Varicela
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Monday, May 24, 2010 12:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Bereea, incearca la ceva gen plafarele de la noi (poate acolo nu.ti cere reteta) un unguent sau solutie pe baza de oxid de zinc. Facew minuni! Imi pare rau ca frumoasa ta va pierde atatea din cauza varicelei... O cred ca sufera, micuta!
Marivic, sanatate multa!
marivic
Scris: Monday, May 24, 2010 12:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
OANAMARIA,baietii mei sunt tot cu febra amandoi;vad oarece ameliorare la Bogdan,dar scuipa puroi din gat,i-a mai scazut febra putin,dar vb pe nas,de numa-numa.Victor in schimb nu-i scade din 38.8 rectal,doctora mi-a zis sa-i dau in continuare medicamente de febra,si sa ma duc maine la prima ora sa-i vada.(azi sunt liberi,....Doamne iarta-ma,...de parca boala isi ia liber?!?banghead banghead banghead )Mi-a si vomat azi-noapte Victor,mi-a avut aseara si un scaun diareic,....dar acum nu a mai avut nimic in afara de febra,....uff uff uff
ingerash
Scris: Monday, May 24, 2010 12:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
marivic,multa sanatate la baieti si tie putere!computerlove angel

bereea,insanatosire grabnica printeseipupici
oanamaria
Scris: Monday, May 24, 2010 12:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Offf Mioara febra asta da batai de cap.I-ai pus si novocalmin supozitor ca scade febra imediat si restul cred ca stii cu paracetamol din 4in 4ore si otet in sosetele.
Febra e un semnal de alarma ca ceva nu e in regula in organism asa ca fuga la medic maine si pana atunci putere !Ma gandesc la voi si pupici lui Victoras!computerlove
shirel
Scris: Monday, May 24, 2010 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Wooooow nu imi vine sa cred !!!Si eu care ma chinui de vreo doua zile sa inteleg ce se intampla la mine in casa ,va spun toti sunt bolnavi mai ceva ca niciodata si daca ma gandesc bine cum povestea Bereea am vazut si pe Eden cateva bubitze cu ceva puroi parca dar nu prea am bagat de seama ea este alegica si o intepatura de tantar se face la ea ceva de te baga in toate bolile daca nu cunosti !alcool alcool Uite ca am sa fiu si eu mai atenta la astea si daca ceva directia la doctoritza.

Bereea,sanatate multa Alexandrei si sa-i treaca cat mai repede si fara semne ,eu cand ma gandesc ca eram sa mor cu varicela ma socheaza cand aud ca cineva este bolnav ,dar eu am facut la 18 ani si nu stiu cum de am scapat.Tie mamico multa dragoste si putere!computerlove computerlove

Marivic si tie la fel multa sanatate si putere sa treceti peste toate! computerlove iloveyou
alexandrabogdan
Scris: Monday, May 24, 2010 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
fetele ii nasoala varicela la maturitate?? eu am 28 de ani si nu am facut nici o boala de copii in afara de rubeolaplans o sa le fac in rand cu sari???plans plans shirel cum era sa mori de la varicela? ca ma apuca toate spaimele
monique
Scris: Monday, May 24, 2010 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Depinde... eu am facut varicela anul trecut in ianuarie, la 30 ani, cand eram insarcinata cu Teo. Din fericire am facut o forma usoara, chiar foarte usoara, fara febra sau complicatii, motiv pentru care puiutul meu din burtica nu a avut de suferit. Si Alex a luat-o de la mine uff . Asa ca da, probabil vei face odata cu micuta ta bolile copilariei.
shirel
Scris: Monday, May 24, 2010 3:11 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
fetele ii nasoala varicela la maturitate?? eu am 28 de ani si nu am facut nici o boala de copii in afara de rubeolaplans o sa le fac in rand cu sari???plans plans shirel cum era sa mori de la varicela? ca ma apuca toate spaimele

Eu am avut-o la 18 ani m-am umflat toata vreau sa spun deformata eram fatza nu mi se mai cunostea,febra foarte mare,delirari pierdere de cunostiintza,norocul meu ca fratele meu care era pe vremea aceea la noi si este medic a fost 24 de ore din 24 langa mine ca de altfel eram cred ca pe alt taram.
misha
Scris: Monday, May 24, 2010 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Multa sanatate Ale! Speram sa treaca repede si fara semne!computerlove

Marivic, multa sanatate si voua!pupici pupici pupici
marivic
Scris: Monday, May 24, 2010 3:39 PM
Nivel

Multumim,prietene dragi;deocamdata,vad la Bogdan o ameliorare,cum am mai spus,dar la Victor,acum ii scade,acum ii creste.Ce ma framanta este ca de abia ce am facut tratament pana in 14 mai cu KLACID,va dati seama ca acela este tare si cu toate ascestea iar s-a imbolnavit.Ce nu pot intelege este ca nu am plecat din curte cu el,nu a luat contact cu nimeni in afara de fratii lui.banghead banghead banghead Bogdan,m-am gandit ca l-a prins ploaia joi pe drum si l-a udat,pana a venit acasa,pana s-a schimbat,....inteleg,dar Victor chiar ca nu inteleg.
Oana,asa am facut,plus sosetute si batista cu apa si otet,....Maine ar trebui sa incep serviciul,dar am facut schimb cu colega mea si in loc de dimineata,ma duc dupa amiaza.Nu imi vine sa ma duc la munca si sa-l las asa cu tata acsa,....FETELOR SINCER IMI VINE SA URLU!!!plans plans plans Nu-mi arde de nimic,nu mai vreau nimic,....vreau si eu putina sanatate,atat cer de la Dumnezeu,....cry cry cry Maine dimineata ii repet si exudatul,cu toate ca lui nu i-a iesit nimic,nici streptococ,nici stafilococ,...
SANATATE MULTA SI CELORLALTI BOLNAVIORI SI IERTATI-MA DE OFF-TOPICsorry sorry
bereea
Scris: Monday, May 24, 2010 4:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumim de urari, fetelecomputerlove Ale se pare ca e o norocoasa si are o forma usoara.Nu i-a mai iesit nimic, iar cele care ieri erau mari si umflate, azi sunt mai uscate, mai putin rosii.La amiaza am tras amandoua un pui se somn - ceea ce nu s-a mai intamplat din timpuri imemorabilesic - si ne simtim mai bine.

Shirel, chiar nu am mai auzit pe nimeni sa fi stat atat de rau din cauza varicelei.Slava Domnului ca fratele tau a fost langa tinepupici

Mioara, sanatate baietilorpupici
zaza_
Scris: Monday, May 24, 2010 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Bereea, multa sanatate printesei!
Marivic, sanatate multa baietilor! Tot de la varicela au asa complicatii??? Doamne, ce e si cu bolile astea!
Stiu ca e bine sa le faci cand esti mic pentru ca nu apar complicatii, de obicei.... Cu cat esti mai mare cu atat mai multe complicatii... Eu am facut toate bolile copilariei, mai putin oreionul.... Mi-e o frica de el....
marivic
Scris: Monday, May 24, 2010 4:34 PM
Nivel

Nu,ai mei nu au de la varicela,....dar a aparut febra si am postat si eu tot aici,....scuze,...sorry
ninetem
Scris: Tuesday, May 25, 2010 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Bereea, multa sanatate puiutei tale!
shirel
Scris: Tuesday, May 25, 2010 1:16 PM
Nivel

zaza_ wrote:
Bereea, multa sanatate printesei!
Marivic, sanatate multa baietilor! Tot de la varicela au asa complicatii??? Doamne, ce e si cu bolile astea!
Stiu ca e bine sa le faci cand esti mic pentru ca nu apar complicatii, de obicei.... Cu cat esti mai mare cu atat mai multe complicatii... Eu am facut toate bolile copilariei, mai putin oreionul.... Mi-e o frica de el....

Oreionul nici eu nu am avut adica si maica mea spune ca in afara de varsat de vant nu am mai avut nimic.Sa vedeti ce ma asteapta pe mine cu copii!banghead banghead Copii vostri au facut injectia impotriva varicelei,la noi se face cel putin asa imi aduc aminte ca EDen a facut !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.