Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Amalia si eu i-am dat Peritol,doar seara 5ml ca sa doarma bine ca da o stare de somnolenta si doar la inceput noi avem deja 11 zile si acum bubitele au inceput sa treaca .Mie mi-a zis sa-i dau si Panadol ca e antiinflamator si i-am dat tot in primele zile. Multa sanatate si bine ca l-a facut acum si am scapat! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| amalia wrote:Buna fetelor ,avem si noi varicela de vineri ,deci azi ar fi a patra zi dar fiind mic se scarpina mereu( 2 ani si 5 luni) .Doctorita a zis sa-i dau peritol de 2 ori pe zi cite 2,5 ml,dimineata si seara,poate se va odihni mai bine,cele mai multe bubite sunt pe fata.Imi pare foarte rau ca l-a apucat acum. Si a mea are 2ani si 5luni si a facut de Craciun varicela.Nu-l lasa sa se scarpine,eventual pune-i manusi in maini, ca sa nu ramana cu semne pe fatza.Nu se scarpina daca il dai cu solutie mentolata si nu-l mananca asa tare daca-i dai peritol,cum a zis doctorita. |
|

| Noi suntem in faza de vindecare ,mai are cateva bubite sa-i cada cojitele si gata ! Ii multumesc lui Dumnezeu ca a facut o forma foarte usoara . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, copilasii vostri au ramas cu semne, dupa varicela ?
Alex al meu desi a avut putine bubite, are semne parca mai multe sau mai pronuntate, nu-mi dau seama ..... si evident ca le observ cel mai mult cand face baie si ma iau cu mainile de cap ....
voi ce creme ati folosit ? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| De vineri este si Erik cu varicela,destul de multe bubite aparute ,fata e plina ,gat ,trunchi.Una este aparuta la marginea suzetei nu stiu cum sa zic si mi-e ca ramane cu semn , important este sa fie sanatos,sa treaca perioada ca suntem in casa si nu mai suporta mititelul vrea afara ,abia scapasem si iar am luat-o de la capat. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Off, puiuti...parca anii trecuti nu a fost asa epidemie ca acum cu varicela asta ...aveti grija de ei cu scarpinatul si sa le treaca repede bubitele!
K e vaccinata contra varicelei...pana acum a fost ok...vecinii nostri cu care se joaca frecvent nu au fost vaccinati si au facut acum ceva timp, dar ea a scapat...Acum la fosta ei gradi unde merge la after-school ne-au anuntat saptamana trecuta ca au un caz de varicela exact in clasa cu scolarii unde e ea...sa speram ca scapam si de data asta sau macar sa faca o forma usoara. |
|

| Ely multa sanatate si sa treca repede perioada dificila.La noi primele 3 zile au fost mai grele ca avea tendinta sa se scarpine -apoi a fost totul ok afra de faptul ca a trebuit sa stam in casa 2 saptamani.
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Oana maria multumim fruos.Asta nu-mi pace ca trebuie s astam in casa ,dar am sa-l scot peste 2 zile ca doctora ne-a invitata la cntrol.Pe Karina am scos-o cu maisna la iarba verde unde nu intrat in contact cu nimeni,a avut si o forma mai usoarra in comparatie cu Erik. Karina si acum ai are coji pe cap care nu au cazut. Delfinasa in ziua in care i-a aparut lui Erik avea programat vaccinul insa nu a mai fost nevoie.Cica si vaccinati fac varicela ,dar intr-o forma mai usoara.Sper Karinuta sa nu faca . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa treceti cu bine peste boala! Pe noi ne-a ocolit... vedem pana cand. Dar cu vaccinul nu sunt de acord. 'Or face cand o face! Vad eu atunci pe unde scot camasa... |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| fetele imi tataie fundul rau de tot. nepotelul meu a facut varicela, ieri (miercuri) au aparut primele bubite si eu m-am vazut cu el duminica. am sanse sa fac varicela? impreuna cu Sara bineinteles |
|

| Da aveti sanse mari sa faceti! La Sara nu-i o problema,dar la tine o sa fie mai greu.Sa ne tineti la curent!Daca in 2 saptamani nu se intampla nimic ati scapat! |
|

| oanamaria wrote:Da aveti sanse mari sa faceti! La Sara nu-i o problema,dar la tine o sa fie mai greu.Sa ne tineti la curent!Daca in 2 saptamani nu se intampla nimic ati scapat!
waiiiiiiiii de capul meu. stiu ca la Sara va fi mai usor dar nu stiu la ce sa ma astept pt mine. |
|

| Eu va doresc sa aveti forma de varicela pe care a avut-o Stefan! |
|

| oanamaria wrote:Eu va doresc sa aveti forma de varicela pe care a avut-o Stefan!
multumim. sper ca macar sara sa faca forma usoara |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Bogdan mi-a facut varicela dupa primele 3 saptamani de camin. Avea 2 ani si 3 luni atunci. Nu a avut multe bubite pe piele, l-am facut cu mixtura mentolata si a fost OK.
|
|
|