Varicela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Friday, January 5, 2007 10:40 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Da, e posibil!
Cum ti-am scris si la topicul celalalt, avand in vedere ca organismul lui Andrei e dupa o lunga perioada de boala, deci inca in convalescenta, e posibil sa fie mai sensibil si sa se manifeste mai usor efectele secundare ale vaccinului!
AdrianaC
Scris: Saturday, January 6, 2007 7:03 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nu stiu ce au fost petele de ieri, l-am dat cu crema de galbenele ieri si azi nu mai are nimic uff yes
MNiko
Scris: Saturday, January 6, 2007 7:47 AM
Nivel: Guest

Cristina face des pete rosii pe ceafa cand poarta anumite lucruri, daca e gulerul prea tare sau daca e de PNA direct pe piele. Trec singure si m-am obisnuit sa nu le mai bag in seama.
Miri
Scris: Saturday, January 6, 2007 1:23 PM
Nivel

Ma bucur ca petele au disparut!cool
Miri
Scris: Saturday, May 26, 2007 10:15 PM
Nivel

Sara s-a jucat ieri cu un baietzel de doi ani si jumatate...azi m-a sunat mamica lui sa-mi spuna i-au iesit elemente eruptive specifice varicelei!plans
Acum, sa vedem cum va fi, poate scapam...de data asta!uff
Kiki
Scris: Saturday, May 26, 2007 10:32 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri wrote:
Sara s-a jucat ieri cu un baietzel de doi ani si jumatate...azi m-a sunat mamica lui sa-mi spuna i-au iesit elemente eruptive specifice varicelei!plans
Acum, sa vedem cum va fi, poate scapam...de data asta!uff

Bine macar ca te-a sunat uff Sper sa scapati si sa nu va apara nimic! Multa sanatate! pupici
misha
Scris: Saturday, May 26, 2007 10:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Mami,imi pare rau! Poate nu e totusi nimic, iar daca apar bubitele gandeste-te ca mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa faca...si mai bine acum decat cand va fi adult! pupici pupici pupici
Miri
Scris: Sunday, May 27, 2007 11:50 AM
Nivel

Kiki, Misha, multumesc pentru incurajari!
Asteptam sa vedem ce va fi...
Alina
Scris: Monday, May 28, 2007 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Eu am o alta parere, nu vad niciun necaz daca ar face aceasta boala, care e o boala a copilariei si e foarte bine sa o faca in copilarie, mai ales ca e fetita si va avea si ea copii, si stiti bine cat de periculoasa e o astfel de boala in sarcina. E ceva mai greu, trebuie multa rabdare si crema mentolata. sic
Mirela, iti doresc sa iasa asa cum vrei tu.

P.S. O felicit pe acea mamica care ti-a telefonat sa-ti anunte aparitie bolii. bravo
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 28, 2007 4:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Miri, sa ne tii la curent cu evolutia Sarei. sper totusi sa fie bine si sa faca boala asta cand mai creste putin, ca sa treceti mai usor peste ea. eu am facut-o pe la 18 ani tare greu mi-a fost! si acum mai am urme pe fata de la ea.pale uff

oricum, sunt de acord cu Alina ca e mai bine sa o faca in copilarie, asta e clar. si mai ales pt ca este fetita.

bravo acelei mamici care te-a sunat! mi se pare o dovada de mult bun simt si responsabilitate! thumright
Miri
Scris: Monday, May 28, 2007 8:51 PM
Nivel

Alina, Anca, multumesc pentru sfaturi!pupici
In principiu, sunt de acord ca bolile copilariei trebuie facute in copilarie, problema e ca, daca Sara va face varicela, se va suprapune cu plecarea mea in Germania, cel mai probabil...uff uff uff
O sa va tin la curent cu ce se mai intampla!pupici
Iar Simona, mamica baietzelului, e o tipa foarte de treaba, a fost colega mea de banca in liceu , in plus, e si asistenta la sectia de "Boli infectioase", asa ca stie ce implica contactul cu un copil aflat in perioada preeruptiva a bolii.
MNiko
Scris: Monday, May 28, 2007 9:05 PM
Nivel: Guest

Miri multa sanatate Sarei.

Felicitari acelei mamici. As vrea sa existe mai multe ca ea.
Eu aseara am trecut prin niste spaime ingrozitoare cand am observat ca la baie fata mea se umple de pete pe spate, iar cand o dezbracasem nu avea decat cateva bubite de caldura pe gat. I-am arata sotului si imediat el m-a intrebat "Ce iritatie avea Alexandru?", baietelul nasilor cu care ne-am intalnit ieri si copii s-au jucat mult timp impreuna. De iritatia aia am aflat din intamplare ca l-a schimbat de scutec in fata noastra si si ca a intrebat gazda de ce e albastru pe picioare, iar nasa a raspuns ca nu e o iritatie de scutec ci "altceva".
Cristinei i-au trecut repede petele si azi nu a mai avut absolut nimic si banuiesc ca am pus eu apa putin mai fierbinte ca de obicei.
Din pacate nu e prima data cand nasa imi ascunde cate o boala a lui Alexandru. M-a mai invitat la ea cand baiatul era sub tratament cu antibiotice pentru diverse viroze respiratorii fara sa-mi spuna de ele decat acolo. Noroc ca Cristina are un sistem imunitar foarte bun si nu s-a imbolnavit niciodata de la el.
Miri
Scris: Monday, May 28, 2007 9:11 PM
Nivel

Mihaela, multumesc pentru urari.

Daca toate mamicile ar fi la fel de responsabile precum colega mea, sigur ne-am putea proteja copiii de multe boli!uff
sousourel
Scris: Monday, May 28, 2007 10:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Miri, draga, imi pare asa de rau...poate totusi nu se va intampla..si daca totusi da, cred ca ca oricum o lasai cu bunica, nu? Sigur va primi cele mai bune ingrijiripupici
Miri
Scris: Monday, May 28, 2007 10:26 PM
Nivel

Sousourel, multumesc pentru grija!pupici
Da, in mod normal, ar ramane cu mama, pentru o saptamana!uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.