Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Care ar fi virsta optima pentru a deveni mamica? Cum altfel am putea afla daca nu printr-un chestionar , ce ziceti ? Cine doreste sa se inscrie ? Pentru cele care nu vor sa-si spuna virsta exact este de ajuns un vot,sa vedem ce-o sa iasa... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| am votat 26-30 pentru virsta optima pentru ca atunci consider ca esti tinar , ai terminat o facultate si ai un serviciu
dar la fel de bine este si virsta anterioara in momentul in care nu urmezi o facultate si ai traiul asigurat
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am votat pentru 21-25 ani pentru ca, am copil la 24 ani. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu cred ca varsta ideala este undeva intre 25 si 30 de ani. Cred ca la varsta asta esti suficient de "copt" si de asemenea ai rezolvat cu aspectele materiale (casa, masina...etc) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Pana la 25 de ani ar fi bine sa zburzi, sa te distrezi, sa-ti asiguri o locuinta...Cred ca-i o gandire cam conservatoare dar este practica. |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Pana la 25 de ani ar fi bine sa zburzi, sa te distrezi, sa-ti asiguri o locuinta...Cred ca-i o gandire cam conservatoare dar este practica.
E intr-adevar cam conservatoare, dar eu cred ca te poti distra si poti face lucruri serioase in acelasi timp. Eu asa am incercat sa fac si a mers. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| in momentul in care ai traiul asigurat merge si copil pina in 25 de ani, daca ai o fire vesela ( si cu cine lasa sau plati pt copil) te distrezi adevarul e ca mie imi plac la nebunie mamicile tinere20-25 ani cu copii , si in privinta Pana la 25 de ani ar fi bine sa zburzi, sa te distrezi, sa-ti asiguri o locuinta...Cred ca-i o gandire cam conservatoare dar este practica. de multe ori nici pina la 40 nu poti avea locuinta daca nu te ajuta cineva......... si atunci ?????????? nu-i bine sa ai 1 copil?
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Kiki wrote:
E intr-adevar cam conservatoare, dar eu cred ca te poti distra si poti face lucruri serioase in acelasi timp. Eu asa am incercat sa fac si a mers.
Inseamna ca am imbatranit... Inainte mergeam la petreceri, veneam la 5 acasa dormeam pana l 12 si eram fresh. Acum daca mergem la o nunta toata saptamana sunt rupta de oboseala, fac cearcane... numai copil imi lipsea. Apoi in concediu cand mergeam era totul plin de neprevazut, unde ne casuna acolo mergeam indiferent de ora sau zi... chiar nu cred ca as fi putut sa ma distrez prea bine cu un copil. Acum depinde si de fiecare persoana in parte, am vazut cupluri cu mamici foarte tinere in jur de 20 de ani cu bebelusii dupa ele prin tara. Eu nu as fi facut fatza. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Uf, cred ca distractia si copilul fac casa buna atata timp cat ai cui sa-l lasi din cand in cand. Nu zic, merge si fara ajutor, dar mai rar, pentru ca recuperezi greu oboseala acumulata, cu atat mai mult cu cat risti sa-si dea si bebe programul peste cap (dar nu e neaparat). Mai trebuie ca si sotul sa aiba un program cat de cat lejer... Din astea doua eu nu am niciuna |
|
| Asa este, Oana, ai nevoie de ajutor. Daca mama ar fi fost departe, chiar nu as fi avut cu cine sa-l las pe Dav, asa ca as fi fost in urma cu distractia! Doamne da-i sanatate mamei! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa-ti traiasca 100 ani si sa fie sanatoasa, draga de ea! Azi mama sta pentru prima data cu Alexia, cat merg eu la coafor. Sper ca asta sa fie inceputul... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am votat intre 31-35,ca mie atunci a vrut Dumnezeu sa mi-o dea pe Sara,iar eu am zis"multumesc frumos de un asemenea dar",chiar si la virsta asta! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Asa este, Oana, ai nevoie de ajutor. Daca mama ar fi fost departe, chiar nu as fi avut cu cine sa-l las pe Dav, asa ca as fi fost in urma cu distractia! Doamne da-i sanatate mamei!
Da, sa stii ca ai dreptate, dar nu am incotro si trebuie sa o cresc si fara ajutor ...si sa ma si distrez.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Pe Catinca am avut-o la 26 de ani neimpliniti, iar pe Tudor la 30 de ani neimpliniti. In octombrie implinesc 31 de ani. Intr-adevar partea cu distractia a cam lipsit, dar au compensat infinit de multele clipe de bucurie avute cu copiii mei.
Totusi consider ca "meseria" de mama necesitat o oarecare intelepciune care nu vine decat cu varsta. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Eu am implinit 23ani cu o luna inainte de a o naste pe Maria, asa ca acum mai am putin si fac 24 iar Mary 1 an...nu ma consider prea tanara pentru a avea un copil deoarece mereu am fost putin mai matura in gandire si mai sunt si genul familist...in plus eu cred ca daca ar fi sa astept sa am intai casa, masina si toate celelalte si apoi sa fac un copil s-ar putea sa tot am de asteptat...acum, ce sa zic sunt un caz destul de fericit intrucat, desi nu este casa noastra, stam in casa soacrei mele singurei in trei camere...planuri ptr o casuta a noastra avem, dar in timp si cu ajutorul lui Dumnezeu, caci deocamdata nu dispunem de atatia banuti...stiti povestea aceea cu borcanul si pietrele, cam asta incerc sa fac si eu...sa privesc si sa am intai lucrurile cu adevarat importante in viata si apoi pe celelalte... |
|
|