Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Semnam si noi condica la varicela.Alexia nu a facut febra ,a inceput de duminica sa erupa.Are bubite multe pe limba si nu mananca mai nimic . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| si noi pe aici cu Cristian |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Insanatosire grabnica! Carla, probabil ca urmeaza si Bogdan. Imi pare rau de bolnaviori! Teo a facut la 8 ani, cand Filo avea 10 luni, asa ca a luat si cea mica. Doua saptamani decat a supt la san, nici apa nu a baut. Avea bubite si sub pleoape... |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Zaza,Carla,multa sanatate puilor vostri! Am trecut si noi prin asta si stim cum e. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sanatate bolnaviorilor |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| Multumim Bereea |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si baietelul meu semneaza condica la varicela .....
alimami wrote:Dupa mizeria asta de varicela puternica, a facut febra mare(40) si inca 3distractii (amigdalita,bronsita si otita).Oare chiar se poate sa le faca pe toate 3 deodata?sau doctorita mea cam exagereaza..  Ca nu am scos-o din casa(cum a fost cu varicela), nu au venit oameni la noi,nu i-am facut baie...deci nush de unde sa se fi pricopsit cu 3boli
alina, al meu a facut ceva similar, dar inainte de varicela cu o saptamana a inceput sa tuseasca, in special noaptea ... e fara febra ... dar cu nasul infundat ...... Dna dr a zis ca e normal, inainte de eruptie tusea si gatul inflamate fac parte din .... peisaj ....
|
|
| buna,fetelor!si baietelul meu de 4 ani si 5 luni a facut varicela!din fericire,de 4 zile, de cand i-au aparut primele bubite,altele nu au mai iesit.in total cred ca are doar 7 bubite pe tot corpul,mai ales pe gat si fata.a fost vaccinat cand era mititel si sper sa faca forma mai usoara.nici febra nu a avut,nici mancarimi prea mari iar bubitele deja au inceput sa se usuce.daca ii dispar cojitele pana la sfarsitul saptamanii pot sa-l scot afara,sa il duc la gradinita?voi ce credeti? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate bolnaviorilor! Sper sa scape copilasii mei...este epidemie in gradinita la Madalina,pe rand se inbolnavesc copilasii din grupa ei. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| ingerash wrote:Multa sanatate bolnaviorilor! Sper sa scape copilasii mei...este epidemie in gradinita la Madalina,pe rand se inbolnavesc copilasii din grupa ei. Pai nu va scapa,dar oricum trebuie sa o faca acum,in copilarie,nu mai tarziu. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Multa sanatate piticilor |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sanatate multa piticutzi!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si noi am incheiat capitolul varicela cu Tudor. IOana nu a facut, dar am inteles ca e normal, ea avand inca activi anticorpii dobanditi de la mine. |
|
| noi am intrat in a doua saptamana .... asteptam sa cada cojitele ... in rest .... avem parul cret de atata stat in casa
ingerash wrote:Multa sanatate bolnaviorilor! Sper sa scape copilasii mei...este epidemie in gradinita la Madalina,pe rand se inbolnavesc copilasii din grupa ei.
exista sanse sa scape, nu trebuie sa faca neaparat .... tinem pumnii sa scape .... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am descoperit si eu niste,, picaturi de roua ''la ZStefan cand ii faceam baita are in jur de vreo 15 pe tot corpul. Acum nu stiu ce sa fac?!Adica osa stam in casa la caldurica si sa vad cum evolueaza .Eu si sotul meu am avut bolile copilariei. Am tot cautat pe aici ,dar nu am vazut poze clare cu bubite de varicela. |
|
|