Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Uite acum scapati si de varicela !Multa sanatate ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Saru'mana! De-abia asteptam sa treaca! Dana, nu vreau sa ma gandesc ce ar fi la voi... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| A venit si randul nostru sa raportam varicela...de azidimineata am vazut bubitele...imi sant de folos sfaturile si experientele voastre, multumesc Mi-am cumparat mixtura mentolata sa-l dau acum seara, papam acrituri, portocale....si asteptam sa treaca odata |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miriam acum va trebuie rabdare sa-si faca boala damblalele .Priele zile sunt cele mai grele !Pupici sa treaca repede! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Insanatosire grabnica!! |
|

| Oana, Kali multumesc Azi a avut putina febra si au mai iesit cateva doar in plus fata de ieri...speram ca maine sa fim mai bine. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Miriam - multa sanatate si insanatosire rapida! |
|

| Multumim Roxy |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Miriam,tinem pumnii sa faca o forma cat mai usoara,fara mancarimi si,mai ales,fara cicatrici |
|

| Multumesc Mela, sper macar pe fata sa nu ramana cu ceva... |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Insanatosire grabnica |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| iata ca a venit si rindul lui Alex sa faca boala numita popular varsat de vint! Dupa 2 zile imi pare o forma usoara, are bubite, dar nu dese si nici multe, febra foarte usoara si o stare de apatie la inceput, acum e vioi. De marti, cind a debutat, oare cit timp sa il tin izolat? O saptamina e suficient? Revine caldura si e genul care nu are deloc stare in casa, seara cel putin ne termina! |
|

| Mikaela Andrada, la noi a debutat luni si ne-a zis doctora ca daca nu face febra si nu este fig afara(la noi a plouat zilele astea) pot sa il scot in curte la umbra, dar nu in locuri publice. Daca stai la bloc poate nu o sa le convina la altii sa-si vada copii jucandu-se cu al tau cu bubite pe fata....sanatate va dorim si sa scapati cat mai repede!
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| miriam, stam la bloc, insa iti dai seama ca nu sunt atit de inconstienta incat sa il las afara in acest stadiu (de altfel si la gradi, sunt printre putinele ce il tin acasa de la primul semn de raceala). Ma gindeam daca se poate sa il plimbam putin cu masina sau peste cateva zile sa iesim undeva in parc, cind e pustiu, asta aveam in minte. |
|

| andrada74 wrote:miriam, stam la bloc, insa iti dai seama ca nu sunt atit de inconstienta incat sa il las afara in acest stadiu (de altfel si la gradi, sunt printre putinele ce il tin acasa de la primul semn de raceala). Ma gindeam daca se poate sa il plimbam putin cu masina sau peste cateva zile sa iesim undeva in parc, cind e pustiu, asta aveam in minte. Andrada sant sigura ca asta ai gandit...doar nu esti la prima experienta de genul asta ...ca mine |
|
|