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| avea si socrela unul in care facea sarmale dar in ziua de ajun l-a bagat in cuptor si s-a facut praf si s-au imprastiat toate sarmalele - am ras sa lesin ( in sinea mea va dati seama ) norocul nostru a fost ca nu se sparge in cioburi mici - doar fundul a crapat restul ramanand intact- si am strans frumusel sarmalele si le-am pus n alta cratitza
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Curios ca s-a spart vasul. Imi imaginez ce "bucurie" pe soacra.
Am si eu unul, dar mi se pare ca a prins ceva miros care trece in sarmale. Sau poate sarmalele invelite in varza murata au un gust special. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| roxinthya wrote:avea si socrela unul in care facea sarmale dar in ziua de ajun l-a bagat in cuptor si s-a facut praf si s-au imprastiat toate sarmalele - am ras sa lesin ( in sinea mea va dati seama ) norocul nostru a fost ca nu se sparge in cioburi mici - doar fundul a crapat restul ramanand intact- si am strans frumusel sarmalele si le-am pus n alta cratitza Iarta-ma,roxintya,...am ras si eu de m-am prapadit,....mi-i te imaginam,strangand sarmalele,saraca de tine,am ras cu lacrimi,.....scuze! Nu te-a bodoganit soacra?Cum s-a intamplat?Nu l-ai inmuiat inainte? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| nu m-a bodoganit socrela ca n-am fost eu de vina, ea a umblat la aragaz ca altfel ma punea sa-i cumpar altul oricum am de gand sa cumpar unul nou cand ma duc incolo spre Sinaia de pe marginea drumului se pot lua si de prin piete in Bucuresti? si cum adica se inmoaie inainte?
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Se gasesc la AUCHAN de mai multe feluri eu de acolo l-am luat . Inainte de folosire se baga 20min in apa rece si apoi se foloseste scrie si pe eticheta lui cand il cumperi. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da,asa cum a spus si Oana,scufunzi vasul cat si capacul 20 minute in apa.Apoi le scurgi si asezi mancarea pe care vrei sa o prepari,.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| hai ca am intrebat-o si mi-a zis ca stia si ca l-a pus la inmuiat o ora dar se pare ca a avut fisuri |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| biata soacra! s-au spart ghinioanele !roxy!gasesti in cora smaltuit si foarte bun
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| multumesc mult o sa-i cumpar sa-i fac o surpriza - ca tot mai zicea ea asa mai in gluma mai in serios ca nu luam nimic in casa |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ma mir ca s-a spart, eu il folosesc de mult pe al meu si uneori mai uit sa-l umezesc, si cu siguranta nu 20 minute ca nu am rabdare... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Maine fac puiul crocant si suculent in vas si cu cartofi ,pun si un morcov-doi dupa o reteta de la Laura Sava de pe blog ,dar putin adaptata! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| sa ne zici cum a iesit!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Poate pun si o pozica ,daca am timp. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana eu abia astept sa vad |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana - cum a iesit? |
|
|