Varicela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, December 27, 2006 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Multumesc Ema , pupici pupici

Ca si regim alimentar asistenta ne-a zis sa nu ii dam :ciocolata , oua , grasimi , prajeli ........totul fiert sau gratar , supe , lichide multe ....offf sper sa treaca repede cam pana pe 8 ianuarie avem de stat in casa ! nervi nervi
Alina
Scris: Wednesday, December 27, 2006 3:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Sanatate maxima, Adina. Nu fi trista, Georgy, ca e foarte bine ca a facut varicela acum, la varsta copilariei, mai ales ca va fi s iea mama peste vreo 20 de ani si varicela in sarcina e tare nasoala. pupici pupici
Miri
Scris: Thursday, December 28, 2006 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Georgy, cum mai e Adinutza?oare
Mela
Scris: Thursday, December 28, 2006 11:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
o intrebare am:copilul unei cunostinte inca mai are varicela,dar e pe terminate.la cat timp pot sa o las pe Larisa sa se joace cu el,fara sa ia si ea asa ceva?
Kiki
Scris: Thursday, December 28, 2006 11:34 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
sami wrote:
o intrebare am:copilul unei cunostinte inca mai are varicela,dar e pe terminate.la cat timp pot sa o las pe Larisa sa se joace cu el,fara sa ia si ea asa ceva?

Eu nu as lasa pe Dav sa se joace cu un copil cu varicela pe terminate. Pana nu e sanatos, pana nu trece de tot, nu nono
Mela
Scris: Thursday, December 28, 2006 11:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
da,ai dreptate!
plus ca mai are si oreion,asa ca....i-am invitat la noi de Revelion,dar o sa-mi cer scuze si o sa-i rog sa inteleaga situatia.mai ales ca si eu astept bebe,sa nu iau si eu bolile astea chiar acum.
Ema
Scris: Monday, January 1, 2007 12:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Georgy, cum mai e Adinuta?
Sa auzim de bineflowers
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, January 2, 2007 12:11 PM
Nivel

Ema wrote:
Georgy, cum mai e Adinuta?
Sa auzim de bineflowers

incep sa se usuce bubitzele , asa ca eu cred ca e spre bine ...iar ea saracutza este ff ascultatoare si nu se scarpina , intelege cand ii spunem sa nu se scarpine , sa nu rupa bubitzele ....dar ne intreaba mereu /;"cand trec bubitzele astea ?""pupici pupici pupici pupici
Anaida
Scris: Tuesday, January 2, 2007 1:18 PM
Nivel

Sa te faci bine repede, Adinuta, ca am auzit ca vine si pe la noi iarna, sa fii gata pt sanius!pupici
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, January 2, 2007 5:17 PM
Nivel

Anaida wrote:
Sa te faci bine repede, Adinuta, ca am auzit ca vine si pe la noi iarna, sa fii gata pt sanius!pupici

Saraca , daca ati stii cat sta la geam si asteapta sa ninga ....:(................nici macar nu s-a putut bucura si ea de motocicleta care i-a adus-o Mosul ..ca in casa nu prea are loc sa merga cu ea , iar afara nu putem sa mergem ...banghead banghead
AdrianaC
Scris: Friday, January 5, 2007 10:15 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Cine stie mai bine spaniola sa imi spuna si mie din articolul de aici care pot fi reactiile adverse dupa administrarea vaccinului contra varicelei VARILRIX?
MNiko
Scris: Friday, January 5, 2007 10:20 PM
Nivel: Guest

Kiki
Scris: Friday, January 5, 2007 10:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006

AdrianaC wrote:
Cine stie mai bine spaniola sa imi spuna si mie din articolul de aici care pot fi reactiile adverse dupa administrarea vaccinului contra varicelei VARILRIX?

Efecte adverse:

In general, efectele secundare sunt minore.

Cateva din efectele secundare posibile sunt:

Febra
Durere si inflamare la locul intepaturii
O eruptie usoara

Doar in cazuri extrem de rare au fost reactii cum ar fi:

Convulsii (sub 1 la 1.000 de copii)
Pneumonie (extrem de rar)
Reactie alergina ( anafilaxia ), care poate cauza dificultati de respiratie, urticarie, ritm cardiac crescut, ameteli si schimbari de comportament. Aceste reactii pot aparea in orice moment, de la cateva minute pana la cateva ore de la infectie, dar sunt extrem de rare.

Mai scrie o fraza pe care nu reusesc deloc sa o traduc...
Miri
Scris: Friday, January 5, 2007 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Adriana, avand in vedere ca sunt termeni medicali, hai sa incerc o traducere:

Algunos de los pocos efectos secundarios leves posibles son:
Unele din cateva efecte secundare minime posibile pot fi:

Fiebre- febra
Dolor e inflamación en el lugar de la inyección -durere si inflamatie la locul injectarii
Una leve erupción-o eruptie minora

Sólo en casos raros se ha informado de reacciones moderadas o severas, tales como:
Doar in cazuri rare au fost semnalate reactii moderate sau severe, cum ar fi:

Convulsiones (menos de 1 por cada 1.000 niños)- convulsii(mai putin de 1caz la 1000 de copii)
Neumonía (muy poco común)-pneumonia(mai putin comuna)

Reacción alérgica verdadera ( anafilaxia ), la cual puede causar dificultad para respirar, urticaria, jadeo, ritmo cardíaco rápido, vértigo y cambios de comportamiento.
Reactie alergica adevarata(anafilaxie sau soc anafilactic), care poate cauza dificultati de respiratie, eruptie cutanata, cresterea ritmului cardiac, ameteli si schimbari de comportament.

Estas reacciones pueden ocurrir en cualquier momento, desde unos minutos a unas horas después de la inyección, pero son muy poco comunes.
Aceste reactii pot apare in orice moment,de la cateva minute pana la cateva ore de la vaccinare, dar sunt foarte putin intalnite.

Otras reacciones como conteos sanguíneos bajos y compromiso cerebral son tan poco comunes que se cuestiona su asociación con la vacuna.
Alte reactii.....sunt asa de putin intalnite, incat se pune intrebarea daca sunt asociate vaccinului.

AdrianaC
Scris: Friday, January 5, 2007 10:36 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Multumesc fetelor pupici !

Deci e posibil sa apara si o eruptie usoara uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.