Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Multumesc Ema ,
Ca si regim alimentar asistenta ne-a zis sa nu ii dam :ciocolata , oua , grasimi , prajeli ........totul fiert sau gratar , supe , lichide multe ....offf sper sa treaca repede cam pana pe 8 ianuarie avem de stat in casa ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sanatate maxima, Adina. Nu fi trista, Georgy, ca e foarte bine ca a facut varicela acum, la varsta copilariei, mai ales ca va fi s iea mama peste vreo 20 de ani si varicela in sarcina e tare nasoala. |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Georgy, cum mai e Adinutza? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| o intrebare am:copilul unei cunostinte inca mai are varicela,dar e pe terminate.la cat timp pot sa o las pe Larisa sa se joace cu el,fara sa ia si ea asa ceva?
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| sami wrote:o intrebare am:copilul unei cunostinte inca mai are varicela,dar e pe terminate.la cat timp pot sa o las pe Larisa sa se joace cu el,fara sa ia si ea asa ceva?
Eu nu as lasa pe Dav sa se joace cu un copil cu varicela pe terminate. Pana nu e sanatos, pana nu trece de tot, nu |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| da,ai dreptate! plus ca mai are si oreion,asa ca....i-am invitat la noi de Revelion,dar o sa-mi cer scuze si o sa-i rog sa inteleaga situatia.mai ales ca si eu astept bebe,sa nu iau si eu bolile astea chiar acum. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Georgy, cum mai e Adinuta? Sa auzim de bine |
|
| Ema wrote:Georgy, cum mai e Adinuta? Sa auzim de bine
incep sa se usuce bubitzele , asa ca eu cred ca e spre bine ...iar ea saracutza este ff ascultatoare si nu se scarpina , intelege cand ii spunem sa nu se scarpine , sa nu rupa bubitzele ....dar ne intreaba mereu /;"cand trec bubitzele astea ?"" |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Sa te faci bine repede, Adinuta, ca am auzit ca vine si pe la noi iarna, sa fii gata pt sanius! |
|
| Anaida wrote:Sa te faci bine repede, Adinuta, ca am auzit ca vine si pe la noi iarna, sa fii gata pt sanius!
Saraca , daca ati stii cat sta la geam si asteapta sa ninga ....:(................nici macar nu s-a putut bucura si ea de motocicleta care i-a adus-o Mosul ..ca in casa nu prea are loc sa merga cu ea , iar afara nu putem sa mergem ... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Cine stie mai bine spaniola sa imi spuna si mie din articolul de aici care pot fi reactiile adverse dupa administrarea vaccinului contra varicelei VARILRIX? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adriana ti-am pus si la topicul cu "pete rosii.." un site cu reactiile adverse in limba romana. Il postez si aici si pt altcineva care este interesat http://www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=4312&fl=1 |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
AdrianaC wrote:Cine stie mai bine spaniola sa imi spuna si mie din articolul de aici care pot fi reactiile adverse dupa administrarea vaccinului contra varicelei VARILRIX?
Efecte adverse:
In general, efectele secundare sunt minore.
Cateva din efectele secundare posibile sunt:
Febra Durere si inflamare la locul intepaturii O eruptie usoara
Doar in cazuri extrem de rare au fost reactii cum ar fi:
Convulsii (sub 1 la 1.000 de copii) Pneumonie (extrem de rar) Reactie alergina ( anafilaxia ), care poate cauza dificultati de respiratie, urticarie, ritm cardiac crescut, ameteli si schimbari de comportament. Aceste reactii pot aparea in orice moment, de la cateva minute pana la cateva ore de la infectie, dar sunt extrem de rare.
Mai scrie o fraza pe care nu reusesc deloc sa o traduc... |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Adriana, avand in vedere ca sunt termeni medicali, hai sa incerc o traducere:
Algunos de los pocos efectos secundarios leves posibles son: Unele din cateva efecte secundare minime posibile pot fi:
Fiebre- febra Dolor e inflamación en el lugar de la inyección -durere si inflamatie la locul injectarii Una leve erupción-o eruptie minora
Sólo en casos raros se ha informado de reacciones moderadas o severas, tales como: Doar in cazuri rare au fost semnalate reactii moderate sau severe, cum ar fi:
Convulsiones (menos de 1 por cada 1.000 niños)- convulsii(mai putin de 1caz la 1000 de copii) Neumonía (muy poco común)-pneumonia(mai putin comuna)
Reacción alérgica verdadera ( anafilaxia ), la cual puede causar dificultad para respirar, urticaria, jadeo, ritmo cardíaco rápido, vértigo y cambios de comportamiento. Reactie alergica adevarata(anafilaxie sau soc anafilactic), care poate cauza dificultati de respiratie, eruptie cutanata, cresterea ritmului cardiac, ameteli si schimbari de comportament. Estas reacciones pueden ocurrir en cualquier momento, desde unos minutos a unas horas después de la inyección, pero son muy poco comunes. Aceste reactii pot apare in orice moment,de la cateva minute pana la cateva ore de la vaccinare, dar sunt foarte putin intalnite.
Otras reacciones como conteos sanguíneos bajos y compromiso cerebral son tan poco comunes que se cuestiona su asociación con la vacuna. Alte reactii.....sunt asa de putin intalnite, incat se pune intrebarea daca sunt asociate vaccinului.
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Multumesc fetelor !
Deci e posibil sa apara si o eruptie usoara |
|
|