Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| raly wrote:Raul nu are asa de multe,o sa pun si poze sa vedeti,azi am fost la doctoritza si a zis ca a facut o forma usoara si ca intervalul de eruptie este de 48 de ore normal dar se poate extinde si la 96 adica 4 zile.Ce a avut sambata seara are si acum,nu au mai iesit altele iar la cele existente deja nu mai sunt besicutze,s-au spart si incep sa faca cojitze. Alimami multa sanatate si Elizei!  Ei de cand au inceput sa-i iasa? Elizei au inceput sa-i iasa de sambata |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Inseamna ca la fel!Si lui Raul tot de sambata i-au iesit! Uite asa arata eruptia lui!

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| I-au iesit chiar putine...si cu varicela sau fara tot baiat frumos ramane |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pupici frumuselule si insanatosire grabnica1 |
|

| Bereea,Oana |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Raly, daca nu a facut vaccinul contra varicelei cand era mai mic, inseamna ca anticorpii lui s-au luptat tare sa nu-l invadeze complet. Bine ca a facut acum si nu mai tarziu, oricum. E asa scumpel si cu bubite  !
Lizuca, imi pare rau ca ai facut varicela, dar e bine ca ai facut-o acum si nu cand vei fi mai mare! Trec ele, bubitele, si vei fi iar cea mai frumoasa printesa |
|

| Delfinasa |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| "Pictatul mamei"!Doamne ca frumos mai este chiar si asa! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Pupam "pictatul" mamii si noi si ii dorim sanatate maxima!! |
|
| delfinasa wrote:Raly, daca nu a facut vaccinul contra varicelei cand era mai mic, inseamna ca anticorpii lui s-au luptat tare sa nu-l invadeze complet. Bine ca a facut acum si nu mai tarziu, oricum. E asa scumpel si cu bubite   ! Lizuca, imi pare rau ca ai facut varicela, dar e bine ca ai facut-o acum si nu cand vei fi mai mare! Trec ele, bubitele, si vei fi iar cea mai frumoasa printesa Multumim,Eliza are fff multe bubite,e plina si pe fata si pe spate si peste tot.A facut o forma cam scarboasa.Abia noaptea asta a dormit si ea si noi. |
|

| Multa sanatate Elizei |
|
| Azi ne-a dat doctorita ok-ul pt a primi colindatori si pt a iesi din casa la colindat. |
|

| Si noi am iesit azi din casa!Si am facut si baitza desi mai are 2 bubite! |
|
| Dupa mizeria asta de varicela puternica, a facut febra mare(40) si inca 3distractii (amigdalita,bronsita si otita).Oare chiar se poate sa le faca pe toate 3 deodata?sau doctorita mea cam exagereaza.. Ca nu am scos-o din casa(cum a fost cu varicela), nu au venit oameni la noi,nu i-am facut baie...deci nush de unde sa se fi pricopsit cu 3boli |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu am avut Varicela. |
|
|