Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| alexandrabogdan wrote: fetele imi tataie fundul rau de tot. nepotelul meu a facut varicela, ieri (miercuri) au aparut primele bubite si eu m-am vazut cu el duminica. am sanse sa fac varicela? impreuna cu Sara bineinteles
In mod normal o persoana devine contagioasa cu 1-2 zile inainte de aparitia primelor bubite .Daca voi v-ati vazut duminica si lui i-au aparut primele bubite, miercuri,inseamna ca sunt sanse sa nu fi fost contagios in momentul intalnirii voastre. Cum spunea si Oana daca treceti cu bine de cele doua saptamani considerate ca perioada de incubatie a virusului ,ati scapat de data asta.
|
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Katrina wrote:
In mod normal o persoana devine contagioasa cu 1-2 zile inainte de aparitia primelor bubite .Daca voi v-ati vazut duminica si lui i-au aparut primele bubite, miercuri,inseamna ca sunt sanse sa nu fi fost contagios in momentul intalnirii voastre. Cum spunea si Oana daca treceti cu bine de cele doua saptamani considerate ca perioada de incubatie a virusului ,ati scapat de data asta.
doctorita pediatra zicea ca duminica era deja contagios deci .... pe saptamana care vine asteptam sa vedem .... ne buburezam ori ba. oricum mie imi e tare tare groaza |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu cred ca are putine sanse sa se imbolnaveasca fiindca inca este foarte mica . Si apoi, chiar daca se intampla, poate face o forma usoara! Deinde de imunitatea ei. Daca tu n-ai avut varicela in copilarie, te poti imbolnavi!Poate, totusi, scapati, asta va doresc din toata inima! |
|

| pana acum nimic .... mai asteptam |
|

| Poate ramane asa... |
|

| nici bubita .... nimic. cred ca a trecut pericolul nu? azi sunt 2 saptamani |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cam da! Multa sanatate Sarei sa-i treca si mucisorii. |
|

| oanamaria wrote:Cam da! Multa sanatate Sarei sa-i treca si mucisorii.
na inseamna ca stau bine cu imunitatea. multumesc |
|

| Ati scapat, este sigur! |
|

| aurishta wrote:Ati scapat, este sigur!
Doamne multam |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hop si Vladutz , cu Varsta de vant ! Doamne ajuta sa aiba o forma cat mai usoara ! Am recitit primele pagini si mi-am reamintit cat am tras cu Maria si Zona Zoster ! Doamne fereste ! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multa sanatate lui Vladut ! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Fetele, daca e mic copilul nu inseamna ca nu poate varicela,sau ca face o forma usoara.E a facut la vreo 2anisori si apoi au aparut fel de fel de complicatii,care ne-au bagat in spital. Mai bine sa faca cand e mic, decat ca si adult, dar nu inseamna ca va face neaparat ceva usor. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sanatate lui Vladut si sa faca o forma cat mai usoara |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Oana, Bereea - Multumim mult ! Am trecut cu bine peste prima zi ! |
|
|