Varicela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Monday, April 25, 2011 11:09 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Amalia si eu i-am dat Peritol,doar seara 5ml ca sa doarma bine ca da o stare de somnolenta si doar la inceput noi avem deja 11 zile si acum bubitele au inceput sa treaca .Mie mi-a zis sa-i dau si Panadol ca e antiinflamator si i-am dat tot in primele zile.
Multa sanatate si bine ca l-a facut acum si am scapat!computerlove
alimami
Scris: Thursday, April 28, 2011 6:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
amalia wrote:
Buna fetelor ,avem si noi varicela de vineri ,deci azi ar fi a patra zi dar fiind mic se scarpina mereu( 2 ani si 5 luni) .Doctorita a zis sa-i dau peritol de 2 ori pe zi cite 2,5 ml,dimineata si seara,poate se va odihni mai bine,cele mai multe bubite sunt pe fata.Imi pare foarte rau ca l-a apucat acum.

Si a mea are 2ani si 5luni si a facut de Craciun varicela.Nu-l lasa sa se scarpine,eventual pune-i manusi in maini, ca sa nu ramana cu semne pe fatza.Nu se scarpina daca il dai cu solutie mentolata si nu-l mananca asa tare daca-i dai peritol,cum a zis doctorita.
oanamaria
Scris: Thursday, April 28, 2011 7:47 AM
Nivel

Noi suntem in faza de vindecare ,mai are cateva bubite sa-i cada cojitele si gata !yes
Ii multumesc lui Dumnezeu ca a facut o forma foarte usoara .angel
mihavesa
Scris: Monday, May 2, 2011 12:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, copilasii vostri au ramas cu semne, dupa varicela ?

Alex al meu desi a avut putine bubite, are semne parca mai multe nervi sau mai pronuntate, nu-mi dau seama ..... si evident ca le observ cel mai mult cand face baie si ma iau cu mainile de cap .... uff plans

voi ce creme ati folosit ?
Ely
Scris: Monday, May 2, 2011 1:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
De vineri este si Erik cu varicela,destul de multe bubite aparute ,fata e plina ,gat ,trunchi.Una este aparuta la marginea suzetei nu stiu cum sa zic si mi-e ca ramane cu semnuff , important este sa fie sanatos,sa treaca perioada ca suntem in casa si nu mai suporta mititelul vrea afara ,abia scapasem si iar am luat-o de la capat.
delfinasa
Scris: Monday, May 2, 2011 5:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Off, puiuti...parca anii trecuti nu a fost asa epidemie ca acum cu varicela astauff...aveti grija de ei cu scarpinatul si sa le treaca repede bubitele!pupici

K e vaccinata contra varicelei...pana acum a fost ok...vecinii nostri cu care se joaca frecvent nu au fost vaccinati si au facut acum ceva timp, dar ea a scapat...Acum la fosta ei gradi unde merge la after-school ne-au anuntat saptamana trecuta ca au un caz de varicela exact in clasa cu scolarii unde e ea...sa speram ca scapam si de data asta sau macar sa faca o forma usoara.
oanamaria
Scris: Monday, May 2, 2011 6:07 PM
Nivel

Ely multa sanatate si sa treca repede perioada dificila.La noi primele 3 zile au fost mai grele ca avea tendinta sa se scarpine -apoi a fost totul ok afra de faptul ca a trebuit sa stam in casa 2 saptamani.
Ely
Scris: Tuesday, May 3, 2011 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Oana maria multumim fruos.Asta nu-mi pace ca trebuie s astam in casa ,dar am sa-l scot peste 2 zile ca doctora ne-a invitata la cntrol.Pe Karina am scos-o cu maisna la iarba verde unde nu intrat in contact cu nimeni,a avut si o forma mai usoarra in comparatie cu Erik. Karina si acum ai are coji pe cap care nu au cazut. pupici
Delfinasa in ziua in care i-a aparut lui Erik avea programat vaccinul insa nu a mai fost nevoie.Cica si vaccinati fac varicela ,dar intr-o forma mai usoara.Sper Karinuta sa nu faca .pupici
kali
Scris: Tuesday, May 3, 2011 11:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Sa treceti cu bine peste boala!
Pe noi ne-a ocolit... vedem pana cand.
Dar cu vaccinul nu sunt de acord. 'Or face cand o face! Vad eu atunci pe unde scot camasa...
alexandrabogdan
Scris: Thursday, May 19, 2011 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

fetele imi tataie fundul rau de tot. nepotelul meu a facut varicela, ieri (miercuri) au aparut primele bubite si eu m-am vazut cu el duminica. am sanse sa fac varicela? impreuna cu Sara bineinteles
oanamaria
Scris: Thursday, May 19, 2011 11:28 AM
Nivel

Da aveti sanse mari sa faceti!sorry
La Sara nu-i o problema,dar la tine o sa fie mai greu.Sa ne tineti la curent!Daca in 2 saptamani nu se intampla nimic ati scapat!
alexandrabogdan
Scris: Thursday, May 19, 2011 11:30 AM
Nivel

oanamaria wrote:
Da aveti sanse mari sa faceti!sorry
La Sara nu-i o problema,dar la tine o sa fie mai greu.Sa ne tineti la curent!Daca in 2 saptamani nu se intampla nimic ati scapat!

waiiiiiiiii de capul meu. stiu ca la Sara va fi mai usor dar nu stiu la ce sa ma astept pt mine.
oanamaria
Scris: Thursday, May 19, 2011 11:42 AM
Nivel

Eu va doresc sa aveti forma de varicela pe care a avut-o Stefan!cool
alexandrabogdan
Scris: Thursday, May 19, 2011 11:54 AM
Nivel

oanamaria wrote:
Eu va doresc sa aveti forma de varicela pe care a avut-o Stefan!cool

multumim. sper ca macar sara sa faca forma usoara
mamibogdan
Scris: Thursday, May 19, 2011 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2011
Bogdan mi-a facut varicela dupa primele 3 saptamani de camin. Avea 2 ani si 3 luni atunci. Nu a avut multe bubite pe piele, l-am facut cu mixtura mentolata si a fost OK.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.