Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ideal pt mine e dupa 25,atunci devii pe deplin matur deci eu am votat 26-30.Dar pe Dariuta am nascut-o pe la 22 ani .Cam tinerica,dar eram deja casatorita si a fost un "accident" .Unul frumos.Nu sunt deacord cu avortuirle ...asa ca am ales sa imi inchei adolescenta mai devreme si sa imi iau in serios jobul de mamica .Acum,uitandu-ma inapoi, nu regeret ca am facut-o asa tanara.Are mama fata mare acum .Al doilea ,cred eu ,ca va veni undeva in jurul varstei de 30 de ani .Chiar vreau sa imi pun toate treburile la punct...chiar de va fi diferenta cam mare de ani intre copii |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Am votat 31-35 ani, fix la 35 de ani am nascut-o pe Alessia...ar fi trebuit sa o am mai devreme |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mama Alessiei Toate isi au timpul lor... Am votat 31-35 ani...Pe Alex l-am nascut cand aveam 31 ani, iar pe Teo la 34 ani...Si nu imi pare rau ca i-am avut la varsta asta...fiecare lucru isi are timpul lui in viata fiecaruia. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/10/2009 Mesaje: 60
| Nu stiu sa votez, dar consider ca varianta 26-30 e cea mai buna...teoretic, pt ca practic, eu am luat lucrurile in ordine inversa. Da, e asa cum spun altii si cum mi-au spus toti - prima data faci ceva in viata si apoi urmeaza intemeierea familiei, apoi copilul, care cel mai potrivit sa apara e cand ai o familiei si ai sa-i oferi ce are nevoie. Eu am doar 19 ani, fac un copil, apoi intemeiez familia, si abia peste cativa ani cariera. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eu am 27 , cand o sa nasc voi avea 28 de ani, eu as fi vrut mai devreme copilul dar nu era momentul. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| charlize,nu am stiut ca ai doar 19 ani.tanara mamicuta.lasa ce zic altii,conteaza acum sa fii fericita si sa te dedici copilului.eu primul l-am facut la aproape 20 si acum la 24 ani am deja 3.sanatosi sa fim... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| am votat 26-30.am inplinit 30 ani in august si in octombrie am nascut printesa |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Charlize wrote:Nu stiu sa votez, dar consider ca varianta 26-30 e cea mai buna...teoretic, pt ca practic, eu am luat lucrurile in ordine inversa. Da, e asa cum spun altii si cum mi-au spus toti - prima data faci ceva in viata si apoi urmeaza intemeierea familiei, apoi copilul, care cel mai potrivit sa apara e cand ai o familiei si ai sa-i oferi ce are nevoie. Eu am doar 19 ani, fac un copil, apoi intemeiez familia, si abia peste cativa ani cariera.
Gura lumii e rea..... eu am ramas insarcinata la 19 ani ,am nascut la 20,si uite ca acum am aproape 25 de ani si am doi copilasi frumosi si sanatosi,mi-am intemeiat si famile ,si voi avea si carierea !!!Charlize iti doresc succes si nu fi dezamagita,pupici!!! Am votat 20!!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ce tinere sunteti voi fetelor, eu cand aveam 19 ani ma gandeam ca e prea devreme sa devin mamica, imi era frica ca nu o sa ma descurc , nu o sa am bani sa il cresc, nu stiam daca actualul meu sot imi va ramane alaturi.( la 19 ani eram tot cu el,) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! eu am votat 21-25.La 24 de ani l-am nascut pe Darius La noi nu a fost ca "la carte". Mai intai s-a nascut D. dupa am facut nunta iar cand a implinit D. 3 luni ne-am luat o casuta... . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Am votat 21-25 pe Riki l-am avut la 22 de ani si cateva luni si pe Flavio la 23 de ani si cateva luni |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu am votat 26-30. cand eram mai tinerica, as fi spus ca cel mai bine este pana in 25 de ani. Ma gandeam ca este foarte important sa ai o varsta mai apropiata de copilul tau, insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Eu am devenit mamica pe la 26 de ani si nu regret ca am asteptat. Pentru ca atunci am stiut ca pot sa-i ofer cat mai multe si eram si eu implinita din anumite puncte de vedere.
Oricum, lucrurile sunt diferite pentru fiecare. |
|
|