Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu ama vut toate bolile copilariei ,dar cel mai dureros mi s-a parut oreionul.O!E groaznica durerea de ureche .Imi aduc aminte ca plangeam de durere. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Alessandra s esimte foarte bine, multumesc de urari. Mai are cateva cojite, mancarimea si febra au disparut e vioaie, i-a revenit pofta de mancare si...e ceva mai alintata.
Shirel , si Ale a facut vaccinul si trebuia sa-l repete in septembrie ...si totusi a facut-o , dar a avut o forma usoara. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ale multa sanatate! |
|

| Anabella |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multi pupici si multa sanatate,ALE |
|

| Mioara |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cati copilasi bolnaviori, in ultimul timp. Multa sanatate tuturor ingerasilor. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna ziua,pe data de 11 iunie am fost sa imi iau nepotelul de la gradinita...educatoarea mi-a spus ca este epidemie de varicela...am stat cateva ore bune cu nepotelul meu iar dupa ce au venit parinitii sa-l ia am aflat ca avea si el avricela...pe 2 iulie s-ar face exacr 3 saptamni de cand am avut contact cu nepotelul...problema este k pe data de 11 iulie eu am de sustinut examenul de licenta!!!!!!!!ce ma fac?daca ar fi sa imi iasa credeti k as putea sustine examenul????????? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Daria are varicela cu febra ii dau paracetamol dar dr a zis sa ii dau si cexil .ce credeti e ok?eu stiu ca nu se da antibiotic la varicela . |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| ilioara wrote:Daria are varicela cu febra ii dau paracetamol dar dr a zis sa ii dau si cexil .ce credeti e ok?eu stiu ca nu se da antibiotic la varicela .
Ilioara, Matei a luat antibiotic la greu pe varicela, dar el a facut complicatii, i s-au suprainfectat veziculele cu stafilococul auriu, a avut gatul superrosu, si atunci a avut nevoie. daca nu sunt complicatii, nu e nevoie.
|
|

| ninetem multumesc pentru raspunsul rapid.dr a spus sa cumpar antib sa il am in casa ,dari nu are gatul rosu dar e fara putere si am zis sa ii dau sanasol -vitamine ,si dr a zis sa ii dam dar nu a spus ca vit |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ilioara,nu-i nevoie de antibiotic pentru varicela,daca totusi i l-a prescris trebuia sa intrebi pentru ce e,mai are si alta problema pe langa asta? cat dureaza eruptiile,adica vreo 5 zile,va tot face febra,poti sa-i dai in continuare paracetamol sau nurofen. pupici si sanatate multa sper sa treaca si Iustin cu bine de ea |
|

| multumesc mela nu nu mai are alta prbl .ieri a fost mai fara chef dar azi e mai bine |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Fara antibiotic pe perioada asta! CLar! Mie asa mi-au zis mai multi dr!Calamine pt bubite si doar daca e cazul paracetamol. Vitaminele stiam ca pot fi date daca nu papa puiul nimic. Gatul rosu poate aparea asociat varicelei, dar trece dupa de la sine. Ganglionii inflamati de asemenea sunt semn al unei infectii in organism, deci nu-i lua in seama. (decat daca situatia nu evolueaza favorabil). Multa sanatate si eruptie usoara! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Multa sanatate Dariei, Ilioara! magdutzza_1989, daca ai avut cand erai mai mica poate nu mai faci, desi este si riscul asta. Varicela se ia daca stai mai mult de o ora cu o persoana infectata cu virus. |
|
|