Varicela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, November 20, 2013 9:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
fetele cu cate zile inainte de aparitia eruptiei apare febra? azi noapte a facut Sara un 38.4 intrarectal. in rest mai nimik ....doar ceva muci. oare vin bubitele? ar fi a 20 zi ....
Shu
Scris: Tuesday, April 22, 2014 2:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2014
Bolile contagioase ale copilariei se intalnesc mai rar in practica azi, deoarece vaccinarea apara copiii de cele mai multe boli de acest tip. Atentie insa, pentru ca sunt si boli contagioase care pot periclita chiar viata copiilor nevaccinati. Indiferent de afectiune, este indicat sa consultati medicul pentru un diagnostic si un tratament corect. Citeste totul despre varicela aici: mesaj editat de moderator
Tzepii
Scris: Thursday, November 6, 2014 12:03 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Quote:
Managerul Institutului Na?ional de Boli Infec?ioase "Matei Bal?", prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, a declarat miercuri pentru AGERPRES ca, în ultima perioada, se constata o u?oara cre?tere a cazurilor de varicela ?i zona zoster, în special la adul?i.

Quote:
"Varicela a început sa apara mai ales la adul?i. La adul?i, varicela da forme severe. Adultul se umple de bube pe tot corpul ?i poate sa faca chiar ?i pneumonie sau encefalita. Avem cam doua-trei cazuri pe zi. Acesta este un semnal ca începe sa se "mi?te" virusul respectiv. Varicela la adult este importanta, de la adult se transmite foarte u?or la copil", a afirmat Adrian Streinu Cercel.

Quote:
Oamenii trebui sa în?eleaga ca atunci când un vaccin este recomandat, în contextul în care nu exista fonduri aferente, el nu este ?i inclus pe lista vaccinurilor asigurate de catre Ministerul Sanata?ii. Recomandarea înseamna ca deja s-au facut evaluarile necesare ?i este bine ca acest vaccin sa fie facut, pe banii parin?ilor", a explicat managerul institutului.

Sursa: Agerpres
andrada74
Scris: Friday, November 28, 2014 6:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
o intrebare: baiatul meu a facut varsat acum doi ani. Acum, un prieten al lui are aceeasi boala de o zi si ma intreb oare cei doi se pot juca impreuna? Sa asteptam un numar de zile? Am inteles ca cine a facut varsat nu mai face.
aurishta
Scris: Saturday, November 29, 2014 10:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Nu mai este nici un pericol!
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, August 5, 2015 9:48 AM
Nivel

fetele dragutele poate ma ajutati cu un sfat. copila mea a intrat in contact cu mami care mami are zona zoster (ieri a aflat, luni s-a intalnit cu Sara). Sara nu a avut varicela. se poate sa faca acum?? ca ar fi un moment extrem de prost avand in vedere ca peste 2 saptamani noi plecam si ea ramane cu buni, care buni ingrijeste un copil pe timp de noapte si ar trebui sa o duca pe Sara cu ea. pffff ....am un stres acum Crazy
misha
Scris: Wednesday, August 5, 2015 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Da, se poate din pacate! Dar depinde si de sistemul ei imunitar...
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, August 5, 2015 1:26 PM
Nivel

misha wrote:
Da, se poate din pacate! Dar depinde si de sistemul ei imunitar...

Cray n-ar fi asa un stres daca nu ar trebui sa plec ....na, o rezolvare se va gasi ma gandesc pana la urma si dc face
oanamaria
Scris: Saturday, February 13, 2016 5:46 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Semnam si noi condica cu Giuli.Aseara i-au aparut bubite roz ,dimineata era plina pe fata,manute si in cap.Mai putine pe restul corpului.Acum sa vedem evolutia.
mirela74chris
Scris: Saturday, February 13, 2016 5:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
oanamaria wrote:
Semnam si noi condica cu Giuli.Aseara i-au aparut bubite roz ,dimineata era plina pe fata,manute si in cap.Mai putine pe restul corpului.Acum sa vedem evolutia.

Sper sa faca o forma usoara si sa se vindece cat mai repede!Cheek Kiss
oanamaria
Scris: Saturday, February 13, 2016 5:50 PM
Nivel

Aici vorbeam despre Stefan .
oanamaria wrote:
Firicel multumim de sfaturi si gandurile bune.computerlove
Am vorbit cu d-na dr.si ne-a recomandat Panadol de 3 ori pe zi ,mixtura mentolata si sera Peritol 5ml ca sa nu-l mai manance bubitele.Sa stam in casa 5zile ,sa nu facem baita pana nu se usuca bubitele si fara ciocolata.
Stefan e vesel si plin de energie ,doar bubitele sunt semnele de boala pe care le are in rest nimic .L-am gasit si pe Stefan in arhiva.??
oanamaria
Scris: Monday, February 15, 2016 3:25 PM
Nivel

Giuli are o forma agresiva de varicela cu bubite multe pe fata,in cap ,in gurira si i urechi nu mai zic de corp.Ii dau cu Osmoforce -este unguent .Ii mai dau Aerius si panadol ca mi-a facut si febra.Toate astea la recomandarea medicului pediatru.Suntem in ziua 3.
mirela74chris
Scris: Monday, February 15, 2016 4:35 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Off !Pui mic!Insanatosire rapida!Cheek Kiss
oanamaria
Scris: Monday, February 15, 2016 5:48 PM
Nivel

Multumesc Mirela!
kali
Scris: Monday, February 22, 2016 10:30 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
A trecut? Cum sunteti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.