Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| multumim frumos
suntem bine,dar avem un ochisor rosu si speram sa nu facem otita
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miraa, sper ca sunteti bine.... |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| suntem bine, mai avem o saptamana si scapam cojitele arata tare bine. multumim miri |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate lui Mi si cate un pupic pentru voi, de la noi! |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Hop si noi sa semnam condicuta! Teo a facut varicela. Facuse toata grupa la gradinita, el ramasese ultimul si hopa ca m-am trezit cu el bolnavior. E greu tare ca nu vrea sa-l dau cu mixtura mentolata. Fuge mancand pamantul. Mai stiti si alta solutie? In rest e destul de vioi, mananca, se joaca, doar ca mereu zice ca el diseara merge la Billa cu tata. Mi-e asa de mila de el! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| In afara de mixtura, stiu ca erau indicate baile cu bicarbonat de sodiu, dar asta in perioada in care incep sa se usuce bubitele si ai voie sa ii faci baie. Va dorim sa treceti cat mai repede peste episodul asta! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mixtura mentolata contine alcool, de aia fuge mancand pamantul, pt ca il ustura. Asta folosesc si eu acum pt Alex cand ii apar bubite de la cioco Kinder. Ai ea refuza categoric aceasta mixtura. Vezi ca exista la farmacie tot o solutie la sticluta pt asa ceva, nu contine alcool si are un ambalaj albastru. Imi pare tare rau ca nu mai tin minte denumirea... Dar poate te ajuta la farmacie. Alex se dadea singura cu aia cand a avut varicela! Multa sanatate! |
|
| Cute, Monique, multumim frumos! Am intrebat la farmacie si altceva nu au.Dar am fost la farmacie care are foarte multe preparate facute acolo si mi-au zis sa mergem mai tarziu sa ne prepare o pasta de apa, foarte buna. Si mi-am amintit ca pasta din aceasta folosea sora mea pentru nepotelul meu la piscaturile de tantar. Acum astept sa o aduca sotul acasa sa vedem ce efect are. |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| monique wrote: Vezi ca exista la farmacie tot o solutie la sticluta pt asa ceva, nu contine alcool si are un ambalaj albastru.
Calamine? Eu am folosit pentru piscaturi.
Sanatate multa, Teo! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| cand am fost eu copil pt varicela se punea pe bubite pudra mentolata.
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| snowdrop wrote: Calamine? Eu am folosit pentru piscaturi.
Sanatate multa, Teo!
Da, da!! Calamine se cheama! Mersi, Snowdrop!!! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Tot cu Calamine am dat-o si eu pe Ariana,cand a avut varsat de vant! Sanatate multa ....si multa rabdare! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pudra mentolata si o solutie rosie am folosit eu la copii,Lara se dadea singura cu pudra,cred ca asta usuca mai repede bubitele ca orice altceva.adica vorbesc din ce am observat eu la copiii mei.
ai grija sa nu se scarpine,lui Mi i-au ramas doua gropite,una pe fata,una pe piept mai bine nu-l baga la baie decat dupa ce au cazut cojbitele de tot,curata-l cu prosopel inmuiat in apa. sper din tot sufletul sa scapati usor,sa treaca cu bine si pentru Mateias cel mic. |
|
| Multumesc mult, fetele! Am gasit crema cu apa, incercam cu asta daca nu caut calamine. Si ca sa ma simt mai bine, Matei s-a impiedicat de nu stiu ce si a cazut, s-a lovit de marginea de la birou si si-a aranjat arcada la ochiul drept, si-a taiat-o in muchie. Am tras o spaima, dar mi-a zis doctorul ca e superficiala, insa o sa ramana semn! Sper sa am multa rabdareeeeeeeeeeeee!
|
|
| Teo a trecut cu bine peste acest capitol, in schimb de luni ainceput Matei. Totul parea frumos pana miercuri seara cand a inceput cu temperatura, si a continuat si joi, desi la el se terminase eruptia. Azi urma sa merg la medicul de familie sa-l vada ca ieri si-a rupt o bubita si nu parea prea bine si sa-mi recomande ceva pentru asta. Toata noaptea nu a dormit, s-a foit, a plans iar dimineata cand s-a facut lumina si s-a trezit, m-am uitat la el si m-am speriat, ochiul drept umflat de abia il mai deschidea. Am mers cu el la urgente la infectioase copii, si mi-a zis dr. ca are si gatul superinfectat. I-a luat tampon si din gat si de la ochi si de la bubita infectata, si i-a dat oxacilina capsule, ibalgin sirop si tobradex unguent. Problema e ca nu ia oxacilina, ca e amara, capsula intreaga mi-e frica sa i-o dau sa nu se inece, asa ca probabil ne vom interna sa facem injectabil la 6 ore. Sunt terminata!!! |
|
|