Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| BAITA SAU DUS POT FACE?
|
|

| sara are doua bubite in cavitatea bucala, una pe interiorul buzei superioare, iar cealalta pe amigdalita. stie cineva cu ce o pot da in gura ca sa nu o mai doara? dr pediatru mia recomandat 2 creme CYTELIUM si CICALFATE. MULTA SANATATE CELOR CARE MAI AU VARSAT DE VANT . |
|

| ce bine ca voi ati scapat de varicela .noi abia suntem in ziua a 4 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nu ii poti face baita. Pentru eruptia din gurita ti-as zice sa dai cu tantum verde.Vezi ce iti mai poate recomanda la farmacie.Sanatate multa . |
|

| NU MAI STIU CINE INTREBA DACA SEMNELE RAMASE DUPA VARICELA RAMAN DEFINITIV. ..
AICI CEVA INTERESANT PENTRU CELE RAMASE CU SEMNE. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160117&whichpage=2 CICA CU LASER SI CREMA SPECIALA SE REPARA TENUL SI MERGE CICA SI LA FETITE DE 3 ANI |
|

| poate e bine asa dar sara a scapat de varsat de vant, cu niste semne pe fata dar a trecut. acum cautam ceva pentru semnele alea. problema e ca de dimineata au aparut cateva bubite si la flavius , si el nu avut varicela. super inca 2 saptamani de stat in casa. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sanatate multa, Ligia, sa treaca repede. Poate va face o forma mai usoara. |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Ligia, sanatate multa la pitici si rabdare de fier tie, noi inca nu am avut, doar cori si in forma usoara. Tartum verde pentru gurita si mai este si Decasept cu albastru de metil, dar intreaba la farmacie |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| la Sara in grupa este varicela ....deja s-au buburezat 3. mergem in continuare la gradi si asteptam sa ne prinda si pe noi. pe Sara si pe mine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Numai bine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu ocazia asta scapati si gata! |
|

| offf fetele ....stiu. dar doar gandul ca ne umplem de bube si vom fi izolate la domiciliu ma dispera. si facem una dupa alta .... nu amandoua odata |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Eu am avut varicela. Am ramas cu vreo trei patru gauri, una pe frunte, nu prea se vede, e langa par undeva... Alexandra, sanatate multa! Sa aveti grija de voi, nu va scarpinati si beti multe lichide! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| alexandrabogdan wrote:la Sara in grupa este varicela ....deja s-au buburezat 3. mergem in continuare la gradi si asteptam sa ne prinda si pe noi. pe Sara si pe mine
Alexandra,eu am postat cateva pagini in urma...cam pe la inceputul lui 2011 cred.Am facut varicela si cu toate ca Daria statea cu mine tot timpul,nu a manifestat aceasta boala.Stiu ca e extrem de contagioasa,ramane un mister totusi cum de nu a facut o si ea...Deci,exista posibilitatea ca Sara sa nu contacteze aceasta boala...
Oricum eu m as bucura ca Daria sa faca acum cat e copil aceasta boala cat si celelalte boli ale copilariei, decat sa le faca la maturitate cand sunt mai greu de suportat si se manifesta mai violent.Plus ca daca este insarcinata si contacteaza una din bolile copilariei,exista riscul ca fatul sa se nasca cu malformatii.... |
|

| deocamdata asteptam .....vedem ce va fi.dar dc e sa facem sa facem acum ....nu de Craciun sau mai rau cand trebuie sa botezam .... |
|
|