Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| am avut pe un hol mic tapet, care l-am scos ca fetele se distrau tot "jupind" a ramas un perete plin cu pori , care cred ca trebuie gletuit si dat cu var cum n-am pe nimeni cunoscut sa faca treaba asta ( personal nu cred ca e mare filozofie), si fiind f mic nu as chema un zugrav, as incerca eu si niste sfaturi nu strica, poate a-ti avut ocazia sa vedeti, sau poate stiti ceva care sa astupe porii si sa arate rezonabil pina voi face curatenie generala intr-un viitor apropiat zic eu vreau sa schimb geamurile in toata casa si voi chema atunci meseriasi multumesc |

| cum nimeni nu se pricepe la varuit - "asa sta bine doamnelor" va recomand acest site unde mi-am rezolvat problema si-l gasesc interesant
http://www.misiuneacasa.ro/forum/ |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Imi pare rau ca abia acum am vazut topicul...cand am varuit am facut asa: speli peretele cu un burete si sapun de casa. Apoi se da amorsa de glet, glet in strat destul de grosut si lasi sa se usuce. Apoi se smirghluieste pana e destul de fin. Urmeaza solutie antimucegai (daca e cazul) si repaos 24 h. Apoi amorsa de glet si iarasi pauza, apoi lavabila in doua straturi, de obicei. Spor! |

| multumesc sa vedem ce se intimpla in practica |