Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am cumparat acum vreo 2 ani,cand am fost in Cheile Bicazului,un vas roman.Dar am tot amanat sa fac in el.Acum mi-i s-a stricat cuptorul de la aragaz-functiona pe butelie,si mi-am cumparat un cuptor electric.Ati facut careva mancare la vasul acesta dar in cuptorul electric?Oare se poate face si in acesta?As vrea sa incerc sa fac dar mi-e cam teama,... In cartea lui scrie(in a vasului)ca se poate utiliza si in cuptorul cu microunde,.....dar la cel electric,...??? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| foloseste-l cu incredere |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc frumos ,Lacra |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu-ti face probleme, rezista la calduri foarte mari si vei vedea ce gustoase ies mancarurile facute in el . Eu am 2 asemenea vase: unul din lut ars, brazilian, nesmaltuit si unul smaltuit, ambele cu capace...singura diferenta dintre ele e ca cel din lut nesmaltuit ramane patat indiferent cat l-as spala, dar nu-l dau ca parca e mai buna mancarea facuta in el. Si eu am cuptor electric in care gatesc de regula la 375-400F (190-200C). Vasele sunt garantate pana la 500F si s-au comportata impecabil pana acum, nici macar o crapatura. Spor la gatit in oale pe stil vechi! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Marivic,daca faci sarmale in vas sa te gandesti si la mine cand mananci,ies super. Spor la gatit! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc pt.sfaturi fete dragi! Delfinasa,m-ai linistit! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am cumparat si eu o oala de pamant pentru prietena mea ca ea face foarte des sarmale ,eu de 2-3 ori pe an. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| oanamaria wrote:Am cumparat si eu o oala de pamant pentru prietena mea ca ea face foarte des sarmale ,eu de 2-3 ori pe an.
Vreauuu si euuu! Oare nu se poate trimite prin posta? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| La vas de lut va referiti?
daca da,in el fac eu maine sarmalutze in varza murata |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da Ana la vasul de lut ne referim.Mama ce sarmale o sa faci in el -un deliciu! Eu una fac in oala mea de inox . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai astept sa le pap,Oana,in seara asta pregatesc maine numai le pun la fiert! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
de ce nu.. vasul se poate, sarmalele mai greu...
eu am unul mare, nu am facut sarmale niciodata, dar fac des friptura cu legume/ cartofi la cuptor.. ies beton.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| tocmai am primit si eu unul cadou de la mosu ( soacra mea ), abia astept sa prepar ceva in el, in seara asta l-am primit asa ca am ratat sa gatesc pentru Craciun in el |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Verusca,sa-l stapanesti sanatoasa! Iese tare gustoasa mancarea in acest vas.Eu am unul luat de la Horezu,acum 8 ani ,s-a cam ars in timp si o sa-mi mai iau unul nou ,ca acum costa tot atat cat am dat eu atunci pe el. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mi-am luat si ei ieri un vas dreptunghiular special s afac fripurici de pui in el . Sambata o sa-i fac inaugurarea cu un pui grasut si cu cartofi. Am dat pe el 40lei . |
|
|